Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#44026 Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR

2015-10-11 08:54

#44025: SRI - Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR  

 AI DREPTATE FRATE SI TE SUSTIN IN TOT CEA CE SPUI,ESCROCUL ASTA DE AVRAM CU TALPASANU,PIPEREA,MARDARE[CU..RVA MOLDOVEANCA]ADUSA DE VOSGANIAN[ALT TAMBALAGIU DAR ARMEAN NU BULGAR]STANESCU,ETC NU AU FACUT DECIT SA VINA PESTE NOAPTE PUSI POLITIC SI SA NE DISTRUGA,TE SALUTA FOTA .


Musafir

#44027 Re: Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR

2015-10-11 08:57

#44026: - Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR  

 AM UITAT SA SPECIFIC CA TOTUL E CU ACCEPTUL BORFASULUI DE PONTA,UN PUI DE COMUNIST   RETARDAT,GINERELE BANDITULUI DE ILIE SIRBU CARE A DISTRUS AGRICULTURA ROMANIEI

OARE NU E VRB. DE MIZERIA DE ZAREMBA CU INFECTIA LUI DE PVC DIN POLONIA IMPLICAT?

#44028 Re: Re: Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR

2015-10-11 09:00

#44027: - Re: Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR  

 APROPO;PE TIMPUL D LUI ROIBU DE CE MERGEA PVC2  FARA MONOMER,V ATI PUS INTREBAREA FRATILOR,DE CE?


Musafir

#44029 Re: Re: Re: Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR

2015-10-11 09:23

#44028: OARE NU E VRB. DE MIZERIA DE ZAREMBA CU INFECTIA LUI DE PVC DIN POLONIA IMPLICAT? - Re: Re: Re: Pirvu Buduna alti angajati DPB lansare PLR  

 GAOAZAAA,BA SOBOLAN JEGOS SI CERNEVIST IMPUTIT,TE REGASESTI CUMVA PEACILISEA CU TACTO CRA CRA?


Musafir

#44030

2015-10-11 10:50

LA TOTI DE LA OXO SA LE SU.I ȘOSETELE SI SA ÎI LING. IN CU. BAI FOTA ,GINȚOI ,PICASO ...MORTI MATI DE PROST ...DE LA BIDIN


Musafir

#44031 Re: sa ma pupi cu mata n pu..la mai gaoaza retardata,TE PRIND FRAIERE.

2015-10-11 12:13

#44030: -  

 BIDINEEEE,SA TI FACI SAU SA TI CAUTI O GAURA CA TE PRIND MU...ISTULE SI IMI SU..GI ACADEAUA.


Musafir

#44032 Re: DACA TOT VORBESTI DE MORTII,,,

2015-10-11 12:15

#44030: -  

 SA TI IEI SI CITEVA LUMINARII,TE N GURA DE HANDICAPAT SI SOBOLAN JEGOS.


Musafir

#44033 DACA TOT VORBESTI DE MORTII,,,gaoazaa,daca mi o lingi cu mata,poti fi sigur ca e fota

2015-10-11 13:02

#44032: - Re: DACA TOT VORBESTI DE MORTII,,, 

 VEZI PAPAGALULE CA MASCARICIUL DE GIORNOIU[BIDINU] NICI NU STIE SA SCRIE,DAR SA MAI INTRE PE ACEASTA PETITIE,RAMAI SU...GACIUL OLTCHIMULUI MAI GAOZARE??

AL NAIBI E PICASSO ASTA

#44034 AVEM SI NOI LA OLTCHIM UN PSD ist NUMIT MAREAN VANGHELIE....

2015-10-11 13:46

#44033: - DACA TOT VORBESTI DE MORTII,,,gaoazaa,daca mi o lingi cu mata,poti fi sigur ca e fota 

 CICA E UNU GAOAZA,GAOAZA RETARDATA SI LE ARE CU ZLOTII,ALMANAHELE,SU..PTUL ACADELELOR,ETC.

