Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

NEWS STIRI

#42676 Privatizarea CET Govora ar însănătoşi oare societatea vâlceană? Ar ţine departe DNA de noi?

2015-07-30 08:15

Privatizarea CET Govora ar însănătoşi oare societatea vâlceană? Ar ţine departe DNA de noi?

Asanarea societăţii politice, mediatice, administrative a început cu Oltchimul. Ne amintim cu toţii de anii anteriori în care dacă erai prieten cu Roibu erai bine plasat în sistem. În orice sistem. În Vâlcea socialistă a anilor 2000, a fi prieten cu un director al unei societăţi de stat era cheia de boltă în a te descu_rca, a ajunge primar, preşedinte de Consiliu Judeţean, prefect, deputat, senator, şef de deconcentrată, membru AGA, funcţionar public. Nu, prietenia cu un manager de agent economic privat, nu comta. În fond cine e ăla.

Dar dacă erai cu Roibu pe bune, aveai deja un plus de şanse. Asta se cheamă braziliere a societăţii. Din fericire de Oltchimul care ajunsese o juntă s-a ales praful, în sensul bun. Acum, de acolo, conducerea nu mai reprezintă un jucător pe piaţă politico-administrativă a Vâlcii. Un semn al însănătoşirii şi probabil că va continua, odată cu privatitarea acelor secţii rămase încă, prin minune, performante şi, intarea uzinei vâlcene în mersul normal al vieţii capitaliste.

Al doilea agent economic de stat se spune că practică acelaşi tip de joacă pe scena politicii. De exemplu, în aceste zile sunt alegeri la PSD Vâlcea, anumiţi candidaţi se folosesc de imaginea CET şi a „fostului” director şi spun că sunt susţinuţi de către acesta. Stau şi mă întreb de ce nu se laudă nimeni că e susţinut de Urbanovsky sau de către directorul de la Strabag Vâlcea sau de directorul de la Faurecia Vâlcea sau de la Magneto Wheels  sau de la indienii de la Wipro? De ce este mai important un Roibu sau un Bălan decât managerul de la Vilmar Genoyer sau de la Cazicom? De ce azi la Vâlcea, managerul unor societăţi de stat pline de datorii este mai de imagine decât un director al unei societăţi private? Nu înţeleg acest lucru, efectiv mă depăşeşte.

Nu am nimic cu Roibu, Bălan, Lepădat sau cum i-o mai numi pe cei care conduc aceste societăţi de stat, nu îi cunosc personal, nu a fost niciodată treaba mea. Dar, sincer, am de mii de ori mai multă încredere în cei peste 200 de directori sau proprietari de agenţi econonici privaţi.  Şi în primul rând pentru că pe aceştia nu i-am auzit niciodată implicaţi în chestii politice, în dedesubturi, în sponsorizări dubioase, în scandaluri cu iz politic sau de trafic de inflenţă. Evident că sunt şi uscături în mediul privat, avem recent cazurile Romprest şi Urban şi multe alte.

De aceea revin cu reţeta simplă pe care acest ziar a recomandat-o de  mai multe ori, privatizarea CET Govora. Măcar pe bucăţele cum se face la Complexul Eneregtic Oltenia. Adică, treptat introducerea în structura de conducere a unor investitori privaţi care să nu accepte nu ştiu ce consilier judeţean fără slujbă să fie sinecu_rist AGA, alţi ciudaţi aviatori să fie prin Consilii de Administraţie sau pensionari politici care în loc să stea acasă cu nepoţei….

Trebuie acţionari minoritari care să nu accepte direcţii controlate şi care nu au legătură cu activitatea economică în sine a CET-ului.

Haideţi să privatizăm CET-ul domnilor de la judeţ şi stimate partide politice. Vreţi să faceţi asta? Măcar daţi un răspuns ca să ştim o treabă, aia că nu aveţi nici un interes şi că nu vă plac zvonurile de genul Buican şi Gutău se bat pentru CET, garda veche a lui Bălan se bate cu garda nouă a lui Buican.

