Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37351 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-09 10:14

#37350: -  

 Respect si mult respect pentru tine si initiativa ta si celorlalti, care suntem, existam si nu ne doresc unii...!!! Viata ne-a demonstrat pana azi ca avem dreptate si suntem furati si praduiti, jefuiti, agresati, chiar linsati, iar unii dintre noi in grea suferinta sau mai grav pierzandu-si vietile pentru drepturle pe care nu au mai avut cum sa beneficieze si unii se gandeau cum sa le fure si sumele din acte ale familiilor lor, ceea ce este inca o ilegalitate...stergandu-i ca pe...., nu mai am cuvinte... ODIHNEASCA-SE-N PACE SI FIE CA LUMINA INVIERII SA LE OCROTEASCA SUFLETELE ACOLO UNDE AU PLECAT! Cei vinovati nu vor scapa asa cum cred ei. Sa nu se astepte ca mai este un an, vor fi razpunzatori direct de la comiterea faptelor savarsite impotriva noastra si totul se contorizeaza pe cazuri penale si fapte comise, acestea nu se sterg..., ilegalitati si toate ..., penale pe care le-au comis in regim de urgenta vor fi si adusi si trimisi acolo unde le este locul cu recuperare creante si drepturi creante asa cum scrie in LEGI. Si cum am mai scris anterior, le readuc aminte, chiar daca sunt ateizati convinsi sau total paraleli cu ceea ce voi spune, DUMNEZEU NU DOARME!!! NU DOARME DUMNEZEU, CREDE-MA PE CUVANT SI NU TE MINT!!! Si nu e blestem, este ceea ce ei nu inteleg ca au comis, sau constientizeaza partial si isi mai incearca norocul, gresit va spun va indreptati si completati la pedepse, le-am mai explicat achitati valoarea totala si conforma cu actele si legile, repuneti pe lina corecta a insolventei prin achitare, pentru ca Oltchim a oprit achitarile in insolventa, achitati, achitati, achitati, nu prin intelegeri meschine si nemernice voua, ci sumele reale pe care vi le evidentiem mereu. Urmati-mi sfatul si va fi putin mai bine pentru voi si noi, cum v-am mai scris, incetam a mai fi pe aceasta petitie, nu si pana nu ne cerem daune-interese pentru prejudiciile create si pedepsirea vinovatilor.

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

FIECARE ESTE LIBER SA POSTEZE, FIECARE ESTE LIBER SA SUSTINA, FIECARE ARE DREPTUL LA LIBERA EXPRIMARE, FIECARE O POATE FACE FARA A IMPIEDICA CUMVA PE CINEVA, ATATA TIMP CAT NOI NU CONSTATAM CA CEI DE O FAC SUNT CEI CARE COMIT, DORESC CU TOT DINADINSUL, INSISTA SAU FAURESC CREZANDU-SE PSIHOLOGI, SAU MARI GENII IN A INABUSII, A DISTRUGE, A OBSTRUCTIONA, A DETELIORA, A DISTRUGE PROBE SI DOVEZI, A FACE ORICE SI ORGAND SA COMITA ILEGALITATI SI TOATE FORMELE DE INCALCARE SI NEMERNICII CU CARE ACESTIA SE OCUPA, II ANUNT DE ACUM SI CUM AM MAI FACUT-O REPETITITIV SI OBSESIV ASA CUM SPUN SI EI, NU AVETI CUM, CHIAR DE INSISTATI, SUNTETI MASINI DE MANEVRA SI MANEVRABILI SAU MANIPU_LATORI VOI PENTRU CA ASA CREDETI, CREDETI MAI PUTIN ASTA, SUNT ACTE, LEGI, DECIZII, DOVEZI SI MUUUUULTE ALTELE CARE VOI NU NUMAI CA NU LE STAPANITI, DAR MAI MULT VA COMPLETATI PEDEPSELE, CHIAR SI IN VIATA DE ZI CU ZI, VA UREZ SUCCES SA MAI OTRAVITI VOI SAU COMITETI  NEMERNICII IMPOTRIVA NOASTRA, EU VA UREZ  UN SINCER SUCCES SI OCUPATI-VA DE NOI ASA CUM ATI FACUT-O CU REPETITII SI MULTE IRONII ... S.A.M.D IN COMPLETARE, VA UREZ MULT SUCCES!!!

 Da. Cati inteleg ca un drept legal este drept legal salarii si alte drepturi salariale, iar OMUL nu este bataia lui/lor  de joc:

 

JOS CENZURA OLTCHIM!!!