EU

#44035

2015-10-11 15:42

scapati de politicieni faceti inventarul cinstit al activekor si pasvelor..... si apoi un program de crestere a poductivitatii.... pe criterii:

- marire productie

-reducere personal frecator de tipar....

cam asa se face

BREAKING NEWS ALERT OLTCHIM

#44036 Combinatul de la Onesti, pus gaj pentru investitiile oligarhilor lui Putin. “Interesul rusilor a fos

2015-10-11 18:47

Combinatul de la Onesti, pus gaj pentru investitiile oligarhilor lui Putin. “Interesul rusilor a fost sa ne termine”

http://romaniateiubesc.stirileprotv.ro/emisiuni/

In 2005 procu_rorul DIICOT Alina Bica, ea insasi cercetata acum pentru fapte de coruptie, primeste sarcina sa ancheteze grupul infractional din jurul rafinariei onestene. Este momentul cand Corneliu Iacubov, Marian Iancu sau Ovidiu Tender sunt trimisi in judecata pentru evaziune fiscala, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si spalare de bani, fapte pentru care vor lua ani grei de puscarie. Incercarile noastre de a le lua interviu  in puscarie s-au izbit de refuzuri categorice.

In 2005, din arestul politiei, Marian Iancu incepe negocierea pentru vanzarea lui Rafo. Devin vizibili rechinii internationali cu state vechi in traficul de produse petroliere care se invarteau de mult in jurului rafinariei din Bacau.In lume sunt doar cativa furnizori de materie prima. Interfata pentru provizionarea cu titei la Rafo a fost mai tot timpul omul de afaceri evreu Yoav Stern- fie ca era vorba despre firma britanica Interlink Overseas sau Glencore. Iar aceasta dependenta de traderi si-a spus cuvantul.

Glencore a fost fondat de Mark Rich, om de afaceri condamnat pentru trafic de arme si evaziune fiscala in SUA, acum decedat. Companiile controlate de acesta faceau afaceri in Romania inca dinainte de 1989.

Si pentru ca datoriile se acumulau si la furnizor, o alta companie s-a oferit sa dea titei. Este vorba despre Expanet Trading, o societate controlata de Mihail Ciornai, oligarh rus cautat la acea ora in 10 state pentru spalare de bani. Expanet a fost reprezentata in Romania tot de Yoav Stern. In contul datoriilor acumulate, o parte din actiunile Rafo au ajuns la Calder A, un offshore din Antilele Olandeze controlat de acelasi Ciornai si de Yakov Goldovski, alt miliardar rus, stabilit in Austria.

“Eu eram placa turnanta intre cele doua parti, dar hotararile s-au luat chiar in momentul in care s-a discutat chiar in arestul politiei din Rahova”, spune Marin Anton. “Era o combinatie a lor, pe mine nici nu m-a interesat..”

Marian Iancu vinde Rafo din arestul politiei pentru o suma cu multe zerouri : peste 100 de milioane de euro. Cel cu care s-a perfectat intelegerea era directorul Calder A, un bulgar Teodor Batkov, interfata lui Ciornai in multe afaceri dubioase.

“Calder A din punctul meu de vedere erau ucrainienii, ca in timp s-a vazut ca era Mihail Ciornai. Eu l-am cunoscut pe Mihail Ciornai, care avea probleme de spalare de bani si crima organizata in Bulgaria- si Batkov a fost partea bulgareasca a afacerii”, relateaza Marin Anton

Pentru a prelua afacerea de la Onesti, Calder A avea nevoie si de acordul statului roman prin AVAS. Fostul sef AVAS, Razvan Orasanu, povesteste ca “Am fost informati de autoritatile americane ca in jurul lui Rafo este o filiera de spalare de bani si in spatele actionariatului fantoma a lui Balkan Petroleum se afla o retea de crima organizata.”

O gramada de persoane controversate se perinda prin Romania pentru preluarea Rafo. “Sursa banilor chiar nu m-a intersat, - puteau sa vina din crima organizata- nu puteau sa vina, sau ma rog, pe mine nu m-a intersat. Pe mine ca administrator m-a interesat strict functionarea Rafo”, explica Marin Anton. .

In transferul actiunilor catre Calder A s-a implicat inclusiv vicecancelarul austriac de la acea ora  Hubert Gorbach, un lobbyist notoriu. Intr-o telegrama dezvaluita de WikiLeaks, reprezentantii Ambasadei Statelor Unite se arata ingrijorati de coruptia din jurul Rafo pe care o considera unul dintre cele mai mari esecu_ri in privatizarile din Romania.