Şi mai e ceva foarte important de reţinut, DNA-ul vine mai repede la un agent economic de stat  care pare implicat în palierele vieţii politice şi administrative ale unui oraş decât un la agent ecomomic privat.

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/

 

NEWS STIRI

#42677 Arhitectul Mihai Prădatu s-a sinucis

2015-07-30 10:32

Arhitectul Mihai Prădatu s-a sinucis

Mihai Prădatu din Rm. Vâlcea a fost găsit aseară spânzurat la sediul firmei din Rm. Vâlcea. Arhitectul foarte cunoscut este cel care a proiectat pârtia de schi de la Vidra.

Se pare că bărbatul suferea de o depresie de ceva timp pentru care urma şi un tratament de specialitate. Paradoxul face ca arhitectul să fie prieten şi cu judecătorul Emil Marina, care s-a sinucis aruncându-se de pe bloc în primăvara acestui an. Cunoscuţii afirmă că este posibil ca şi gestul judecătorului să-i fi influenţat decizia arhitectului de a-şi cu.rma viaţa. Pe de altă parte, surse de încredere, foşti colegi din PNŢCD, unde arhitectul Mihai Prădatu a activat mulţi ani susţin că sinuciderea sa este strict legată de anchetele demarate de DNA, legate de proiectarea pârtiei de la Vidra, precum şi de anumite terenuri pe care persoane din anturajul arhitectului le-ar fi dobândit în ultimii ani. Vom reveni cu amănunte în ediţia print de miercu.ri, 3 iulie, sau on-line.

http://www.infopuls.ro/

ANTON PAUL

#42678 pe langa stiri, ce am mai facut?

2015-07-30 11:01

Postez, desi nu ar fi trebuit, mesajul trimis de mine catre BDO Restructuring SPRL. Asta ca sa nu zica lumea ca am intrat in "vacanta"...

 

Buna ziua,



Doamnelor si domnilor,
Ma numesc Anton Paul si sunt disponibilizat de la societatea comerciala OLTCHIM, societate la care dumneavoastra, impreuna cu Rominsolv SPRL asigurati serviciul public de administrare judiciara.
Nu mai redau date si cifre legate de de acest eveniment, le cunoasteti mult mai bine decat mine.

Pentru ca nu ati binevoit sa faceti plata tuturor drepturilor mele legale generate de disponibilizare, pana astazi 30 iulie 2015, ma vad nevoit sa va rog (sa ma umilesc, jelesc, etc.) SA BINEVOITI A FACE PLATA ACESTORA.

In acest sens, va rog sa emiteti UN BILET LA ORDIN (nu mai am un cont bancar activ) a carui suma sa cuprinda:
• valoarea salariilor compensatorii, dobanda si penalitatile de intarziere aferente perioadei 10 iulie 2013 si pana la plata salariilor compensatorii,
• dobanzile si penalitatile aferente platii cu intarziere a veniturilor salariale normale, plati pe care le-ati efectuat fractionat;
• cele doua salarii aferente disponibilizarii mele fara respectarea prevederilor Codului muncii, precum si a dobanzilor si penalitatilor de intarziere aferente perioadei 10 iulie 2013 si pana la achitarea integrala.
Acest BILET LA ORDIN sa fie insotit si de un document de tip Adeverinta, semnat si stampilat (chiar daca folosirea stampilei nu mai este obligatorie), in care sa aratati suma si data la care erau scadente sumele si modul de calcul al dobanzilor si penalitatilor. Apropos, nu cer mai mult decat cere statul de la contribuabil.


In masura in care si "drepturile salariale restante" inscrise la masa credala au devenit platibile (conform planului de reorganizare), va rog sa emiteti bilet la ordin si pentru acestea.

In alta ordine de idei, pentru ca si rabdarea are limitele sale, va anunt ca, in cazul in care NU BINEVOITI SA VA ACHITATI OBLIGATIILE LEGALE, ma vad nevoit sa actionez folosind toate metodele si mijloacele legale pentru recuperarea tuturor prejudiciilor pe care dumneavoastra (consortiul de firme si angajatii, colaboratorii si partenerii) mi le-ati pricinuit.