 

JOS CENZURA ROMANIA!!!

 

 

 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-05-09 11:30


JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37353 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-09 11:31

Aseara am fost la o emisiune tv. Printre altele, s-a discutat o solutie judecatoreasca prin care o corporatie multinationala bine infipta in afaceri romanesti a cistigat de la statul roman 66 de milioane de euro pt ca nu a putut sa se aprovizioneze cu gaz ieftin din Romania, fiind nevoita sa cumpere scump de la rusi. Atentie ca, in domeniu mai sunt si alte corporatii care ar putea cere si ele despagubiri pe acelasi motiv. Sigur ca da, va invoca precedentul si va cistiga, pt ca in aceste cazuri folosirea precedentului judiciar e permisa de la stapinire (precedentele judiciare ale consumatorilor contra bancilor sunt risc sistemic, desigur).
Reprezentantii statului roman au declarat public, dupa pierderea procesului, ca reclamantul isi recuperase deja "pierderile" in urmarea acordului dat de reglementatorul in domeniu de a le introduce in facturi. Consumatorii industriali au platit deja aceste "pierderi", cei casnici urmind sa le plateasca in continuare, pina in 2018, cu titlu de cost suplimentar. De aici concluzia ca "despagubirea" de 66 mil euro e basca.
V-ati prins cum e cu liberalizarea pretului la gaze, ajutoarele de stat si uniunea energetica europeana, nu?

Tot aseara am aflat ceva de-a dreptul uluitor, dar si revelatoriu. Este, poate, explicatia tuturor surprizelor pe care ni le-a furnizat drumul spre Europa si statusul de pina acum de membru al UE pe care Romania l-a obtinut cu atitea sacrificii si umilinte.
Un foarte vechi politician, mai putin activ in prezent, mi-a spus ca, intr-o discutie cu principalul vataf al mosiei numita Romania, acesta i-ar fi declarat ca romanii nu sunt de incredere, nu pot face nimic bun si durabil de unii singuri si ca, de aceea, este nevoie sa li se fixeze obiective foarte dure din afara, sa li se puna sula in coaste, caci numai astfel vor trage eficient la jug.
Atrag atentia ca politicianul foarte vechi de care va vorbesc nu spunea aceste lucruri cu titlu de repros, ci cu titlu de lauda la adresa vatafului.
Imprumutul de 15+5 mld euro luat de la FMI + CE, Pactul de Stabilitate Fiscala semnat de Basexu inainte de a-l fi citit, aderarea la euro-zona, MCV - ul, pregatirea insidioasa de razboi, toate sunt obiective din afara, sule in coasta romanilor despre care vataful crede ca nu sunt capabili de obiective nationale/internationale proprii, dar sunt capabili sa duca orice jug, inclusiv reducerea salariilor, pensiilor, indemnizatiilor pentru cresterea copiilor si inclusiv ruina personala si familiala prin obligarea la plata unor obligatii de 2-3 mai mari decit cele contractate in anii de boom.
Arbeit macht frei scria pe poarta de intrare in lagarul de la Auschwitz, va amintiti?
Ar trebui sa va amintiti, pt ca azi se comemoreaza, cica, 70 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste.

PS Precizez ca vataful de care va zic nu e Basexu, ci altcineva, mult mai important si mai rezilient decit Basexu.

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea

 

Gheorghe Piperea Ciobanu Anamaria - batalia e abia la inceput. Urmeaza plingeri penale pt inselaciube. Dar aici vorbeam de altceva, totusi...

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2015-05-09 11:32


JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37355 Re: NEWS ALERT :Valcenii, chemati sa salveze vieti VALCENII INVITATI SA DONEZE SANGE

2015-05-09 11:39

#36493: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim - NEWS ALERT :Valcenii, chemati sa salveze vieti VALCENII INVITATI SA DONEZE SANGE 

 

 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv) Economist.  https://www.facebook.com/florian.mateita
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv) Economist.  https://www.facebook.com/Rominsolv

 https://www.facebook.com/Fairsolve http://www.rominsolv.ro/

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

Musafir

#37356 Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-09 11:42

#37297: - OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă

Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

- Si acolitii lor' 

                  ĂŞTIA SUNT PENSIONARII DE LUX AI OLTCHIMULUI.

          ALTFEL  UNDE MAI GĂSESC EI LA CAPACITATEA SI PREGĂTIREA LOR  POSTURI AŞA BINE PLĂTITE . SI CULMEA SA NU MUNCEASCA MAI DELOC PENTRU BANII AŞTIA .

