Vrem parcare de reședință în Avantgarden3 Brașov

Contactați autorul petiției

Identificare teren

2022-10-31 06:26:21

1_parcare.jpg2_parcare.jpg

Pentru amplasamentul construirii unei parcări de reședință în împrejurimile ansamblului rezidențial Avantgarden3, am identificat un teren alcătuit din două parcele proprietate a Municipiului Brașov, de aproximativ 1.500mp, aferente nrelor de carte funciară 135688 și 135684. Terenul se află în vecinătatea Fazei 4, lângă terenurile cu case. 

Petiția noastră încearcă să rezolve nevoia de locuri de parcare a locuitorilor din cartierul Avantgarden3, având în vedere că mare parte din ansamblul rezidențial a fost construit înainte de a fi aprobat HCL nr. 134/2018 privind ”normarea numărului minim de locuri de parcare pentru noile construcții de locuințe în Municipiul Brașov” care obligă dezvoltatorii ca la fiecare apartament nou construit să aloce două locuri de parcare, în zonă fiind un deficit de câteva sute de locuri de parcare.


Irina Iatan - Asociația Comunitară Bartolomeu AvantgardenDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...