Stiu ca ati mai primit verbal si chiar in scris astfel de "amenintari". De asemenea reiterez, inca o data - a nu stiu cata, disponibilitatea mea de a rezolva acest litigiu pe cale amiabila. Totodata va aduc la cunostinta ca rabdarea mea se termina cam in data de 4-5 august 2015, data la care Asociatia de proprietari va incepe procedurile legale de recuperare a creantelor mele fata de dumnealor precum si banca la care am credit ipotecar in franci elvetieni va proceda, de asemenea, la inceperea formalitatilor de evacuare si executare silita.

In consecinta va anunt, si pe aceasta cale - umilitoare si dureroasa, ca, DACA NU BINEVOITI A MA CONTACTA SI A REZOLVA ACESTA PROBLEMA, pentru dumneavoastra, ca firma dar si ca persoane, urmeaza vremuri grele. EU NU VOI MAI AVEA NIMIC DE PIERDUT.

Pentru ca imaginea pe care dumneavoastra ne-ati creat-o noua, disponibilizatilor, in fata cetatenilor din tara dar mai ales in Ramnicu Valcea si in Pitesti nu este cea reala, vom trece si noi la actiuni de restabilire a adevarului si de prezentare a "profesionalismului consortiului de administratori judiciari si a administratorului special, a conducerii executive" si a "eforturilor" pe care dumneavoastra le-ati intreprins in privinta mea (si a noastra, a disponibilizatilor de la OLTCHIM).

De asemenea va rog sa nu cheltuiti sumele pe care le incasati in calitate de comision de la restituirea catre ceilalti creditori fata de care v-ati angajat in planul de reorganizare, ele vor constitui despagubirile minimale pe care le vom solicita instantelor romane. Chiar si suma de 50 mii euro lunar, reprezentand onorariul dumneavoastra pentru "serviciile" prestate vor fi in discutie la un moment dat.


Va atasez, desi nu ar fi trebuit, cateva documente care sa va arate doar o parte a disperarii mele precum si o parte a dispretului dumneavoastra fata de noi. Aveti si ceva invataturi ale colegului dumneavoastra, domnul Piperea Gheorghe, cititi/reciti impreuna cu toti cei care sunt implicati in "salvarea OLTCHIM-ului". Realitatea arata ca una vorbim si alta... fumam.

Inchei prin a va anunta ca nu accept nicio plata partiala/fractionata a drepturilor mele deoarece nu am fost disponibilizat partial/fractionat. Pentru ca nu ati binevoit sa ma contactati si sa obtineti vre-un fel de intelegere a mea in aceasta problema. Eu am incercat....



Anton Paul
0756-104814

 

Promit ca o sa postez si raspunsul dumnealor, daca o sa am unul... dar eu nu cred.

Dupa cum spuneam si in mesaj, cam pe 4-5 august 2015, Asociatia de proprietari precum si banca la care am credit incep formalitatile de recuperare a sumelor cu care eu le sunt dator. Desigur ca o sa merg la judecatorie, poate chiar in aceeasi zi, sa semnez ca sunt de acord cu cele cerute de ei. Documentele ma vor ajuta sa-i bag in puscarie pe niste indivizi... Astia se cred deasupra legii, legea o sa ii duca dedesubt... Va fi greu, va dura ceva timp. Dar am gasit solutia pentru rezolvarea problemei mele.

Pentru cei din OLTCHIM, care mai sunt angajati, am o rugaminte mare: transmiteti-le domnilor si doamnelor din conducerea executiva sa puna ceva banuti deoparte. Vor raspunde in solidar cu judiciarii si specialul. Sau sa-si ia un concediu prelungit intr-o tara care nu are acord de extradare cu Romania. Lista tarilor o gasiti la domnul Radu Banciu sau pe site-ul MAI.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42679 Re: pe langa stiri, ce am mai facut?

2015-07-30 11:48

#42678: ANTON PAUL - pe langa stiri, ce am mai facut? <= pentru mai multe informatii poti sa urci alte informatii aici format pdf sau poze :

 www.docdroid.net/ ; http://imgur.com/

Te salut, cu respect Paul.

