Opriți isteria COVID-19! Anulați de îndată starea de urgență!

Contactați autorul petiției

Manifestații în Europa împotriva restricțiilor covid

2020-09-04 22:51:40

Marius Mioc

Sorin Grindeanu, cenzorul din timpul stării de urgență, devine vicepreședinte PSD

2020-09-01 16:34:34

După ce, în perioada stării de urgență, Sorin Grindeanu, în calitate de președinte ANCOM, a iscălit hotărîrea de interzicere a unor saituri românești care criticau politica guvernului în problema covid, la ultimul congres al PSD acesta a fosat ales vicepreședinte al PSD. Prin urmare, nici pentru acest partid libertatea de exprimare nu este un lucru important.

Vedeți https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/29/sorin-grindeanu-cenzorul-sef-al-dictaturii-pandemisto-liberale-devine-vicepresedinte-al-psd/


Marius Mioc

La Wuhan (China) - obîrșia covidului, lumea se distrează!

2020-08-29 16:08:42

Filmare din Wuhan (China), locul unde ar fi apărut noul coronavirus care provoacă boala covid. Mii de oameni adunați la petrecere, fără nici un fel de măști, fără distanțare socială. Nici o frică de covid!

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/19/wuhan-china-august-2020-distractie-la-maxim-video/

China raportează 3 morți de covid la milionul de locuitori. E printre țările cu cei mai puțini morți raportați la populație. China a știut mereu că covidul este o falsă problemă. Partidul Comunist Chinez a născocit această problemă ca să aibe pretext să potolească populația din Wuhan, care în 2019 se răzvrătise împotriva ocîrmuirii, prin proteste de stradă în care manifestanții s-au luat la bătaie cu poliția. De îndată ce wuhanejii au fost aduși la ascultare, coronavirusul din China a dispărut! Parafrazîndu-l pe Shakespeare: „Coronavirusul și-a făcut datoria, coronavirusul poate să plece!”.


Marius Mioc

Propaganda OMS; hidroxiclorochina și remdesivirul - leacuri pentru covid

2020-08-08 18:10:53

Cîteva articole noi pe tema covid-19

– Organizația Mondială a Sănătății caută persoane cu influență care să-i promoveze propaganda covid (despre acțiunile OMS)
– Doctori americani din linia întîi despre covid și hidroxiclorochină (leac pentru covid) (video) (filmarea a fost cenzurată pe facebook, youtube, teiter și vimeo, deși a avut zeci de milioane de urmăritori; găsiți în articol linc la filmare pe bitchute)

România primește 25000 de doze de remdesivir - leac anticovid. Veste bună sau proastă? (despre remdesivir, leac care se dorește folosit și în România pentru covid)


Marius Mioc

Mafia farmaceutică mondială

2020-07-27 23:56:03

Philippe Douste-Blazy, fost ministru al sănătății din Franța, candidat la funcția de director al Organizației Mondiale a Sănătății în 2017 și fost subsecretar general al Națiunilor Unite (a 3-a persoană în ierarhia ONU) vorbește despre mafia industriei farmaceutice în contextul molimei covid. „Unii se gîndesc la mortalitate, la suferință, alții la dolari”, zice Douste-Blazy. Discuția a avut loc în contextul în care s-a descoperit că una dintre cele mai prestigioase reviste medicale internaționale, „The Lancet”, a publicat un studiu fals menit să descurajeze folosirea hidroxiclorochinei la tratamentul covid (revista și-a recunoscut greșeala și și-a retras studiul).

Înregistrare video cu subtitrare în română pe canalul meu bitchute https://www.bitchute.com/video/kwOeU5g8blzY/

Articol de James Todaro (doctor în medicină) „21 miliarde de motive de a discredita hidroxiclorochina ca tratament pentru covid” https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/27/james-todaro-doctor-in-medicina-21-miliarde-de-motive-de-a-discredita-hidroxiclorochina-ca-tratament-pentru-covid/ (rezumat în română, găsiți trimitere și la articolul complet în engleză)


Marius Mioc

Cenzură la youtube

2020-07-25 01:11:53

Youtube a șters mai multe filmări de pe canalul meu, legate de problema coronavirusului. Ca urmare, am hotărît să-mi deschid canal pe altă platformă video, bitchute. Deocamdată, pe proaspăt inauguratul canal al meu bitchute am pus 5 filmări despre coronavirus și despre legea carantinării care fuseseră șterse de youtube.

Amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/07/23/cenzura-youtube-continua-noul-meu-cont-pe-platforma-video-bitchute/

Noul meu canal video: https://www.bitchute.com/channel/dIrgsgJoQ4wg/


Marius Mioc

Doctorul ieșean Răzvan Constantinescu despre minciuna covid

2020-06-16 00:10:09

Marius Mioc

Trimitere petiție către parlamentari

2020-06-15 09:01:06

Am trimis prin e-mail petiția către parlamentari, avînd atașată și lista semnăturilor, cerîndu-le să nu voteze prelungirea stării de alertă. Deși petiția se referă la starea de urgență, din textul ei rezultă că semnatarii consideră că problema covid este falsă, și prin urmare consider că sînt și împotriva stării de alertă.

Nu am lista corectă al e-mailurilor parlamentarilor și unii și-au dezactiva căsuța de e-mail de la camera deputaților ori senat, de aceea mi-au venit și multe răspunsuri precum că mesajul nu a putut fi trimis. Un singur parlamentar mi-a răspuns că va analiza petiția fără să spună dacă e de acord sau nu cu ea. Oricum, vom vedea la vot, cînd se votează prelungirea stării de alertă.

Pentru bacalaureatul de anul ăsta, propun următoarea problemă la matematică:

În România s-au făcut 560596 teste pentru depistarea infectării cu covid, adică 29133 teste la milionul de locuitori. Au fost 73 morți covid la milionul de locuitori
În Belarus s-au făcut 714324 teste pentru depisarea infectării cu covid, adică 75594 teste la milionul de locuitori. Au fost 32 morți covid la milionul de locuitori.

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

În România s-a stat acasă ca să se salveze vieți și s-au luat alte măsuri de prevenire a infectării (distanțare socială, purtatul măștilor). În Belarus nu s-a luat nici o măsură specială de prevenire a răspîndirii covid (nici măcar mecurile de fotbal nu s-au oprit).
Să se calculeze cîte vieți a salvat Klaus Iohannis prin faptul că a instituit măsurile de distanțare socială.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/15/sugestie-de-problema-pentru-examenul-de-bacalaureat/


Marius Mioc

Miting la București, sîmbătă 13 iunie ora 17 împotriva prelungirii stării de alertă

2020-06-12 03:17:31

Sîmbătă 13 iunie de la ora 17, în Piața Victoriei din București se va desfășura un miting împotriva prelungirii stării de alertă.

Anunțul pe facebook pentru acest miting: 

Vă așteptăm sâmbătă după-amiază (ora 17.00) în Piața Victoriei să protestăm împotriva prelungirii stării de alertă și a suprimarii libertăților!
Țara are nevoie de oameni curajoși, frica distruge România!
Protest organizat de Mișcarea Patrioților Români.

https://www.facebook.com/events/743891289717886/


Marius Mioc

Ordin al ministrului sănătății pentru umflarea numărului de morți covid

2020-06-12 02:49:24

Falsificarea datelor în scopul menținerii minciunii covid-19 ajunge la noi culmi prin ordinul nr. 961/2020 al ministrului sănătății Nelu Tătaru, publicat în Monitorul Oficial nr. 460 din 29 mai 2020 (linc). La art. I pct. 2 al acestui ordin, e scris, printre altele: „Cazurile confirmate COVID soldate cu deces la care testele RT-PCR în dinamică din spută/aspirat bronșic sunt negative (2 teste) pot fi considerate deces datorat infecției cu SARS-CoV-2 dacă clinicianul evidențiază semne și simptome înalt sugestive și decesul este corelat cu evoluția clinică determinată de COVID. În situația în care apare necesitatea clarificării cauzei decesului, se indică examene RT-PCR din țesut pulmonar recoltat de către medicul specialist anatomie patologică/medicină legală fără a fi necesară necropsia”.

