Ne dorim o bază de Baseball la Cluj

Contactați autorul petiției

Redistribuirea impozitului de 3,5% către asociația noastră

2022-03-01 16:00:09

Pentru cei care nu știți, puteți redistribui impozitul pe venitul dvs din salariul de anul trecut către asociații. Banii aceștia oricum se duc la stat, dar dvs dacă doriți puteți să îi donați practic către cine face treabă bună.

Având în vedere că ați semnat această petiție și credeți împreună cu noi în acest vis, până una alta ne puteți ajuta cu redistribuirea acestui venit. Avem multe cheltuieli cu echipa și momentan nu avem parte de sprijin financiar, iar metoda aceasta de 3.5% ne stă ușor la îndemână tuturor.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați online cu datele dvs. Durează 2 minute, iar de restul ne ocupăm noi.

https://eaglescluj.ro/doneaza-35/

Mai jos am atașat o poză cu calendarul competițional de anul acesta și o listă cu necesitățile noastre. Din păcate acest formular nu acoperă costurile, dar este totuși un ajutor. Mai aveți de asemenea opțiunea de a bifa 2 ani. Adică puteți redistribui și suma impozitată și de pe anul acesta în curs, la anul.

MULȚUMIM TUTUTOR DE SUSȚINERE!

Listă NECESITĂȚI

Calendar_competitional_Eagles.jpg

 


Eduard Pîrvu

Anunț - Eagles Cluj

2022-02-04 13:07:19

Bună ziua tuturor! Vă mulțumim din suflet pentru că v-ați luat din timpul dumneavoastră și ați semnat această petiție și dorim să vă spunem că suntem onorați să vă avem ca sprijin!

Nu ne vom da bătuți până nu vedem această baza de baseball la Cluj și vom vedea copii că vin la antrenamente cu bucurie, că organizăm competiții și că este un mediu prin care părinții pot să își aducă copiii la un sport diferit și plin de pasiune.

Având în vedere că suntem chiar la început, suntem surprinși modul minunat cum a fost primit baseball-ul și suntem bucuroși în același timp pentru că într-un interval de 2 luni de la începerea activității, avem un nr de 4 grupe în cadrul clubului și un nr total de 54 de sportivi.

Dar cu toate acestea, avem nevoie de susținere din partea voastră pentru a reuși să menținem activitatea ceea ce duce la câteva costuri.

Anul acesta ne dorim să participăm în campionatul național de baseball cu 3 grupe. (Seniori, U12 și U11 - sală).

Mai jos vom lăsa niște nevoi ale clubului pe care le avem anul acesta, iar dacă considerați că vă puteți implica în vreun fel, vă rugăm să ne contactezi.

Mai jos lăsăm câteva opțiuni prin care puteți ajuta clubul.
 
 
Opțiunea 1 - Transfer bancar - Donație
 
Procedura este simplă: Virezi din contul tău personal suma cu care vrei să ajuţi Eagles Cluj, folosind informaţiile de mai jos:
ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV EAGLES CLUJ
Cod de Identificare fiscală (CIF): 45065620
Str. Septimiu Albini, nr. 139-141, sc. 3, ap. 42B, Cluj-Napoca, Județ Cluj
IBAN RON: RO81BTRLRONCRT0621667901
Banca Transilvania Cluj
La rubrica „detalii plată”, Vă rugăm să menţionaţi „donaţie”

Opțiunea 2 - Redistribuirea venitului de 3.5% care oricum se duce către stat

Nu e fain că poți redirecționa veniturile tale de pe anul anterior către o cauză anume? În loc ca acei bănuți să se ducă direct în buzunarul statului și să facă ce vor ei cu banii tăi, ai posibilitatea de a redirecționa către o asociație anume.
 
Anul acesta vom avea costuri de cel puțin 24.000 lei (costuri doar pentru deplasări la turnee - fără achiziționarea de echipamente specifice). Un mic ajutor fără efort din partea ta, ar fi benefic acestui club și eu îți voi fi recunoscător pentru toți copiii care îl practică.
În fiecare an, poți alege unde merge procentul de 3,5% din impozitul pe veniturile tale de anul trecut. Dacă vrei să susții proiectul Eagles Cluj - Baseball & Softball, club care funcționează prin dăruire și implicare (dar nu este de ajuns pentru a acoperi costurile), intră te rugăm pe această platformă și completează acest formular care durează maxim 2 minute.
 
Foarte important! Trebuie trimis pdf-ul pe email-ul asociației: contact@eaglescluj.ro
 
 
Opțiunea 3 - Redistribuirea venitului sau profitului firmei tale către asociație
 

Ai o companie care plătește
impozit pe profit?

Dacă ești persoană juridică plătitoare de impozit pe profit, redirecționează până la 20% din impozitul pe profit pe anul în curs către ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV EAGLES CLUJ. În loc să ajungă la stat, banii tăi se transformă în sprijin financiar pentru susținerea echipei noastre.

Ai o microîntreprindere? Redirecționează 20% din impozitul plătit

Din 2019, orice microîntreprindere din România poate redirecționa către un ONG până la 20% din impozitul plătit statului. Este o facilitate prin care poți decide tu în locul statului cum sunt cheltuite o parte din impozitele tale.

Opțiunea 4 - Contract de sponsorizare

Orice firmă poate sponsoriza asociația noastră cu ce sumă preferă, în baza unui contract de sponsorizare.

Această metodă de sponsorizare se aplică firmelor care nu sunt interesate de facilități, ci doar să aibă justificare pentru suma plătită.

Pentru a vedea prezentarea asociației noastre poți accesa acest pdf:

https://drive.google.com/file/d/1HeUjxWBPOylBO7X2vrSJXi-Tgl22bNVy/view

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați pe contact@eaglescluj.ro sau la nr de telefon 0759915870.

Mulțumim tuturor pentru sprijin și sperăm să revenim cu vești bune cât mai curând despre baza de baseball la Cluj.cooove.jpg


Eduard Pîrvu



Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...