NU implicării României într-un război străin de noi!

Inițiez această Petiție mai cu seamă în urma articolului „Planul bazei militare americane în Delta Dunării e secret în România dar e public în SUA. Canalul Bîstroe va asigura armament pentru noul front din Transnistria!”, apărut în ziarul Ziua din 27 februarie 2023, dar și ca o consecință a devoalării acestui plan în mai multe vizual-media. 

Istoria se scrie sub ochii noștri ACUM!
Participăm sau doar asistăm?!
Avioane ucrainiene care survolează când vor spațiul nostru aerian! 
Armament și muniție în camioane care tranzitează România către Ucraina! Elicoptere ucrainiene care cer găzduire la Ghimbav, în Brașov! 
Tancuri, blindate, autoamfibii, și tehnică auto militară care sub adăpostul întunericului, trec prin orașele și satele României spre ținte și în scopuri cunoscute doar de cei care primesc șepci și ordine de oriunde, numai de la Poporul Român nu! Acorduri cu Ucraina pentru cooperare militară! 
Sprijin neprecupețit Ucrainei! 
Sfidarea Rusiei prin neadoptarea unei diplomații și precauții necesare, în vederea evitării atragerii noastre în conflictul militar, și a escaladării războiului! 
În România se pare că se pregătește instaurarea stării de criză, care va permite armatei preluarea conducerii în mai toate sectoarele activităților social-economice! Dacă asta se va întâmpla, inevitabil se va implementa și modul de suspendare a oricăror drepturi și libertăți democratice și cetățenești! 
Ceea ce nu s-a reușit în plandemia COVID, este posibil să se realizeze folosindu-se pretextul crizei militare din Est, criză de care suntem și trebuie să rămânem străini! La 22 aprilie 1999, Președintele de atunci al României, Emil Constantinescu, solicita ca Parlamentul României să aprobe accesul nerestrictiv al Alianței Nord-Atlantice în spațiul aerian al României, în vederea executării de operațiuni aeriene de bombardament asupra teritoriului Republicii Federale Iugoslavia. Evident, în scop de pace, nu?! 
Membrii Comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională au hotărât, cu 18 voturi pentru, 8 voturi împotrivă și o abținere, să supună spre dezbatere și aprobare Plenului celor două Camere solicitarea Președintelui. 
Solicitarea este adoptată fără niciun vot împotrivă și fără nicio abținere!!! 
Uraaaa, ne-am trădat aliatul de veacuri! 
Astăzi suntem pe punctul de a ne trăda pe noi înșine, acceptând tăcuți ceea ce fac ai noștri conducători muți!! 
Obedienții care conduc statul, ne fac ținte fără să ne întrebe!
Acceptarea chiar dacă tacită a înființării unei noi baze NATO pe teritoriul României, de data aceasta în Delta Dunării, care se va alătura celorlalte trei (Deveselu, Mihail Kogălniceanu și Câmpia Turzii), vor atrage odată în plus atenția Kremlinului asupra noastră.
Pentru început atenția!
Însă are cineva certitudinea că nu vor urma și rachetele? 
Vor cu tot dinadinsul să fim prima țară NATO atacată, vor să fim cei care aprindem conflictul militar și în Balcani! 
Este timpul Frați Români să intrăm în luptă! 
O luptă cu proprii noștri conducători, cei care ne disprețuiesc și ne consideră doar masă de manevră și carne de tun! 
Ce putem face?! 
Toți cei care mai aparținem încă acestei Țări , să ocupăm piețele, bulevardele și străzile, și să scandăm: NU SUNTEM CA VOI, NU NE-MPINGEȚI ÎN RĂZBOI!
Trebuie să ne facem simțiți!
Dar pentru asta trebuie mai întâi să ne facem auziți!
De aceea vă rog să semnați această Petiție!
Dacă vom fi mulți și uniți, vom învinge!
Pentru noi, pentru copii și nepoții noștri, avem această datorie!!!

Dan Ioan Panțoiu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan Ioan Panțoiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.







Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...