PE VREMEA FARAONULUI CAND DUDUIA COMBINATUL ASTIA NICI NU VISAU LA SINEC'URILE DE ACUM. 

           AŞTIA SUNT ADEVĂRAŢII DEMOLATORI AI OLTCHIMULUI. FOŞTII INGINERAŞI MEDIOCRI DE PE VREMEA LUI ROIBU . AJUNŞI ACUM MARI CONDUCATORI AI UNUI COMBINAT MORT.  

AU PĂPAT SALARIILE COMPENSATORII ALE  DISPONIBILIZAŢILOR DIN 2013. ŞI ACUM TRAG SPERANŢA CA VOR FACE LA FEL SI DISPONIBILIZAŢII DIN 2015

 

             UN SINCER HUOOO SI LA OASE.

 

ĂSTIA PE PIAŢA LIBERA A FORŢEI DE MUNCĂ SUNT ŞOMERI GARANTAŢI PE VIAŢĂ. NICI DR.ACU NU-I MAI ANGAJEAZA DACA SCĂPĂM DE EI.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37357 Re: Re: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE.

2015-05-09 11:46

#37307: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA, CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia]. Sursa: DN (1986)

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

www.oltchim.ro  SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37358 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-09 11:55

#37308: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!


 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM????? CREANTELE SALARIALE INSOLVENTA OLTCHIM ACHITARILE CU_RENTE PE LEGEA 85/2006:

 

http://www.oltchim.ro/

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,

- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

www.oltchim.ro  SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.


Musafir

#37359 DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 12:15

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă

Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

 

- Si acolitii lor' 

                  ĂŞTIA SUNT PENSIONARII DE LUX AI OLTCHIMULUI.

          ALTFEL  UNDE MAI GĂSESC EI LA CAPACITATEA SI PREGĂTIREA LOR  POSTURI AŞA BINE PLĂTITE . SI CULMEA SA NU MUNCEASCA MAI DELOC PENTRU BANII AŞTIA .

PE VREMEA FARAONULUI CAND DUDUIA COMBINATUL ASTIA NICI NU VISAU LA SINEC'URILE DE ACUM. 

           AŞTIA SUNT ADEVĂRAŢII DEMOLATORI AI OLTCHIMULUI. FOŞTII INGINERAŞI MEDIOCRI DE PE VREMEA LUI ROIBU . AJUNŞI ACUM MARI CONDUCATORI AI UNUI COMBINAT MORT.  

AU PĂPAT SALARIILE COMPENSATORII ALE  DISPONIBILIZAŢILOR DIN 2013. ŞI ACUM TRAG SPERANŢA CA VOR FACE LA FEL SI DISPONIBILIZAŢII DIN 2015

 

             UN SINCER HUOOO SI LA OASE.

 

ĂSTIA PE PIAŢA LIBERA A FORŢEI DE MUNCĂ SUNT ŞOMERI GARANTAŢI PE VIAŢĂ. NICI DR.ACU NU-I MAI ANGAJEAZA DACA SCĂPĂM DE EI.

tot io

#37360 Re: DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 12:52

#37359: - DACA DORITI SA REVEDETI, 

 doare prostia? nu , daca ar durea ai tipa de te-ar auzi Piperea de la Bucuesti si i s-ar face mila de un om bolnavior.

 


Musafir

#37361 Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 13:29

#37360: tot io - Re: DACA DORITI SA REVEDETI, 

Traian Basescu ii cere lui Victor Ponta sa-si prezinte demisia, dupa ce ii ecplica in 23 de puncte de ce este „incompetent”. Daca „nu iti depui mandatul, inseamna ca deliberat sacrifici Romania pentru interesele tale si ale clicii tale”, ii transmite fostul presedinte lui Ponta. „

 

Pe 27 aprilie, plagiatorul mincinos celebra trei ani de la caderea guvernului Ungureanu. Pe 7 mai, s-au implinit trei ani de la instalarea guvernului Ponta, asa ca imi permit, draga plagiatorule, sa-ti pun in fata o oglinda, in care, daca ai fi responsabil, ar trebui sa recunosti guvernarea unui premier care n-ar fi trebuit sa fie in functie, astazi, 9 mai, de Ziua Europei.