NEWS STIRI

#42680 A murit miliardarul polonez Jan Kulczyk, patronul Uzinelor Sodice Govora

2015-07-30 12:04

A murit miliardarul polonez Jan Kulczyk, patronul Uzinelor Sodice Govora 

 

• Avea 4,3 miliarde de dolari, afaceri în Vâlcea și Satu Mare. A murit după o operație eșuată

Jan Kulczyk, cel mai bogat om de afaceri din Polonia, a murit miercu_ri în urma unor complicaţii apărute în intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o, scrie Financial Times, citat de ZF.ro.

Kulczyk, 65 de ani, şi-a construit averea intermediind câteva dintre cele mai importante privatizări din Polonia post-comunistă în anii 90.

Printre primele afaceri demarate de Kulczyk în Polonia se numără prima reţea de telefonie mobilă, precum şi numeroase proiecte în industria bancară , energie şi infrastructură.

Averea lui Jan Kulczyk este estimată la 4,3 miliarde de dolari.

În România, afacerile lui Kulczyk sunt producătorul de sodă calcinată Ciech Soda România (fosta Uzinele Sodice Govora) şi Serinus Energy, o firmă de explorare de petrol şi gaze naturale care deţine o concesiune în Satu Mare.

===

Cel mai bogat om din Polonia, cu afaceri şi în România, a murit la 65 de ani, în urma unei operaţii eşuate

Jan Kulczyk, cel mai bogat om de afaceri din Polonia, a murit miercu_ri în urma unor complicaţii apărute în intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o, scrie Financial Times.
 
Kulczyk, 65 de ani, şi-a construit averea intermediind câteva dintre cele mai importante privatizări din Polonia post-comunistă în anii 90.
 
Printre primele afaceri demarate de Kulczyk în Polonia  se numără prima reţea de telefonie mobilă, precum şi numeroase proiecte în industria bancară , energie şi infrastructură.
 
Averea lui Jan Kulczyk este estimată la 4,3 miliarde de dolari.
 
În România, afacerile lui Kulczyk sunt producătorul de sodă calcinată Ciech Soda România (fosta Uzinele Sodice Govora) şi Serinus Energy, o firmă de explorare de petrol şi gaze naturale care deţine o concesiune în Satu Mare.
NEWS STIRI

#42681 Uzinele Sodice Govora (actualul Ciech Soda România) au părăsit oficial piaţa bursieră

2015-07-30 12:07

Uzinele Sodice Govora (actualul Ciech Soda România) au părăsit oficial piaţa bursieră 