SARS-CoV-2 este numele științific al virusului care provoacă boala covid-19. Ce înseamnă acest ordin? Ai un bolnav cu pneumonie care moare. Pneumonia poate fi determinată de virusul SARS-CoV-2, dar și de o mulțime de alți viruși ori bacterii. Simptoamele pneumoniei sînt aceleași, indiferent că e pneumonie covid ori pneumonie determinată, de pildă, de pneumococ. Orice bolnav de pneumonie are așadar „simptome înalt sugestive” care „se corelează cu evoluția clinică determinată de COVID”. În principiu, la un asemenea bolnav nu se poate ști care a fost microbul ucigaș – covidul (SARS-CoV-2), pneumococul, ori diferiți alți viruși gripali care sînt în circulație, inclusiv viruși mai vechi din grupa coronavirusurilor. Prin teste se pot determina ce viruși și bacterii a avut bolnavul respectiv în organism și astfel face o presupunere mai exactă a pricinei morții, dar niciodată nu se testează toate virusurile și bacteriile posibil cauzatoare de pneumonie, că ar trebui făcute 100 de teste. Un om are în general mai multe feluri de viruși și bacterii în organism, și poate avea concomitent în el mai multe feluri de viruși și bacterii care pot provoca penumonie. Așadar, nici măcar cînd se determină sigur că un om mort de pneumonie a avut în el virusul SARS-CoV-2, nu se poate ști că într-adevăr acest virus a provocat moartea. Îl citez pe Wolfgang Wodarg, fost președinte al comisiei de sănătate a Consiliului Europei, dintr-o intervenție pe care am mai prezentat-o (linc)„dacă au murit din pricina coronavirusului ori datorită altui virus în timp ce aveau și coronavirus nu poate fi stabilit cu siguranță”.

Cu noul ordin al ministrului sănătății Nelu Tătaru se ajunge la o treaptă suplimentară pe scara falsificării: chiar dacă există 2 teste despre prezența noului coronavirus cu rezultat negativ, tot se poate declara mortul respectiv ca fiind ucis de covid! Odată declarat covidul pricină a morții, se aplică procedura stropirii leșului cu formol și băgării într-un sac sigilat pe care nici familia nu are voie să-l deschidă, procedură care a fost adoptată încă din 13 martie (linc). Prin stropirea cu formol a leșului se distrug virușii și bacteriile existente. Prin urmare, nici la o eventuală anchetă judiciară ulterioară în care s-ar dezgropa mortul, nu s-ar mai putea stabili dacă a avut sau nu covid, fiindcă se poate spune că virusul a existat dar a fost distrus de formol. Cu alte cuvinte, Ministerul Sănătății s-a asigurat că vor fi distruse toate urmele care ar dovedi că raportarea de mort covid a fost falsă.

Testele au o marjă de nesiguranță, apar rezultate fals pozitive sau fals negative. Tocmai de aia procedura spune că trebuie făcute 2 teste pentru ca rezultatul să fie considerat concludent. Probabil marja de nesiguranță va fi pretextul invocat de guvern pentru aceste noi directive. Motivul real este însă interesul politic. Guvernul are interes politic să arate că relaxarea restricțiilor a dus la creșterea numărului de morți de covid, și astfel să mențină în populație ideea că restricțiile au fost necesare. Iar pentru acest interes politic (care se îmbină cu multe interese financiare), nu se va da în lături de la falsificarea datelor legate de covid, această falsificare fiind de altfel un sport mondial.

https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/10/ordin-al-ministrului-sanatatii-se-pot-declara-morti-de-covid-si-dupa-2-teste-covid-cu-rezultat-negativ/

Pentru a scăpa de isteria covid, un lucru absolut necesar e eliminarea stimulentelor financiare pentru raprotarea acestei boli.

Mai multe amănunte la https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/08/o-necesitate-pentru-stoparea-molimei-covid-eliminarea-tuturor-stimulentelor-financiare-pentru-aceasta-boala/


Marius MiocDistribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...