Return the 7 children of the Petru and Camelia Furdui family! - Bring die 7 Kinder der Familie Petru und Camelia Furdui zurück! - Returnați cei 7 copii familiei Petru și Camelia Furdui!

Contactați autorul petiției

Răspunsul ambasadei Germaniei

2021-07-09 21:28:49

În urma eforturilor susținute din partea partidului ARN, ambasada Germaniei a răspuns solicitării trimise.

Datorită faptului că voluntarii ARN au adunat peste 23.000 de semnături pe care le-au grupat în această petiție depusă personal de către liderii partidului la Presedinția României, Guvern, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ambasada Republicii Federale Germania, Avocatul Poporului, dar și la instituția responsabilă de protecția copilului din Germania, Ambasadei României din Berlin, la organizațiile Alliance Defending Freedom și Advocates International, vocea noastră, a tuturor care am semnat această petiție, nu a putut să fie ignorată.

Mai mult, în urma eforturilor membrilor ARN de a aduna peste 23.000 de semnături în sprijinul familiei Furdui, în urma eforturilor dlui Peter Costea, președintele ARN și a dlui Beniamin Lup, președinte executiv de a prezenta cazul acestei familii în fața autorităților naționale și internaționale, după sute de ore de muncă din partea voluntarilor ARN și în urma mobilizării românilor de pretutindeni, o delegație română se va deplasa în Germania pentru a contribui la aceeași cauză pentru care Alianța Renașterea Națională luptă încă din ziua în care familia Furdui a fost pur și simplu jefuită de copiii lor.

Despre proiectele ARN

ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie naturală, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori.

Am inițiat mai multe petiții, prin care am cerut în mod direct autorităților să respecte drepturile noaste și să ia măsuri pentru diferite abuzuri, cum ar fi:

Implică-te și tu în lupta împotriva abuzului actualului guvern, pentru apărarea drepturilor, libertăților și valorilor creștine!

Semnează acum petițiile lansate!

 

 


Alianța Renașterea NaționalăDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...