La sfârşitul lunii trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat retragerea de la tranzacționarea pe BVB – piața Rasdaq a acțiunilor emise de Ciech Soda România SA Râmnicu Vâlcea (fosta Uzinele Sodice Govora) şi a mai aprobat radierea din evidența ASF a acțiunilor emise de SC Ciech Soda România SA, începând cu data de 26 iunie 2015. La luarea deciziei, ASF a ţinut cont de rapoartele cu_rente transmise de societate, conform art. 8 din regulamentul ASF nr. 17/2014 şi de prevederile art. 9 din regulamentul ASF privind statutul juridic al acțiunilor care se tranzacționează pe piața Rasdaq sau pe piața valorilor mobiliare necotate. La începutul acestui an, acţionarii SC Ciech Soda România SA au aprobat, cu majoritate de voturi, ca societatea să nu facă demersurile legale în vederea admiterii acţiunilor pe o piaţă reglementată, respectiv tranzacţionării în cadrul unui sistem alternativ de tranzacţionare. Concret, acţionarii SC Ciech Soda România SA au dezbătut situaţia creată de lipsa cadrului legal de funcţionare a pieţei Rasdaq, în conformitate cu dispoziţiile art. 2 din Legea nr. 151/2014 privind clarificarea statutului juridic al acţiunilor care se tranzacţionează pe piaţa Rasdaq sau pe piaţa valorilor mobiliare necotate. S-a prezentat raportul întocmit în conformitate cu dispoziţiile art. 2 din Legea nr. 151/2014 privind cadrul juridic aplicabil tranzacţionării acţiunilor pe o piaţă reglementată, respectiv tranzacţionării în cadrul unui sistem alternativ de tranzacţionare şi s-au prezentat pieţele reglementate şi sistemele alternative de tranzacţionare pe care pot fi tranzacţionate acţiunile societăţii. În aceste condiţii, acţionarii de la SC Ciech Soda România SA au aprobat propunerea ca societatea să nu facă demersurile legale în vederea admiterii acţiunilor pe o piaţă reglementată, respectiv tranzacţionării în cadrul unui sistem alternativ de tranzacţionare. A fost acordat dreptul acţionarilor SC Ciech Soda România SA de a se retrage din societate în condiţiile art. 134 din Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale regulamentul CNVM nr. 17/28 noiembrie 2014 cu respectarea termenului prevăzut de Legea nr. 151/2014. Acţiunile SC Ciech Soda România SA sunt nominative, ordinare, indivizibile, dematerializate, evidenţiate prin înscriere în cont. Acţiunile acordă drepturi egale deţinătorilor acestora, iar o acţiune acordă dreptul la un singur vot în Adunarea Generală a Acţionarilor. Tot luna trecută, s-a încheiat termenul de retragere din SC Ciech Soda România SA acordat acţionarilor în condiţiile art. 3 alin. 2 din Legea nr. 151/2014, respectiv de 90 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial a Hotărârii AGEA nr. 1/15 ianuarie 2015. În cadrul termenului menţionat, au fost depuse 25 cereri de retragere, formulate de către 25 acţionari, totalizând un număr de 53.688 acţiuni pentru care s-a exercitat dreptul de retragere. Acţiunile au fost integral achitate, existând confirmarea Depozitarului Central privind realizarea transferulului dreptului de proprietate. Termenul instituit de art. 7 din regulamentul CNVM nr. 17/2014 a devenit astfel caduc. SC Ciech Soda România SA informează că astfel a fost finalizată procedura de retragere a acţionarilor din societate, în condiţiile Legii nr. 151/2014. Societatea ţine evidenţa acţiunilor şi acţionarilor prin intermediul unui registru independent privat (SC Depozitarul Central SA) cu care are încheiat un contract în acest sens.

pentru mai mult cititi aici http://ziaruldevalcea.ro/

sa l luati bine in brate pe al doilea iuda,numitul MOFLEA

#42682 TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO.

2015-07-30 13:18

#42680: NEWS STIRI - A murit miliardarul polonez Jan Kulczyk, patronul Uzinelor Sodice Govora  

 voi cind muriti tradatorilor cernevisti si mu...istii,ca vad si vedem ce lasi si nemernici sinteti prin introducerea in consiliu a acestui pupincu...rist ,oportunist si su...gaci numit gaoaza retardata GHIOCA,ce faceti  fraierilor puneti  tradatorul si lingaul sa va reprezinte,cum a facut escrocul si imputitul de tacso cra cra tambalagiul care la fu..tut pe talpasanu sa i ia postul de DIRECTOR?....ia zi mai bosorogule de talpasanu, cum e cu IUDA DE CRA CRA TAMBALAGIUL,FRATELE TAU DE SUFERINTA,FU...TU..VA N GURA DE TRADATORIIIII.?

NEWS STIRI

#42683 EXPLOZIV/Magda Bistriceanu, omul lui MRU, POSTEAZĂ IMAGINI cu Penalul la Miami!

2015-07-30 13:35

EXPLOZIV/Magda Bistriceanu, omul lui MRU, POSTEAZĂ IMAGINI cu Penalul la Miami!

''Premierul nostru penal la Starbucks Coffee - Miami International Airport! Ce bine să ai prieteni la Miami, mulţumesc pentru foto!'', scrie pe Facebook Magda Bistriceanu, cea care a postat fotografia.

În imagine, alături de penalul Ponta, apare şi fiul său.

