SCRISOARE DESCHISĂ - Către PRIMARUL ŞI CONSILIUL LOCAL REDIU, jud. Iaşi - problema câinilor fără stăpân

Contactați autorul petiției

Solicitare şi răspunsul pozitiv al Primăriei pentru deschiderea dialogului

2023-02-02 19:46:27

Bună seara,

Am depus ieri la Registratura Primăriei Rediu o solicitare (anexată aici) pentru programarea unei întâlniri de lucru, consultative, cu toate părţile interesate şi abilitate în domeniul gestionării problemei câinilor fără stăpân şi a acelora cu stăpân aflaţi pe domeniul public. Scopul este de a găsi, prin expertiză şi dialog, rezolvări urgente, legale şi eficiente pentru ca numărul câinilor, mai ales a acelora cu comportament dovedit agresiv să nu mai inducă locuitorilor comunei Rediu o nedorită şi accentuată stare de insecuritate, aşa cum o confirmă majoritatea comentariilor care au însoţit semnăturile la scrisoarea deschisă formulată în numele comunităţii de Asociaţia Rediu lui Tătar.

Insistăm asupra faptului că ne dorim să punem bazele unei strategii pe termen mai lung, care să ducă la tratarea cauzelor, la prevenirea înmulţirii câinilor, pentru a nu mai ajunge în stadiul în care efectele devin aproape incontrolabile.

Răspunsul Primăriei la solicitare a fost pozitiv, cu promisiunea ca în cursul săptămânii viitoare să se organizeze o şedinţă de lucru, lansând invitaţii tuturor părţilor care vor utea oferi soluţii şi sprijin.

Mulţumim celor 98 de semnatari ai scrisorii, inclusiv pentru comentarii, şi vă asigurăm că vă vom face cunoscuţi următorii paşi ce vor duce sperăm spre o rapidă şi vizibilă ameliorare a situaţiei.

Cerere_Primarie_-_convocare_consultare_înregistrat.jpg


Asociaţia Rediu lui Tătar



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...