"Rafinaria de petrol RAFO este prinsa intr-o increngatura de coruptie, spalare de bani, frauda si fapte penale in care sunt implicate entitati dubioase din Romania, Rusia, Ucraina si Bulgaria. Se presupune ca doua persoane care apartin crimei organizate ruso-israeliene, Mihail Ciornii si Iakov Goldovski, se afla in spatele incercarilor de achizitionare de catre compania olandeza Calder-A. […] Guvernul Romaniei este subiectul unor presiuni puternice, care vin inclusiv din partea Guvernului austriac, pentru a aproba preluarea RAFO de catre compania rusa. [...] Aparenta lipsa de interes a presedintelui Basescu in ceea ce priveste cazul RAFO este ingrijoratoare". Telegrama era semnata de  Nicholas Taubman, ambasadorul SUA in Romania

Increngatura in actionariatul companiei care a cumparat RAFO ridica suspiciuni asupra seriozitatii afacerii. Calder A era detinuta de o firma de investitii - Viena Capital Partners, care la randul ei era detinuta de o fundatie cu sediul in Austria - Colegia Privatstiftung.

“Urma actionariatului fantoma de care vorbim ducea la o fundatie austriaca a carei denumire se termina cu privat stiftung si am intrebat de ce fundatia austriaca , de ce ajungem practic la un ONG inregistrat la Viena si mi s-a explicat ca e modalitatea favorita a unui tip de actionari rusi care vor sa-si pastreze anonimatul”, spune Razvan Orasanu.

Armand Gosu explica: “In Romania, date fiind sensibilitatile opiniei publice, in anii 2000 capitalul rusesc a venit intotdeauna, dar intotdeauna prin alte tari. Fie prin Israel, fie prin Marea Britanie, fie mai ales prin Austria. Avem de-a face cu grupuri, care sunt conectate la anumite structure din Federatia Rusa. Lucrurile in zona asta nu sunt niciodata foarte clare pentru ca esti intr-o zona de servicii secrete, esti intr-o zona de business, esti intr-o zona care poate fi citita si printr-o grila a lumii criminale.”

Autoritatile romanesti erau presate sa accepte noul actionar si, mai mult decat atat, sa stearga datoriile lui Rafo la buget, ce se ridicau la peste 9.500 de miliarde lei vechi. Razvan Orasanu spune ca a fost supus unui adevarat linsaj mediatic. Fostul sef al AVAS duce acuzatii grave si impotriva celui care deputatului Marin Anton.

“Nu ajunge ca a condus practic in faliment aceasta companie, pentru ca spre finalul mandatului nu mai procesa nici o uncie, nu ajunge ca a incercat sa sustina o evaziune fiscala de peste 300 de milioane de euro, dar probabil pentru bunele servicii de felul asta mai tarziu a ajuns secretar de stat in doua ministere si acum vad ca este indispensabil pentru anumite formatiuni politice”, spune Razvan Orasanu.

In 2006 Calder A a fost preluat de grupul Petrochemical Holdings din Austria, patronat, oficial de Yakov Goldovski. Miliardarul evreu de origine rusa a fost presedintele celui mai mare combinat petrochimic din Rusia - Sibur. Goldovski a fost acuzat de fraude economice si in urma unor disesnsiuni cu presedintele  Vladimir Putin a fugit in Austria, tara care i-a acordat cetatenie.

“Banii astia rusesti si retelele lor sunt organizate in jurul obiectivelor energetice, pentru ca miza este enorma pe energie”, spune Armand Gosu. Asadar, din 2006, Rafo este patronata in mod deschis de Yakov Goldovski, iar administratorul rafinariei, Marin Anton, a fost inlocuit cu bulgarul Miroslav Dermendjiev. Pentru a nu pierde compania, Petrochemical Holdings plateste datoriile istorice catre statul roman, datorii ajunse atunci la aproape 200 de milioane de euro,  dar activitatea rafinariei nu a mai continuat.

Se ridica mari semne de intrebare cum niste afaceristi care platesc peste 300 de milioane de euro - 100 pentru actiuni plus 240 in contul datoriilor, nu se preocupa ca investitia lor sa functioneze. Din 2008 in Rafo nu s-a mai procesat deloc titei.

Sandu Berendea este maistru in Rafo de 36 de ani. El este unul dintre cei 400 de angajati care se mai duc pe platforma. “Adunam iarba pe care o cosim noaptea”, spune el. “Mai aduc niste benzina si niste motorina de la Rompetrol pe care noi o incarcam si o dau pe unde o dau. Instalatiile nu functioneaza si nu vor mai functiona niciodata. Nu se face nimic si nici nu se va mai face. Interesul rusilor a fost sa ne termine, nu sa progresam”.