Magda Bistriceanu, fosta imagine a PSD din timpul lui Geoană, a trecut subit, în noiembrie 2012, în partidul lui Mihai Răzvan Ungureanu, Forța Civică. 

O fi întâmplare că tocmai ea face publice imagini cu Ponta la Miami? Bineînțeles, poza a fost primită de la o ,,cunoștință''.

*În ceea ce ne privește, deși am fost primii din România care au furnizat informația că Daciana Sârbu a făcut rezervări la Miami, așa cum se poate citi în materialul publicat în 20 iulie EXPLOZIV/Daciana a făcut REZERVĂRI pentru o VACANȚĂ la Miami. Ponta așteaptă VEȘTI de la DNA, informații primite ulterior ne-au făcut să credem că Penalul a contramandat plecarea în SUA. Mai ales că, inițial, se vorbea despre o plecare a lui Ponta pentru 3 săptămâni, care, ulterior, a fost scu_rtată la două. Se mai întâmplă...

Galerie foto

http://www.comisarul.ro/politic/


Musafir

#42684 Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO.

2015-07-30 13:40

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42685

2015-07-30 13:58

In AGA Oltchim exista reprezentantii salariatilor (REPREZENTANTI, NU SI DE DECIZIE FARA ACORDUL NOSTRU CAND E VORBA DE BANI ). Acum ne va spune ca reprezentant al salariatilor este Ghioca. Asa cum in iunie 2013 niste neica - nimeni ( care s-au pus ei pe " treaba : semnand acorduri protocolare in ilegalitate si PENALE ) s-au pus ei sa decida in numele tuturor dar pe banii nostri si ignorand LEGILE SI LEGISLATIA CAT SI INSOLVENTA OLTCHIM 2013, salariatii astia ai tuturor ( ne dandu-le acord de aasa ceva in scris, ei invocand ca ne sunt lideri bla bla bla...abureli, N-AU VOIE SA DECIDA IN NUMELE BANILOR NOSTRI SI TUTUROR CREANTELOR  BANI PERSONAL DE SALARIAT OLTCHIM , CA SA SPECIFICA LEGILE  SI TOT CE AVEM IN SUSTINERE...) si s-au confiscat prin deturnare salariile plati compensatorii 2013 si alte drepturi salariale si au incheiat in acord protocolar de azi isi permite rominsol si bdo sa ne arunce termenti ca esalonat, fractionat, cu taraita, cu firmituri, cu blocare ilegala la masa credala a sumelor cu_rente in insolventa pe care refuza Oltchim sa le achite integrum si tot valoarea din acte, oprind achitarile ( caz penal ) in insolventa perioada de observatie si azi insolventa plan de reorganizare cu alte incalcari ale legilor, din care rezulta foarte clar ca penalii impun niste jagardele in pozitii care nu-i trimite nimic acolo decat interesele de grupuri infractional create sa distruga voit tot ce au de facut in contra si ilegalitate.


Musafir

#42686 Re:

2015-07-30 14:08

#42685: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! -  

Aici nu este vorba despre AGA.
Este vorba despre altceva si-l astept pe Remus sau pe oricare dintre cei care detin aceasta informatie sa vina cu clarificari.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42687 Re: Re:

2015-07-30 14:16

#42686: - Re:   <= CLANTOII SUNT IMPUSI IN AGA OLTCHIM LA DECIZII SI NU DOAR LA REPREZENTARE, CUM ESTE NORMAL SI LEGAL SA FACA DOAR REPREZENTARE, EI ISI ASUMA SI DECIZILE IN  ILEGALITATE:

 Introducerea in consiliu, s- a specificat foarte limpede si clar, cosiliul AGA Oltchim.  Se repeta, repetitia  cu ceea ce s-a intamplat in 2013, daca le merge  si azi in 2015..., in loc de Cernev isi baga succesorii reprezentarea salariatilor, MAI RAU O SA FIE CU DECIZILE PE CARE SI LE INSUSESC.


Musafir

#42688 Re: Re:

2015-07-30 14:33

#42686: - Re:  

AGA - Adunarea Generala a Actionarilor.
ACTIONAR - orice persoana fizica sau juridica care detine cel putin o actiune.

