Solidari cu artiștii din Oradea

Contactați autorul petiției

Solidari cu artiștii din Oradea

2021-06-10 07:49:56

Dragă prietene,

Îți mulţumesc că ți-ai luat câteva minute din timpul tău și ai semnat petiția "Solidari cu artiștii din Oradea".

Constatăm cu mândrie că există în Oradea, în întreaga țară și nu numai, persoane care înțeleg importanța artiștilor în susținerea sănătății emoționale și intelectuale a comunității noastre, mai ales ținând cont de perioada dificilă pe care o traversăm cu toții și în care ne dorim să petrecem mai mult timp având alternative artistice diverse, inedite și specifice. Avem nevoie de artiști care să lucreze liberi și neconstrânși de frica pentru viitor, iar noi, orădenii ne putem considera norocoși să avem trei instituții culturale cu identitate proprie. De aceea trebuie să le privim ca pe un privilegiu și să le protejăm.

De asemenea, mă bucur să văd că suntem mulți care își doresc ca cei care gestionează bugetul public să o facă respectând valorile noastre, în interesul nostru, acționând într-un mod coerent și cu transparență.

În acest sens dacă mai vrei să ne ajuți să transmitem mai departe mesajul, poți trimite acest link către prietenii tăi prin email sau facebook pentru a strânge mai multe semnături:
https://www.petitieonline.com/solidari_cu_artiti_din_oradea


Iosif VulcanDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...