-1.Suntem singura tara din UE care are in fruntea guvernului un plagiator ;

-2.Pentru a pune sub control puterea judecatoreasca organizeaza alaturi de cel mai bun prieten, Crin Antonescu, lovitura de stat din vara lui 2012, readucind Romania la stadiul de tara lipsita de credibilitate si spulberind sansele de intrare in Schengen ;

-3.Primeste de la presedintele Comisiei Europene, Barosso, lista cu cele 12 sarcini pe care le are de indeplinit la Buc.uresti si,slugarnic, o accepta, caz unic de umilire in istoria UE ;

-4.Rateaza descentralizarea si reorganizarea administrativ-teritoriala prin declararea ca neconstitutionala a “legii lui Dragnea” ;

-5.Martea Neagra, cind s-a incercat amnistierea coruptilor ;

-6.Cu 8 luni inainte de inchiderea exercitiului financiar al UE, din cele 19 miliarde euro alocati s-au cheltuit doar 9,5 miliarde, cu perspectiva de a pierde la sfirsitul anului peste 7 miliarde euro destinati dezvoltarii. In trei ani, Ponta nu a reusit sa inceapa si sa finalizeze niciun proiect semnificativ pe bani europeni ;

-7.Platile pe fonduri europene sunt suspendate datorita suspiciunilor de coruptie ce planeaza asupra celui mai cinstit guvern ;

-8.Autostrada Comarnic – Brasov, ratare deplina ;

-9.Master plan transporturi – neaprobat de Comisia Europeana ;

-10.Niciun metru de autostrada inceput si dat in folosinta in cei trei ani. Activitate, taiat panglici la proiectele incepute de Boc;

-11.Managementul privat al companiilor de stat inlocuit cu managementul de partid avind ca rezultat cresterea pierderilor in companii ;

-12.Ratarea privatizarii OLTCHIM la contrapartida cu organizarea unui spectacol avind ca personaje principale doi clowni ;

-13.Ratarea privatizarii CFR – marfa, cu incercarea premierului de a atrage CSAT in aprobarea privatizarii ilegale a companiei ;

-14.Politica fiscala abulica, lipsita de consistenta (pe o parte cresteri de taxe locale, taxa pe stilp sau supraacciza pe combustibil, iar pe de alta parte reducere TVA la alimente) ;

-15.In septembrie 2014, noul an scolar debuteaza fara manuale pentru clasele I-a si a II-a ;

-16.La alegerile prezidentiale, mare parte din romanii aflati la munca in strainatate au fost impiedicati sa voteze urmare a deciziilor guvernului, intr-o tentativa vizibila de fraudare ;

-17.Memorandumul dintre guvern si ROMPETROL prin care se accepta incasarea a 200 mil. USD in loc de 580 mil USD si se stabileste infiintarea unui fond de dezvoltare de un miliard USD. Dupa doi ani, nici cele 200 mil.USD nu s-au incasat si nici fondul de investitii nu s-a infiintat ;

-18.Cultura pe culmile restauratiei prin preluarea sub controlul USL a Institutului Cultural Roman si instalarea in fruntea acestuia a unor exemplare precum Marga-calorifer, Boroianu – Artmark si Breban – omul anilor 1960-1970 ;

-19.Cel mai scazut nivel al investitiilor finantate din bugetul de stat din ultimii ani, avind ca efect lipsa de crestere a numarului locu,rilor de munca dar si incetinirea avansului in dezvoltarea durabila a tarii ;

-20.Accentuarea deficitului fondului de pensii ;

-21.Risc de esuare a angajamentului de revizuire a Constitutiei ;

-22.Cel mai cinstit guvern, cu nu mai putin de 13 ministri condamnati, pusi sub urmarire penala sau incompatibili ;

-23. Suntem singura tara din UE in care premierul da ordonante de urgenta ca sa-si regleze problema doctoratului;

-24.ETC. Draga domnule Ponta, daca dupa citirea acestor rinduri, care doar vor sa te ajute a pricepe definitia completa a unui incompetent, nu iti depui mandatul, inseamna ca deliberat sacrifici Romania pentru interesele tale si ale clicii tale”

tot tu
Musafir

#37362 Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 13:31

#37360: tot io - Re: DACA DORITI SA REVEDETI, 

 Te simţi vizat de cele de mai sus mai zdreanţă ?

ori  eşti vreun injiner prigonit de roibu si pripaşit sa sînul lui pipierea ? şi de ce nu recunoasteţi ca vreţi sa mai trageţi o tura pe banii disponibilizaţilor? 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.

#37363 Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, piperea cu asociatii & co si toti aciuitii lor,DATII AFARA.