Actionar poti sa fi si tu daca ai actiuni la OLTCHIM.

Nu are treaba AGA cu consiliul despre care vorbeste Remus.

O intreprindere este condusa prin internediul unui Consiliu de Administratie.

In cazul OLTCHIMULUI - aflat in insolventa, conducerea este asigurata de administratorul special sub supravegherea administratorilor judiciari.


Musafir

#42689 Re: Re: Re:

2015-07-30 14:36

#42687: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re:  

 Hai sa cautam informatii despre reprezentantii astia sa vedem ce reprezinta si pe cine, si mai ales cine sunt.

unul ar fi. ghioca emil .  cine sunt ceilalti?

 

CREAN_TE SALARII OLTCHIM. DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42690

2015-07-30 14:39

AGA - Adunarea Generala a Actionarilor. Salariatii au statut de salariat cu salarii in Oltchim si creante salariale in Oltchim, NOI SALARIATII CUM SPUNE  SI LEGEA 85 / 2006 SI LEGEA CCM AVEM STATUT SI PRIMII IN ORICE CONTEXT VREI SA NE PUI SI SA NE IMPUI PE BANII REZULTATI DIN MUNCA SI ACTIVITATE IN OLTCHIM ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI OLTCHIM. In cazul de fata la Oltchim sunt sindicate care au statut de reprezentare pentru cei din Oltchim angajati ( DOAR DE REPREZENTARE, DECIZILE NE APARTIN ASA AR FI NORMAL SI IN LEGI ESTE SPECIFICAT ASTA ), noi cei disponibilizati 2013 avem statut  de la data disponibilizarii colective creditor cu creante ( ramanem salariati cu drepturi si ca fost angajati in Oltchim AVEM STATUT PRIVILEGIAT PANA LA INCHIDEREA LITIGIULUI DE MUNCA CU SOCIETATEA  ) si ne putem reprezenta sau trimite in locul nostru  ( aici tine de proceduri si nu mai detaliez...). SALARIATII OLTCHIM AU AJUNS SI CREDITORI IN OLTCHIM, DECI CU ACTIUNI CUM AI SPUS SI TU, AVAND COTA PARTE SALARIILE IN OLTCHIM. DESPRE ALT CONSLIU IN OLTCHIM POATE LA VOI IN PARTID, IN OLTCHIM SUNT BINE STABILITE PRIN LEGE TOT. CHIAR SI CAR OLTCHIM ARE CONSILIUL DE ADMINISTRARE, O FI VORBA SI DE CAR OLTCHIM....?


Musafir

#42691 Re:

2015-07-30 14:46

#42690: CREAN_TE SALARII OLTCHIM. DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! -  

 Deci sunt reprezentantii salariatilor. pentra ca nu mai avem sindicat majoritar si reprezentativ. probabil fiecare sindicat isi numesc reprezentantii corespunzator cotei de 1 reprezentant la 200 salariati. cei care nu sunt membri de sindicat probabilisi aleg reprezentantul lor.

   ROG COLEGII CARE DETIN INFORMATII MAI MULTE SI MAI PRECISE. SA MA CORECTEZE.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42692 Re: Re:

2015-07-30 14:47

#42691: - Re:  <= SVO A PIERDUT PROCESELE IN INSTANTA CA A INCALCAT LEGEA CCM OLTCHIM  SI A TRECUT PESTE SLO (SINDICATUL LIBER OLTCHIM ) CARE A INCHEIAT PRIN STATUT LEGEA CCM OLTCHIM, LEGE INTERNA OLTCHIM LA NIVELUL OLTCHIM.

 CINE A SEMNAT LEGEA CCM DE COMUN ACORD CU PARTILE ANGAJATI SI ANGAJATOR ( SINDICAT SAU SINDICATE ) RAMANE CA SI REPREZENTATIV PRIN SATUT SI CONFORM LEGII CCM, INDIFERENT DE DECIMARILE CARE APAR, CELELALTE SINDICATE LE SUNT OARECUM SUBORDONATI PRIN LEGEA CCM SI CODUL MUNCII. ATENTIE LEGEA CCM ESTE ACT JUDECATORESC DAT DE INSTANTA SI LEGE INTERNA OLCHIM IN INTERIORUL OLTCHIM, LEGE.


