STOP Ordinului 1306/1883/2016 ce concediaza asistentii personali

Contactați autorul petiției

Aceasta petitie a avut succes

2017-03-04 08:44:21

Aceasta petitie a avut succes , determinand factorii decidenti sa modifice Ordinul 1306/1883/2016 in sensul cerut. Astfel de la 01 Martie 2017, toate persoanele minore ce sunt victimele genetice ale aberatiilor cromozomiale numerice autozomale (printre care si sindromul Down),vor avea dreptul la asistent personal/insotitor, deficienta/afectarea acestora fiind considerata completa.
Multumim pe aceasta cale tuturor celor 4800 de semnatari online si celor aproape 400 cu semnatura olografa pentru sprijinul acestei cauze.

Alexandru Zelko - Asociatia DOWN Bucuresti

Răspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.

Spațiu publicitar pentru sponsorul acestei petiții care va fi afișat în partea de jos a site-ului. Avem mii de vizitatori în fiecare zi, lucru care ne face un mod eficient și ieftin de a scoate în evidență petiții.