2015-05-09 13:49

#37360: tot io -

 Ti s-a spus ca ai o problema? Sa ne spui si noua cum justifica Piperea de la Bucu_resti deturnarea de salarii in INSOLVENTA Oltchim 2013, CAZ PENAL, cat si haosul creat prin incalcarea Legii 85/2006, CAZURI  PENALE, cu specificare ca acestia AU OPRIT ACHITARILE IN PERIOADA DE INSOLVENTA OBSERVATIE OLTCHIM PE FALIMENT, FURAND  SUMELE DE BANI SALARII CU_RENTE MANCANDU-LE SI DEVORANDU-LE VAMPIRIZAT ECONOMIC ,  completate cu multe alte activitati marca piperea cu asociatii & co si penalii de ne spuneau noua, "... doar este avocat si el stie... " , cred ca a ratat paginile legilor si e constrans  la fel cum aia de ti enumeram noi, LISTA PENALILOR, CAZURI PENALE. Achita bai piperea si iti spun de acum, daca achiti tuturor sumele reale din actele si conforme cu valoarea reala pe sume de le avem de incasat, ai viata mai usoara cu ceilalti creditori, aia multi care aia te HALESC VAMPIRIZAT PRIN EXORCIZARE DEFINITIVA SI FINALA, PENTRU CA LE-AI PREJUDICIAT SISTEMUL ECONOMIC PRIN NEACHITARE,  VIATA,  LA FEL SI NOUA SALARIATILOR, FOSTI SI ACTUALI CU CREANTE FURATE DE TINE PIPEREA & CO CU STATUL ROMAN SI SINDICATELE,  MAI ALES CA AI PUS UN ALT CREDITOR CET GOVORA INAINTEA TUTUROR SI ACEST CREDITOR AVEA ALTE LITIGII SI CONFLICTE PE LEGI CHIAR DE RECUPERAT OLTCHIM CREANTE DE LA EI, TRECAND PESTE LEGE IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI, AIA MULTI, ALOCANDU-LE LOR CET GOVORA RAMNICU VALCEA  SUME LICHIDITATI PE ACORDURI PROTOCOLARE  PE SUSTA, NOI NU NE-AM DAT ACORDUL CREDITORII SALARIATI SI ALTI CREDITORI  PE CARE I-AI BLOCAT LA ACHTARI SI PE RESTUL CREDITORILOR, AICI INTERVENIND OPRIREA  ACHITARILOR IN  INSOLVENTA OLTCHIM / FALIMENT!!! NU VEI AVEA LINISTE DE TOTI CREDITORII INSANGERATI SI MUSCATI, MANCATI, DEVORATI DE VOI, DORITORI SA VA INFIGA TARUSUL PENTRU CREANTELE LOR SUME ALE LOR NU ALE VOASTRE, DEE.., MATEITA A SCAPAT STRATEGIA VOASTRA CU VAMPIRIZAREA ECONOMICA SUPTUL CREANTELOR CU_RENTE SI INSANGERATA VA ESTE GURA SI LIMBA  LA CAT DE MULT ATI SUPT SI CREIERII VA SUNT ... NU-I MAI AVETI SUNT LIPSA.  NUMAI CA NU VETI MAI CONTAMINA VOI, CI NOI VA EXORCIZAM CREDITORII AIA MULTI. MA INTREB, CE SPUN CEI DE LA CREDITORII CU CREANTE IN TIMPUL INSOLVENTEI BLOCATI DE TINE SI CUM AI TRECUT TU ANUL FISCAL 2013-2014 , ANAF STIM CE SPUNE SI ELECTRICA FURNIZARE TE VOR JUPUII PE TINE SI COMPLICII TAI, TOTI CREDITORII TE URMARIM, TOTI CREDITORII AU TARSUL ASCUTIT SI TE URMARIM, VA URMARIM..., DAM SI CU AGHIASMA SI CU SEMNUL CRUCII, TAMAIEM SI VA FACEM SLUJBA, TARUSUL TOT VA INFIGEM SI NU SCAPATI.

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU  DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!! 

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

 http://www.zf.ro/

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SALARIILE CREANTE PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII 2013 VALOAREA REALA DIN ACTE, 6,12,18 SUMA NETA IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE APROBAT 100% DIN VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 85/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM SI TUTUROR LEGILOR PE CARE SE JUDECA OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA DISPONIBILIZATILOR 2013,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA!!! SUNTEM PRADUITI!!!!!!  

CHENZINA PE LUNILE: OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2014 SALARIATII ANGAZATI CREANTE SALARIALE, IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI 100% VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 86/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA CELOR ANGAJATI,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA!!!SUNTEM PRADUITI!!!!!! 