Musafir

#42693 Re: Re: Re:

2015-07-30 14:53

#42692: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM! - Re: Re:  

 DECI SLO RAMANE REPREZENTATIV IN CONTINUARE ? PAI ATUNCI DE CE S-AU MAI BATUT CU KARAMIDA-N PIEPTUL DE ARAMA. SINDICALISTII LU' DUMITRU CAP DE TANC SI KUR DE TATRA SI CEI AI TZAMBALAGIULUI SA DARAME REPREZENTATIVITATEA ? PENTRU CE  AU AMAGIT PULIMEA CA SCHIMBA EI CONTRACTUL SI FAC ALTUL MAI BUN DECAT ASTA FACUT DE DICULOIU ?

PĂCAT DE BANII ARUNCATI IN VANT SA-SI CUMPERE MEMBRII DE SINDICAT.


Musafir

#42694 Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO.

2015-07-30 14:56

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-07-30 15:04



Musafir

#42696 Re: Re: VA SALUT SI CU RESPECT

2015-07-30 19:00

#42691: - Re:  

 INCA NU A VENIT ACEL TABEL LA TOATE SECTIILE,MAI PRECIS NU TOATE SECTOARELE AU PRIMIT ACEST TABEL CU REPREZENTANTI SINDICALI,INFORMATIILE SINT CORECT SPUSE DE INDIVIDUL SAU COLEGUL DE LA 42691.


Musafir

#42697 Re: Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO.

2015-07-30 19:07

#42694: - Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO. 

 AZI NU AM AVUT TIMP SA MA INTERESEZ CU ACEL TABEL,MAINE VA ADUC MAI MULTE INFORMATII.                      ORICUM,CEA CE FAC ACEST INDIVIZI CERNEVISTI CU LABA TRISTA NUMIT GAOAZA RETARDATA, NE ARATA CIT DE PENIBILI SINT,AU REPREZENTANT DE SEAMA,UN TRADATOR,OPORTUNIST SI PUPINC...URIST,SE STIEEE.


Musafir

#42698 Re: Re: Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO.

2015-07-30 19:10

#42697: - Re: Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO. 

 APROPO,CARE PI...ZDA MATI INTRI SI INJURI IARA,TE N GITUL MATI DE CERNEVIST MU...IST NUMIT BOIER MOFLEA CUMVA?

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#42699 Re: Re: Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO.

2015-07-30 19:30

#42697: - Re: Re: TRADATORILOR CERNEVISTII,VOI CIND MURITI CU TALPASANU SI CRA CRA,VA INTREABA PICASSO. 

 Ai spus consiliu, la ce consiliu faceai referire? Consiliul AGA, sau consiliul CAR Oltchim, unde sunt astia reprezentati si ai cui? Daca sunt reprezentanti la ei in partid, pot sa-si puna si acadele in bostani.

NEWS STIRI

#42700 Le Monde: ''Foştii secu_rişti din România sunt astăzi în parlament, în presă, în administraţie''

2015-07-30 19:35

Le Monde: ''Foştii secu_rişti din România sunt astăzi în parlament, în presă, în administraţie''

Dosarele Secu_rităţii şi regimul totalitar care controla viaţa românilor sunt tratate într-un amplu articol scris de jurnaliştii de la Le Monde, care susţin că primul preşedinte postdecembrist român, Ion Iliescu, a ales să uite comunismul, în loc să-l confrunte. Jurnaliştii cred că foştii secu_rişti sunt astăzi infiltraţi în viaţa politică şi administrativă a României.

Citeşte şi INTERVIU Marius Oprea: "Foştii secu_rişti sunt lângă noi, au vile, fiii lor au afaceri"

"Comunismul nu a dispărut, el s-a privatizat"

mai mult pe Citeste mai mult: adevarul.ro/news/eveniment/le-monde