Spune NU mirosului infect din Oradea, generat de firma Nutripork

Contactați autorul petiției

Dezbatere publica 28.11.2017, in care Nutripork cere reavizarea autorizatiei de mediu

2017-11-22 19:54:49

Va asteptam in data de 28.11.2017, incepand cu ora 15:30, in Parcul Traian, pentru a sustine demersul nostru impotriva reavizarii Nutripork.

De la ora 16:00, in Sala Mare a Prefecturii va avea loc dezbaterea, locul unde ne vom opune categoric cererii de reavizare si vom expune auditoriului motivele pentru care o facem.

Este sansa noastra sa scapam de acest miros, care ne afecteaza de foarte multi ani!

Va asteptam!


Oradea Suntem Noi

29 octombrie 2017 - expira avizul de mediu pentru Nutripork

2017-10-29 11:07:12

Buna ziua,

 

Astazi expira avizul de mediu al firmei Nutripork. Asteptam cu interes sa fie anuntata data dezbaterii publice, data la care va invitam sa participati in numar cat mai mare.

Este nevoie ca fiecare oradean sa se implice in acest demers. Oradea are nevoie de un aer respirabil, pentru noi si pentru copii nostri.

De asemenea, va anuntam ca vom organiza o manifestatie de sustinere a acestui demers, urmand sa o anuntam public aici si pe grupul Oradea Suntem Noi


Oradea Suntem Noi

INFORMARE: Stadiul demersului nostru, contra mirosului generat de frma Nutripork

2015-07-16 16:41:44

Buna ziua,

In urma sesizarilor voastre, Grupul de pe Facebook "Oradea suntem noi" a initiat o Petitie Online, pentru stoparea mirosului fetid venit de la Ferma Nutripork.

Astazi Garda de Mediu Oradea, s-a autosesizat, dupa cum spun ei, - datorita petitiei initiate de noi - , si s-a deplasat la respectiva societate.

Spre nesuprinderea noastra, au constatat ca totul e ok acolo si ca firma respecta legea. Au solicitat aplicarea unor masuri suplimentare privind dejectiile, dar concluzia a fost ca totul e perfect acolo, in ciuda faptului ca peste 3000 de oradeni au fost intoxicati timp de 3 zile cu mirosul infect venit de la acea ferma.

Prin urmare, dorim sa va informam ca strangerea de semnaturi va continua, iar noi vom initia si sustine orice masura posibila pentru a rezolva aceasta problema...DEFINITIV!

Oferim, simbolic, celor de la Garda de Mediu o solutie nazala, buna pentru desfundat nasurile, poate vor simtii si ei ceva, data viitoare. 

Pana in acest moment, s-au alaturat demersului nostru, peste 3000 de oameni si Jurnalul Bihorean, Bihoreanul, Digi24 Oradea si Oradea Info.

De asemenea, ne asteptam in continuare la sustinerea voastra si a altora, distribuind si aducand la cunostinta tuturor aceasta petitie.

Va reamintim ca, pentru cei care nu au posibilitatea sa semneze petitia online, o pot face totusi, zilnic la Liceul Don Orione, unde se afla un stand cu liste pentru semnat!


Oradea Suntem NoiRăspândiți vorba și distribuiți această petiție!

Spuneți cât mai multor oameni despre această petiție. Cu cât semnează mai mulți oameni această petiție, cu atât ea va primi mai multă atenție din partea mass-mediei și a factorilor de decizie.Publicitate plătită

Spațiu publicitar pentru sponsorul acestei petiții care va fi afișat în partea de jos a site-ului. Avem mii de vizitatori în fiecare zi, lucru care ne face un mod eficient și ieftin de a scoate în evidență petiții.

Facebook