Ca multi alti onesteni, Sandu Berendea realizeaza ca sansele de redresare a industriei de rafinare in Onesti  sunt minime. “Ce-o luat o fost luat, problema nu e ca mi-o luat mie, orasul asta e mort, e terminat”.

Rafinaria din Onesti este legata cu o conducta de portul Constanta, la Oil Terminal. De acolo era aprovizionata direct cu titei pentru procesare. Constant, in acea conducta existau peste 40 de mii de tone, asa-zisa zestre de titei. In urma cu cativa ani, rusii de la Petrochemical au vandut-o la Lukoil semn ca interesul pentru activitatea de procesare nu mai exista.

Actionariatul rus al lui RAFO a venit de-a lungul timpului cu tot felul de proiecte, dar nici unul nu s-a materializat. In campania electorala din 2009, presedintele in functie, Traian Basescu a vizitat Rafo, care in campania precedenta a fost un punct important in dezbaterile impotriva contracandidatului Nastase. De data asta a venit ca prieten al actionariatului rusesc de la Onesti.

Firma austriaco-rusa solicita sprijinul pentru un imprumut garantat de guvernului Romaniei in valoare de 330 de milioane de euro. In 2010 guvernul Boc, aproba un memorandum prin care sa-i sustina pe rusi. Valerian Vreme este acum deputat in colegiul de care apartine si Onestiul, iar pe atunci era ministru Telecomunicatiilor si un sustinator al proiectului de ajutor.

Marin Anton era si el membru in guvern la data negocierii garantiilor ca secretar de stat la Transporturi. Acum considera ca rusii nu aveau intentii serioase. “Au vrut sa minta, sa prosteasca prin hartii si asta si nu s-au tinut. “

2011 marcheaza o noua etapa in destinul Rafo: in contul unui imprumut cifrat in jurul a 150 de milioane de euro, contractat de Petrochemical Holding de la banca VTB Capital Londra, se depun garantii 20 % din actiunile detinute la RAFO. In ianuarie 2015, VTB Capital isi extinde gajul pe 80 % din activele RAFO care constituie garantie mobiliara de rang 1.

Banca creditoare este detinuta  de VTB, a doua mare banca din Rusia, institutie financiara controlata de guvernul de la Moscova. Grupul financiar este supus acum sanctiunilor europene  si americane, in urma conflictului din estul Ucrainei.

Asadar, Rafo a fost gajat bancii moscovite, dar investitiile nu au aparut. Dimpotriva, Petrochemical Holding detinuta de Yakov Goldovski si-a plasat capitalul in alte zone, in special in Rusia si Ucraina. Din banii imprumutati prin punerea ca gaj a actiunilor de la Rafo s0a investit in Nijni Novgorod, in Moscova, in Kiev.

In 2011, Yakov Goldovski a fost rechemat la Moscova, dupa un deceniu de expulzare, si cooptat intr-un proiect strategic pentru Federatia Rusa - constituirea unui sistem petrochimic integrat. I s-au acordat toate drepturile pe care le-a pierdut, si din acel moment, a investit in Rusia si a uitat de Rafo.

Armand Gosu: “Tot ce se leaga de capitalismul rusesc este umbros. Este un capitalism care are un alt specific, nu vorbim aici despre o piata libera, vorbim despre un capitalism generat de stat, care este controlat de strat. Care are momente de autonomizare in fata statului, in fata Kremlinului si de regula e redaus la ordine, de multe ori violent.”

Desi parea ca oligarhul rus vrea sa faca ceva si la Rafo Onesti, nici un proiect n-a mai fost pus pe picioare, in ciuda promisunilor repetate. La inceputul acestui an Adunarea Actionarilor a decis dezafectarea instalatiilor pe doua directii - valorificate ca deseuri metalice si relocarea componentelor procesarii titeiului.

Incercarile noastre de a pune intrebari legitime administratiei lui Rafo s-au lovit de obtuzitate si lipsa de transparenta. In 1990, Romania avea 10 rafinarii functionale, acum, in 2015, mai avem 3. Petromidia ce apartine kazahilor de la Rompetrol, Petrobrazi ce apartine austriecilor de la OMV si Teleajan ce apartine rusilor de la Lukoil. In Onesti, o increngatura de interese si personaje controversate au reusit sa ingroape industria de rafinare si sa arunce un oras in saracie. O istorie complicata presarata de actiuni si fapte cu iz penal.