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

Prefectul Dumitru Cornoiu, acuzat de deturnarea a 9 milioane de euro

http://www.infopuls.ro/

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????  

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....  

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI CAT SI INVERS FOSTI SALARIATI PE SUME ALE SALARIATILOR DIN COMBINAT.  http://www.docdroid.net/

 

 

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37364 Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2015-05-09 18:37

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
 
 

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 DECIDE: Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42, Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE: Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38. Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39 Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment. 

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

 

 


Musafir

#37365 Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 19:26

#37362: tot tu - Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI, 

 O SA TE FREC PRIN GURITA MAI DRAGA  GHIOCA,EU FOTA,CIT DE C....URIND,PA


Musafir

#37366 Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 19:35

#37362: tot tu - Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI, 

 NUMAI UEEEEEEEEEEEE,VA DA FOTA MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM,VA  MANINVC FIREA TI AI DREACULUI DE LABAGIII SI M..UI..ISTI IMPUTITIII SA MI O SUGI TUGURINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SI TU BIDINEEEEEEEEEEE,VA DECAPITEZ,SA MOARA MAMAAAAAAAAAAAAAAAA,LINGAILOR .


Musafir

#37367 HOP SI EU! DACA DORITI SA REVEDETI,

2015-05-09 19:59

#37366: - Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI, 
Lasa-l Remuse in pace pe acest rahat mancator de rahat. Nici masa nu-l mai primeste acasa iar consatenii lui  Lapusata cum il prind, il iau cu lopata ... pe spinare, ca pe sarpe.

Ghioca Emil
(hop si eu cu rahatul meu)

#282

2012-11-07 22:39

Desigur, tu vorbesti de acele mariri salariale intersectate cu somajul tehnic (plata 75%)???? Halal marire...
Este laudabila "mentinerea" societatii si "marirea" salariilor, asa cum este laudabila si imensa datorie acumulata in aceiasi perioada a acestor mari realizari. Daca momentan, platile au intarzieri, nu este pentru ca nu vreau eu, Emil Ghioca, sa le dau, ci pentru ca societatea nu mai produce nimic din septembrie... si nu datorita noii sindicalitati, ci vechii, cum stiti prea bine si nu vreti sa recunoasteti.
De bine, de rau, s-au recuperat din salarii, de la 6 plati la 3. Si bonurile de masa s-au dat, asa ca este inexplicabila deficienta voastra de observatie.

Musafir

#37368 Re: Re: Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,............O SSA CISPARI MIZERABILULU E DE GHIOCA,PAAA

2015-05-09 20:11

#37367: - Re: Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI, 

  TE VOI FRECA PRIN GURITA MAI DRAGA EMULUSI, GHIOCAAAAAAAAAAAA TRADATOR DE OLTCHIM,T E FU...T IN GURA CIT DE  C.......U.....R...IND. 


Musafir

#37369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,............O SSA CISPARI MIZERABILULU E DE GHIOCA,

2015-05-09 20:18

#37368: - Re: Re: Re: Re: Re: DACA DORITI SA REVEDETI,............O SSA CISPARI MIZERABILULU E DE GHIOCA,PAAA 

 CHIAR O  SA LINGI GHIOCA,AICI E FOTA,PA MU.........I.ST..........TULE


Musafir

#37370 Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-05-10 06:09

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37371 Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-05-10 06:36

#37364: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 JUDECATORUL- SINDIC 

  2. creantele izvorate din raportul de munca;

  OLTCHIM CREANTE ACHITARE:  

1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

 

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

 

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%,

se arată în planul Rominsolv – BDO.: Plan_Reorganizare_Oltchim

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

UNDE SUNT BANII???? Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014
La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din :PLANUL DE REORGANIZARE 2015.  Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

LEGEA 85/2006:

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37372 Re: Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2015-05-10 06:41

