Salvaţi-l pe Negruţ!

Contactați autorul petiției

Negrut a fost eliberat

2023-04-18 15:20:38

Negrut a fost scos de pe proprietatea privata unde se afla iar acum este in siguranta si se bucura de atentia si iubirea cuvenite.

Multumim tuturor pentru sprijinul acordat!

Alexandra Ungureanu

Negruţ

2023-03-01 13:22:52

Oameni buni,

Vă mulţumim din suflet pentru sprijinul vostru și pentru mesajele emoţionante pe care le-am primit! Aproape 600 de semnături ȋn 24 de ore ne arată că nu suntem singuri și ne bucurăm enorm să știm că suntem ȋnconjuraţi de atât de mulţi oameni cărora le pasă și care vor să schimbe ceva.

Cauza lui Negruţ a ajuns de astăzi și ȋn ziarul local. Poliţia Animalelor susţine ȋn continuare că traiul căţelului este unul decent și că “nu este ţinut ȋn lanţ” (deși lanţul este perfect vizbil in pozele făcute). Acest fapt ne-a motivat și mai tare să luptăm ȋn continuare pentru acest suflet nevinovat.

Găsiţi mai jos articolul apărut astăzi. https://www.turnulsfatului.ro/2023/03/01/petitie-pentru-salvarea-lui-negrut-inut-ca-n-evul-mediu-ca-sa-apere-doua-gaini-200961?fbclid=IwAR0-tmnq8-rgWHGj9n5y2f-A7_3lDTTXELjBRTvaHhEmKhHGNhnjyNFOnJs#.Y_9NnPwylfk.facebook

Negruţ vă multumește și continuă să spere la o viaţă mai bună!

Alexandra Ungureanu

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.