Musafir

#44037 Re: pe langa stiri, ce am mai facut?

2015-10-11 19:08

#42678: ANTON PAUL - pe langa stiri, ce am mai facut? 

Domnule Paul Anton,

Ne-ai postat in 30 iulie, citez "mesajul trimis de mine catre BDO Restructuring SPRL".
Ne-ai postat in 30 iulie o promisiune, citez "promit ca o sa postez si raspunsul dumnealor, daca o sa am unul... dar eu nu cred."

Ne poti impartasi si noua, asa cum ai promis, daca ai primit un raspuns de la ROMINSOLV si BDO?


Musafir

#44038 Re: pai frecatori de tipar sint cernevisti gen,marcela,cornescu,gaoaza,bidin],radu,morcoase,etc

2015-10-11 20:10

#44035: EU -  

 ASTIA NU AU FACUT ALTCEVA DECIT SA FRECE SULILE ALTORA TIMP DE 3 ANI,ACUM SE VOR DUCE ACASA,OSOR CERNEVISTILOR,OSOR VETI MERGE SPRE BULGARIA,VINE CRA CRA SI VA IA.


Musafir

#44039 Re: Re: pai frecatori de tipar sint cernevisti gen,marcela,cornescu,gaoaza,bidin],radu,morcoase,etc

2015-10-11 20:13

#44038: - Re: pai frecatori de tipar sint cernevisti gen,marcela,cornescu,gaoaza,bidin],radu,morcoase,etc 

 CE AI MA FOTA CU EI CA NICI USTUROI NU AU MINCAT SI NICI GURA NU LE PUTE A RAHAT,SCUZE A USTUROI.

BREAKING NEWS ALER VALCEA

#44040 Liberalii prevestesc insolventa Valcii

2015-10-12 06:21

Liberalii prevestesc insolventa Valcii

Liberalii vâlceni îşi prevestesc propriul sfârşit politic, deşi, după unii analişti, ar trebui să fie începutul „domniei” lor, în fruntea ţării. Nici nu au apucat să se vadă la guvernare, că unii dintre liberalii vâlceni prevăd deja prăbuşirea economică reală a Vâlcii, nu doar cea la care până acum ne aşteptam.

CET Govora, condusă de liberali spre … insolvenţă?


Zilele trecute, deputatul vâlcean Traian Dobrinescu afirma că Oltchimul ar putea ajunge direct în faliment, după ieşirea din insolvenţă, ceea ce ar însemna că reluarea tranzacţiilor pe bursă cu acţiunile societăţii, după aprobarea planului de reorganizare nu este decât un fel de ultimă încercare de a mai aduce o infuzie de capital din exterior, pentru combinatul vâlcean. Pe de altă parte, mai ales în eventualitatea declarării falimentului Olchim, este posibil ca şi CET Govora să intre în insolvenţă, lucru pe care deja în ştia toată lumea. Liberalul Doru Tărăşenie a lansat, însă, o ipoteză chiar mai şocantă decât aceasta, şi anume că este posibil ca, şi cu Oltchim funcţional, dar şi fără, CET-ul să aibă aceeaşi soartă, adică cea a unei societăţi insolvente. Acest lucru ar însemna, însă, că liberalii şi-au cam săpat propria groapă, politică, desigur, când, în ultimele zile, au schimbat absolut
toată conducerea CET Govora, punând în locul vechilor directori apropiaţi de-ai lor. La ultima conferinţă de presă a PNL Vâlcea de joi, 8 octombrie, a fost votat Consiliul Director la CET Govora, care este format din şapte membri. Aceştia sunt Lodovic Zelici - director de dezvoltare cu investiţiile (care a fost ales şi preşedintele Colegiului Director), Constantin Lăpădat - director economic, Daniel Ilinca – director patrimoniu juridic, Ion Cocleţ – director Termoficare Urbană, Miorad Cumpănăşoiu – director al Exploatării Miniere Berbeşti-Alunu, Eugen Armăşoiu – director comercial şi Ion Idu – responsabil Resurse Umane. Potrivit consilierului judeţean liberal Gheorghe Folea, noul Comitet director este responsabil pentru conducerea CET Govora, iar deciziile se vor lua de acum înainte in comun, iar unele dintre ele urmează să fie communicate şi Consiliului de Supraveghere. Acest lucru înseamnă nici mai mult, nici mai puţin, decât că liberalii au politizat 100% CET-ul, if ceea ce se va întâmpla acolo, începând de acum, va fi responsabilitatea lor. Consilierul judeţean PNL Dumitru Tărăşenie consideră că schimbarea Consiliului de Administraţie şi înfiinţarea Consiliului de Supraveghere de la CET Govora nu sunt altceva decât nişte soluţii disperate, pentru că CET Govora este în pericol de a intra în insolvenţă. În plus, potrivit lui Tărăşenie, conducerea Consiliului Judeţean şi cea a CET Govora vor trebui să facă faţă rigorilor impuse de termenele de finalizare ale proiectului cu fonduri europene care se derulează acolo, şi care trenează de mai multe luni. Termenul de finalizare al proiectului este a doua jumătate a lunii martie.

