Ieșirea României din Organizația Mondială a Sănătății

Contactați autorul petiției

Cenzură la youtube

2020-07-25 01:11:05

Youtube a șters mai multe filmări de pe canalul meu, legate de problema coronavirusului. Ca urmare, am hotărît să-mi deschid canal pe altă platformă video, bitchute. Deocamdată, pe proaspăt inauguratul canal al meu bitchute am pus 5 filmări despre coronavirus și despre legea carantinării care fuseseră șterse de youtube.

Amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/23/cenzura-youtube-continua-noul-meu-cont-pe-platforma-video-bitchute/

Noul meu canal video: https://www.bitchute.com/channel/dIrgsgJoQ4wg/

Trump anunță retragerea SUA din OMS

2020-05-30 01:58:50

Trump anunță retragerea Statelor Unite din Organizația Mondială a Sănătății: https://tribuna.us/breaking-trump-retrage-sua-din-organizatia-mondiala-a-sanatatii-pe-fondul-scandalului-de-coronavirus/

Asta-i o știre pe care nici mass-media cumpărată din România nu o va putea neglija. Guvernul a alocat 200 milioane lei pentru mituirea ziariștilor în contextul crizei covid: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/28/lista-rusinii-institutii-de-presa-care-s-au-inscris-la-spaga-de-200-milioane-lei-pentru-propaganda-covid/

Și alte țări își exprimă scepticismul față de OMS. În Burundi (țară din Africa) au expulzat reprezentanții OMS: https://blacknews.ro/burundi-se-bazeaza-pe-gratia-divina-si-ii-expulzeaza-pe-reprezentantii-oms/

În Tanzania, președintele a trimis la un laborator de testare pentru covid, fără ca laboratorul să știe, probe luate de la capră, oaie, iepure, ulei de motor, fructe (etichetîndu-le ca și cînd ar proveni de la oameni). Laboratorul a dat răspunsul că fructele și capra sînt infectate cu coronavirus. Vezi video: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/05/09/presedintele-tanzaniei-testul-coronavirus-la-capra-si-fruct-a-iesit-pozitiv-video/

Despre covid-19

2020-05-08 11:45:57

Horațiu Moldova, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a confirmat că mulți dintre cei raportați ca morți de covid-19 au murit din alte motiv: „Nu toți pacienții raportați, cei 820 sau 818 dacă nu mă înșel, au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID. Are test pozitiv, e infectat cu COVID, e raportat ca COVID, asta nu înseamnă că a murit din cauza asta (…) Există un număr semnificativ de pacienți decedați care asociază COVID, dar a căror cauză de mortalitate este alta: cancer terminal, insuficiență cardiacă terminală, severă, accident vascular cerebral, ciroză hepatică decompensată, insuficiență renală cronică”

Vă amintesc cu acest prilej că există o petiție mai veche - „Opriți isteria covid-19! Anulați de îndată starea de urgență!” în care printre altele se vorbește și despre falsificarea numărului de morți datorită molimei COVID, umflare confirmată acum și de un secretar de stat. Studiați textul acestei petiții și dacă sînteți de acord cu ea, semnați-o și pe aceasta: https://www.petitieonline.com/oprii_isteria_covid-19_anulai_de_indat_starea_de_urgen

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.