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????
Musafir

#37373 Re: Re: Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RU

2015-05-10 06:59

#37372: - Re: Re: Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T 

 E GREU PENTRU PERSOANA TA SA INTELEGI DIFERENTA DINTRE COPY-PASTE, CARE NU EXISTA IN CAZUL ASTA SI NU ARE NICIO LEGATURA CU PLAGIATUL PONTA SAU CEEA CE PUBLIC EU CAT SI COLEGII MEI SI ALTII, CU MODUL PE CARE TI-L POSTEZ, PUBLIC, REPOSTEZ, REPUBLIC, REEDIDEZ, EDITEZ, AM COROBORAT CU TOATE INFORMATIILE PE CARE LE DETINEM SI EXISTA, LEGILE, ACTELE, PLANUL DE REORGANIZARE, DECIZII CREDITORILOR CU CREANTE, LEGI, ALTE LEGI, ALTE SURSE, MULTE ALTE SURSEE...ETC, ASA SE PROCEDEAZA MAI GASCANULE, IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC SAU ORICARE JUDECATOR CU ACESTEA TREBUIE PREZENTAT IN DOSAR, NU ASA CUM A FACUT UN GRUP DE SI-AU ATACAT CREANTELE ( EFECTUL A FOST RESPINGERE CU IREVOCABIL DE CATRE PIPEREA SI INSTANTE ) SI NU AU ATACAT PROTOCOLUL, PROCOALELE..., IAR CEI VINOVATI, VOR RASPUNDE PENAL PE ACESTE PROTOCOALE, ACUM DUPA PLAN DE REORGANIZARE, TOTI CREDITORII CU CREANTE AU APROBAT 100 % CREANTELE IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA ACHITARI DIN VALOARE DIN ACTE PE CARE LE DETINEM, OLTCHIM NU A INTELES SI FACE ACHITARI TOTAL AIUREA SI ABERANTE, NU AU ADUS PLANUL DE ACHITARI, MODUL DE A ACHITA  INCALCA LEGEA LA ORA ASTA SI ZIUA ASTA 10.05.2015 PRIN CUMUL CU  ALTE FAPTE CONDAMNATE DE LEGI. VREI TU, NU VREI TU, ACESTEA SUNT REALITATILE  CARE NE CONFRUNTAM NOI ACUM, AZI, SI OLTCHIM ARE GRAVE PROBLEME INDUSE DE CONDUCEREA OLTCHIM SI ACIUTII LOR PRIN INCALCAREA VOITA SI CONSTANTA A ACESTOR LEGI PIERDERILE FIIND LA SECUNDA IN DEFAVOAREA OLTCHIM RAMNICU VALCEA, SA NU SE BAZEZE PIPEREA ASOCIATII & CO. CA VOM CERE FALIMENT SI DACA SE CERE FALIMENT NOI CEI CU CREANTE IZVORATE IN OBSERVATIE INSOLVENTA OLTCHIM / FALIMENT, TOT LUAM BANII ASTIA, STATUL ROMAN ACHITA SI CEI CARE AU FACUT FAPTE PENALE CU PENALIZARI DE INTARZIERE SI TOATE PEDEPSELE CUMULATE PE CARE SI LE STRANG SI FAPTASII CARE LE-AU PRODUS . CE NU INTELEGI TU ESTE CA TOTUL MERGE LA UN DOSAR SAU DOSARE, CHIAR DE JUDECATORUL-SINDIC INCA ESTE PARALEL SI I-A NISTE DECIZII ABSURDE. O SA NE EXPLICE SI NOUA DE CE IL LASA PE PIPEREA CU NEMERNICII SAI, SA COMITA ASTFEL DE ILEGALITATI SI PANA CAND VA TINE ASA..., ASTA DACA NU-SI AGRAVEAZA SI MIHAELA CAZANGIU SITUATIA PENTRU CA LE PERMITE CAM MULT, EXAGERAT DE MULT PRIN INCALCARI VOITE IN INSOLVENTA / FALIMENT SI  PRIN MODUL SAU DE ABORDARE A REALITATILOR CU CEEA CE SE INTAMPLA....?

Uite ce-ti arat eu si colegii mei si cei pagubiti: #37371   < =   ILEGALITATEA PE CARE OLTCHIM O COMITE IMPOTRIVA A CEEA CE EI AU APROBAT SI CONFIRMAT SI DOVEDIT CA SUNTEM PERSONALUL DEJA DISPONIBILIZAT 2013, DAR INCALCA VOIT SI CONSTAT, AM ARATAT  SI FAPTELE CONDAMNABILE PE LEGE.

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37374 Ratarea privatizării OLTCHIM la contrapartidă cu organizarea unui spectacol cu doi clowni.