Traian Dobrinescu: „S-ar putea ca, din insolvenţă, Oltchimul să meargă direct în faliment”

La ultima conferinţă de presă susţinută la sediul PNL, deputatul Traian Dobrinescu a adus din nou în discuţie privatizarea combinatului Oltchim. Dobrinescu este de părere că Oltchimul, imediat după ieşirea din insolvenţă, poate ajunge în faliment, dacă Guvernul nu-şi îndreaptă privirea mai repede către combinatul chimic: „Oltchimul mai are încă un an de insolvenţă. După ieşirea din insolvenţă nu ştim ce se va întâmpla. Eu sunt foarte îngrijorat, pentru că abia atunci vor începe să apară plăţi, noi pe care acum, fiind în insolvenţă, combinatul nu le achită. Dacă domnul Ponta sau succesorul acestuia nu se apleacă foarte atent asupra privatizării, s-ar putea ca, din insolvenţă, Oltchimul să se ducă direct în faliment. Din câte ştiu, varianta privatizării cu compania chineză a cam picat. Chinezii au venit în câteva rânduri, dar conducerea executivă a Oltchim şi-a dat seama că, printre cei care au venit să cu_rteze Oltchimul, nu era nici un specialist.Mai mult, au venit cu o idee năstruşnică, spunând că ei vor să facă în Oltchim altceva decât se produce acum. Una peste alta, se pare că, pe varianta China, Oltchimul nu se va privatiza. Este cu_rtat, în schimb, de domnul Vuza, de combinatul de la Borzeşti. Până la urmă, dacă turcii au picat, ruşii au picat, chinezii au picat, n-ar mai fi prea multe variante. PCC-ul aşteaptă în continuare, în marja celor 30 şi ceva de procente, domnul Vuza se mişcă, probabil ceea ce au invocat mulţi dintre cu_rtezanii Oltchimului, că suma de 300 de milioane este exagerată. Poate că aici Guvernul trebuie să regândească suma de vânzare. 200 de milioane este o sumă agreată de Vuza, dar nimic mai mult. Ar putea să fie o variantă. Aşadar, încă un an mai are oxigen Oltchimul, şi punct”, a declarat, în conferinţă de presă, deputatul Traian Dobrinescu. De precizat că, în urmă cu o lună, conducerea combinatului vâlcean a decis disponibilizarea unui număr de 227 de salariaţi, dintre aceştia 117 fiind lucrători pe platforma argeşeană Bradu. Este al doilea val de concedieri, după ce, în vara anului 2013, au fost disponibilizaţi aproximativ 900 de angajaţi.

http://www.impactreal.ro/

 

MARCELA DOBRE

#44041 Tradatorul de la URINA

2015-10-12 06:38

Bidinu va da mesajul va pleca Ghiocel din Lindicatul Victoria si l-a prostit pe nenea Vanatorul un lideras din Elecroliza cu Membranacare repede s-a autopropus lider in locul Raposatului Olaru, care-l va trada pe  Dumitru si va veni PRIM-Vice  la LINDICATUL  -Victoria omului -i plac functiile fara sa faca nimic.

