SEMNEAZĂ PENTRU REÎNFIINȚAREA ANSAMBLULUI CASEI TINERETULUI CÂMPINA

Cultura nu are culoare politică!  

PUTEM MĂCAR SĂ NE FACEM AUZIȚI, SĂ VEDEM DACĂ CINEVA ȚINE CONT DE DORINȚELE NOASTRE. 

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, vă las atașată povestea noastră: 

 

❗️Dragi câmpineni, am să vă comunic un anunț important:
👉🏼 În urma ședinței de consiliu local de astăzi, 15.02.2023, s-a luat următoarea hotărâre în urma propunerii domnului consilier MARCU:
DESFIINȚAREA ANSAMBLULUI FOLCLORIC AL CASEI TINERETULUI CÂMPINA.
Un ansamblu care a promovat în atâția ani atât imaginea Municipiului Câmpina cât și a țării noastre.
‼️Am fost mai mult decât un ansamblu, am fost o FAMILIE, iar în urma acestei decizii ne arătăm dezamăgirea și disprețul față de domnii din consiliul local care au votat să se ajunga aici fără vreun motiv pertinent, neștiind ce înseamnă să ajungi la o astfel de performanță ca a noastră.
▶️ Dacă culoarea politică contează mai mult decât ceea ce am realizat noi în atâția ani, atunci chiar ați ajuns la o decădere deplină.
▶️ Dacă asta e mulțumirea dumneavoastră față de noi, atunci vă mulțumim.
❤️ Noi suntem mândri de ceea ce am realizat și le mulțumim celor ce au fost aproape de noi.
✔️ Munca ce am depus-o a fost una foarte mare , cu multe ore de repetiții în spate, cu spectacole în frig fără să pretindem ceva în schimb, a fost pură plăcere care din păcate nu a fost apreciată.
🙏🏼 În rest, numai de bine, sa o țineți tot așa la decăderea acestui municipiu.

👉🏼 Semnat, o fostă dansatoare a acestui ansamblu.

 

Și ca un drept la replică la acuzele defăimătoare ale consilierului Marcu, cea mai bună dovadă de devotament al dansatorilor a fost în anul 2019 cand am reprezentat MUNICIPIUL CAMPINA la Cahul în Republica Moldova. 

Mai precis , in ultima seara cand din cauza conditiilor proaste pe care le-am avut, toti dansatorii au facut toxiinfectie alimentara si au dansat impecabil chiar daca la cateva secunde dupa terminarea momentului am ajuns la spital cu totii. Asta sacrificiu si devotament si mai mult decat atat RESPECTUL FATA DE DUMNEAVOASTRĂ SI MUNICIPIU.

 

Sfârsit!946E628F-FFD3-4D34-9C94-4134C9734CEE.jpeg0E71D47D-BC67-4053-9290-CD65F98CCB4A.jpeg5A6A516C-4539-4BF6-A2CC-DF48EF399346.jpegE665C47E-63F1-4726-8935-1F9F4F9E05EE.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Ana Paraschiv să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.







Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...