2015-05-10 07:13

https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu/posts/1047189648627919

Omagiu de Ziua Europei
Pe 27 aprilie, plagiatorul mincinos celebra trei ani de la căderea guvernului Ungureanu. Pe 7 mai, s-au împlinit trei ani de la instalarea guvernului Ponta, aşa că îmi permit, dragă plagiatorule, să-ţi pun în faţă o oglindă, în care, dacă ai fi responsabil, ar trebui să recunoşti guvernarea unui premier care n-ar fi trebuit să fie în funcţie, astăzi, 9 mai, de Ziua Europei.
1.Suntem singura ţară din UE care are în fruntea guvernului un plagiator ;
2.Pentru a pune sub control puterea judecătorească organizează alături de cel mai bun prieten, Crin Antonescu, lovitura de stat din vara lui 2012, readucînd România la stadiul de ţară lipsită de credibilitate şi spulberînd şansele de intrare în Schengen ;
3.Primeşte de la preşedintele Comisiei Europene, Barosso, lista cu cele 12 sarcini pe care le are de îndeplinit la Buc ureşti şi,slugarnic, o acceptă, caz unic de umilire în istoria UE ;
4.Ratează descentralizarea şi reorganizarea administrativ-teritorială prin declararea ca neconstituţională a “legii lui Dragnea” ;
5.Marţea Neagră, cînd s-a încercat amnistierea corupţilor ;
6.Cu 8 luni înainte de închiderea exerciţiului financiar al UE, din cele 19 miliarde euro alocaţi s-au cheltuit doar 9,5 miliarde, cu perspectiva de a pierde la sfîrşitul anului peste 7 miliarde euro destinaţi dezvoltării. În trei ani, Ponta nu a reuşit să înceapă şi să finalizeze niciun proiect semnificativ pe bani europeni ;
7.Plăţile pe fonduri europene sunt suspendate datorită suspiciunilor de corupţie ce planează asupra celui mai cinstit guvern ;
8.Autostrada Comarnic – Braşov, ratare deplină ;
9.Master plan transporturi – neaprobat de Comisia Europeană ;
10.Niciun metru de autostradă început şi dat în folosinţă în cei trei ani. Activitate, taiat panglici la proiectele incepute de Boc;
11.Managementul privat al companiilor de stat înlocuit cu managementul de partid avînd ca rezultat creşterea pierderilor în companii ;
12.Ratarea privatizării OLTCHIM la contrapartidă cu organizarea unui spectacol avînd ca personaje principale doi clowni ;
13.Ratarea privatizării CFR – marfă, cu încercarea premierului de a atrage CSAT în aprobarea privatizării ilegale a companiei ;
14.Politică fiscală abulică, lipsită de consistenţă (pe o parte creşteri de taxe locale, taxa pe stîlp sau supraacciza pe combustibil, iar pe de altă parte reducere TVA la alimente) ;
15.În septembrie 2014, noul an şcolar debutează fără manuale pentru clasele I-a şi a II-a ;
16.La alegerile prezidenţiale, mare parte din românii aflaţi la muncă în străinătate au fost împiedicaţi să voteze urmare a deciziilor guvernului, într-o tentativă vizibilă de fraudare ;
17.Memorandumul dintre guvern şi ROMPETROL prin care se acceptă încasarea a 200 mil. USD în loc de 580 mil USD şi se stabileşte înfiinţarea unui fond de dezvoltare de un miliard USD. După doi ani, nici cele 200 mil.USD nu s-au încasat şi nici fondul de investiţii nu s-a înfiinţat ;
18.Cultura pe culmile restauraţiei prin preluarea sub controlul USL a Institutului Cultural Român şi instalarea în fruntea acestuia a unor exemplare precum Marga-calorifer, Boroianu – Artmark şi Breban – omul anilor 1960-1970 ;
19.Cel mai scăzut nivel al investiţiilor finanţate din bugetul de stat din ultimii ani, avînd ca efect lipsa de creştere a numărului loc urilor de muncă dar şi încetinirea avansului în dezvoltarea durabilă a ţării ;
20.Accentuarea deficitului fondului de pensii ;
21.Risc de eşuare a angajamentului de revizuire a Constituţiei ;
22.Cel mai cinstit guvern, cu nu mai puţin de 13 miniştri condamnaţi, puşi sub urmărire penală sau incompatibili ;
23. Suntem singura ţară din UE in care premierul da ordonanţe de urgenţă ca sa-şi regleze problema doctoratului;
24.ETC.
Dragă domnule Ponta, dacă după citirea acestor rînduri, care doar vor să te ajute a pricepe definiţia completă a unui incompetent, nu îţi depui mandatul, înseamnă că deliberat sacrifici România pentru interesele tale şi ale clicii tale.


Musafir

#37375

2015-05-10 08:41

Iar ne cumpara chinezi,parca Piperea anul trecut ii cataloga neseriosi,iar acum au devenit seriosi,numai minciuna.