Sustin Platforma Romania100

Contactați autorul petiției

Alătură-te echipei România 100!

2017-05-10 08:49:52

Vă mulțumim pentru fiecare dintre cele 55 022 de semnături de susținere a Manifestului Platformei România 100!

Plecând de la principiile enunțate în toamna anului trecut în Manifest și înțelegând că doar cu o implicare cât mai largă obiectivele acestuia pot fi atinse, te așteptăm alături de noi, prin înscrierea în Platforma România 100, la www.ro100.ro/alatura-te

Platforma România 100 a devenit, din acest moment, modul structurat de implicare a membrilor din echipa guvernamentală formată în jurul fostului premier Dacian Cioloș. Mai mult decât simpla adeziune la principiile manifestului, te invităm să te implici concret, cu experiența și ideile tale, într-unul dintre domeniile care se potrivește experienței tale profesionale.

Doar implicarea cetățenească activă și masivă poate schimba decizii administrative luate în pripă și fără consultare publică, așa cum am văzut cu toții că s-a întâmplat la începutul acestui an! Vă așteptăm alături de noi!

Cu încredere,

Echipa Platformei România 100

www.ro100.ro

---

Platforma Romania 100 este o organizaţie formată din cei care au ales să se implice în noiembrie 2015, în și în jurul echipei Guvernului Cioloș. Formal, organizaţia a fost înființată la începutul acestui an dar își are rădăcinile în manifestul propus partidelor, în toamna anului trecut, de fostul premier Dacian Cioloș. În acest manifest se regăseau și se regăsesc principiile pe care se poate clădi o Românie puternică și prosperă. Aceste principii sunt, de altfel, împărtășite de toți membrii Platformei România 100.


Platforma Romania 100Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

  • Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.