AI AVUT 3 GAOAZA CARE NU TE AU MAI VRUT SU..GACIULE TAMBALAGIU,TRADATORULEEE

#44042 Re: Tradatorul de la URINA....GAOAZAAAA,TI A RAS O CHIAR TACTO TALPASANU FRAIERE

2015-10-12 07:13

#44041: MARCELA DOBRE - Tradatorul de la URINA 

 SI O SA TI SPUN GAOAZA CINE E CEL DE AL 2 LEA SI CEL DE AL 3 LEA CARE TI AU TRAS O PRIN GURITA FARA LAMAITA......TIC TAC GAOAZAAAAAAA,SE INTOARCE ROATA?

marcela de la SSC 2

#44043 Am gasit fraieru

2015-10-12 07:18

Asa este il cunoastem pe Vanatorul, vaneasa oameni care dorm ,la tura este un sef de tura[maistru] chiar daca are facultate, nu il duce capul vrea bani de la Sinsicatul victoria comunista

 si Putere grasunelu.

 


Musafir

#44044 Re: Re: Tradatorul de la URINA....GAOAZAAAA,TI A RAS O CHIAR TACTO TALPASANU FRAIERE

2015-10-12 07:22

#44042: AI AVUT 3 GAOAZA CARE NU TE AU MAI VRUT SU..GACIULE TAMBALAGIU,TRADATORULEEE - Re: Tradatorul de la URINA....GAOAZAAAA,TI A RAS O CHIAR TACTO TALPASANU FRAIERE 

 HAI MA GAOAZA SA TI DAU SI A DOUA PERSOANA CARE TI A TRAS O PRIN GURITA,AVRAM FINUL LUI R....,RAMINE A 3 IA SI CEA MAI IMPORTANTA....

Bica -Picheru-TRAVESE

#44045 rahateilor

2015-10-12 07:22

Si cei trei ma pupa in fundulet ca eu plecla Valoris ,pe bani multi fraierilor daca vreti sa ajungeti cineva pupati si voi politicul, ca Sindicatl Liber.

 

SA L PUATI PE FOTA N PU...LICICA?

#44046 Re: Am gasit fraieru,,SA L FU..TA FOTA N GURA?

2015-10-12 07:24

#44043: marcela de la SSC 2 - Am gasit fraieru 

 ATI INCEPUT SA VA MUSCATI INTRE VOI TRADATORILOR?


Musafir

#44047 Re: rahateilor cu tine in frunte mai gaoaza retardata,,,

2015-10-12 07:26

#44045: Bica -Picheru-TRAVESE - rahateilor 

 ce zicii gaoaza am timp de tine,te astepta cel mai mare cosmar al vieti ,TIC TAC,te vei culca odata cu gainile,ZAU.

CE ZICI GAOAZA,O IEI INTRE BUCII?

#44048 Re: Am gasit fraieru,fraieru o sparge intre bucii la AJOFM?

2015-10-12 07:41

#44043: marcela de la SSC 2 - Am gasit fraieru 

 CINE E VINATORUL,SA STIE LUMEA SA SE FEREASCA DE EL,O FI VREUN SU...GACI VICTORIAN?

MARCULEEE,O SA STAM DE VRB. CIT DE CU...RIND

#44049 Re: PT. BICA SI NU PT. ACEST GAOAZA RETARDATA

2015-10-12 08:17

#44045: Bica -Picheru-TRAVESE - rahateilor 

 BA BICA,ASCULTA UN SFAT DE LA FOTA,RAMAI UNIT CU MARCU SI O S O DUCA BINE SI RESTUL DE PROSTIME DIN OLTCHIM,O SA VEZI CUM O IA PRIN GURA SI DUMITRU SI CERNEVISTI PESTE VREO 6 LUNI,RAMANETI UNITI FRAIERILOR,ACASA VOR PLECA AI LUI CERNEV SI AI LUI DUMITRU,FACEM PARIU?....NU MI PARE RAU DECIT DE RETELISTII,NISTE FRAIERIII.


Musafir

#44050 GAOAZAAAAAAAAAAA,TI A TRAS O CHIAR CU..RVA MOLDOVEANCA

2015-10-12 08:52

#44049: MARCULEEE,O SA STAM DE VRB. CIT DE CU...RIND - Re: PT. BICA SI NU PT. ACEST GAOAZA RETARDATA 

 S A RAZBUNAT PRIN  TINE PE TATICUTUL TAU CRA CRA TAMBALAGIUL FRAIEREEE,PROSTULE SI SU...GACUIULE DE OLTCHIM,ASTA ESTI SI VEI RAMAINE.......UN RAHAT LAS SI PUPINC....URIST.