Spune NU preturilor practicate de FANY!

Contactați autorul petiției

Petitie Fany

2011-05-29 05:30:32

Buna ziua,

In primul rand va multumesc in  numele Asociatiei CIVICA pentru implicarea si atitudinea de care ati dat dovada prin semnarea acestei petitii.

Iar acum va cerem din nou ajutorul. Asa cum stiti, s-a organizat o dezbatere publica in Floresti si “Fany” a fost unul dintre subiectele arzatoare. Promisiunea primarului a fost ca va convoca reprezentantii firmei Fany la o intalnire la care sa participam si noi, Asociatia CIVICA Floresti, sa depunem un memoriu impreuna cu semnaturile petitionarilor.

Ne dorim, sa ne acordati putin din timpul dumneavoastra pentru a puncta cateva din nemultumirile legate de transportul in comun din Floresti.

In acest moment sunt peste 600 de semnaturi. Va dati seama ce ar insemna sa ne prezentam cu 600 de nemultumiri asternute fiecare pe o coala de hartie?

Asociatia CIVICA Floresti nu se opreste aici. Dar ca sa schimbam ceva avem nevoie si de dumneavoastra.

Am rugamintea ca mesajul pe care-l transmiteti sa fie unul decent si la obiect cu petitia initiata. Ne rezervam dreptul de a nu prezenta mesajele care aduc injurii sau atacuri la persoana.

Adresa la care asteptam in scris nemultumirile dumneavoastra este: contact@asociatiacivicafloresti.ro

 

Cu stima,

Rodica Chezan

 


Asociatia CIVICA FlorestiRăspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.Publicitate plătită

Spațiu publicitar pentru sponsorul acestei petiții care va fi afișat în partea de jos a site-ului. Avem mii de vizitatori în fiecare zi, lucru care ne face un mod eficient și ieftin de a scoate în evidență petiții.

Facebook