Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#37301 Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2015-05-08 09:51

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37302 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-08 09:57

SALARIILE CREANTE CU_RENTE SI IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA"  ACESTIA SUNT CEI CARE AU SEMNAT PROTOCOLUL SI FURTUL PRIN HOTIE SALARIILOR CREANTE OLTCHIM, DISPONIBILIZATII 2013 CELE 9 MILIOANE EURO SI CELE TREI LUNI SALARII FURATE DE OLTCHIM???? BURDOAZA ESTE SIGUR UNU, EL SINGUR A RECUNOSCUT, CERNEV ESTE AL DOILEA, IAR PIPEREA A SPECIFICAT CA SUNT PATRU PERSOANE.

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

 https://www.youtube.com/watch?v=kuyEcvm1S90

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 SALARIILE:DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA UNDE SUNT BANII????

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37303 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-08 09:58

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

TINETI MINTE ZIUA ASTA : joi, 7 Mai 2015

 

CCR a hotarat ca un articol din Codul Penal, privind arestul la domiciliu, este neconstitutional

 

PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA

 

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37304 JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-05-08 10:20

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
 
 

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 DECIDE: Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42, Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE: Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38. Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39 Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment. 

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

 

 

 

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM.

2015-05-08 10:56

#37231: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CREANTELE OLTCHIM. 

 

 Da. Cati inteleg ca un drept legal este drept legal salarii si alte drepturi salariale, iar OMUL nu este bataia lui/lor  de joc:

#30782 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#30783 Cu insolvenţa nu-i de glumit!

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

Convenţia europeană a drepturilor omului 

 

UNDE SUNT BANII???? JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE, SLO, SUO, SRO, SVO,SSO, INCLUSIV IONEL VINCEA CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM, LIDER NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37306 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-08 11:02

#37234: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

Nimeni nu este tinut iobag la OLTCHIM, DATII AFARA.

BAAAA ESTE INSOLVENTA OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI, SA VA MANANCE PUSCARIILE.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

   ASA ATI AJUNS VOI IN OLTCHIM SI  VA DESCRIETI !!!! CRIMINALILOR.

ATI MINTIT VOI PE ALTII, VA MINTITI VOI INTRE VOI, NU SI PE NOI MAI PIPEREA:

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193 SI...

http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM, SI NU IN ILEGALITATEA CREATA SI CUM PROCEDEZA PIPEREA SI ACOLITII LUI PRIN FURT SI DETURNAREA PE CARE O DORESTE ASCUNSA SI FARA SA SE MAI DISCUTE  SI MULTE ALTE ILEGALITATI COMISE INCALCAND LEGEA 85/2006 SI TOATE LEGILE IN VIGOARE!!!!

 

 

 

 
JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37307 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-08 11:03

#37228: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA, CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

www.oltchim.ro  SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM.

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37308 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-08 13:01

#37307: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 

SALARIILE: DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA!!!!!!


 

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM????? CREANTELE SALARIALE INSOLVENTA OLTCHIM ACHITARILE CU_RENTE PE LEGEA 85/2006:

 

http://www.oltchim.ro/

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,

- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special  

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct  

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica  

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane  

Pirvu Marius   Director Directia Petrochimica Bradu

 impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA  etc.

www.oltchim.ro  SI TOTI MINISTRII ECONOMIEI SI FINANTELOR  SI ALTE MINISTERE DIALOG-SOCIAL...S.A.M.D, PANA AZI.

SI CEILALTI BAGATORI DE SEAMA CARE AU MAI SEMNAT, FARA ACORDUL PARTILOR SI IN DEFAVOAREA ALTOR CREDITORI,  HOTIII BAAAAAAAAAAAAAAAAA!

" CERNEV,TALPASANU,GHIOCA SI BURDOAZA" acestia vor raspunde penal cand vor fi confirmati cu actul protocolului pe care si l-au insusit, de mana si cu piperea cu asociatii & co. si cei care au mai coroborat  a ne fura pe noi, incalcand Legile si Legea 85/2006 insolventa Oltchim 2013.

 

 


Musafir

#37309 Re: Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-08 13:08

#37308: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 BAGA L SI PE ESCROCUL COMUNIST IMPUTIT BALAN DE LA CET,CA ASTA A FACUT MULTE NEMERNICIIIII,CU CRA CRA[tambalagiul de cernev,nepotisme e suficient?],VA RASPUNDE SI ASTA. 


Musafir

#37310 VA RECUNOASTETI CUMVA CERNEV SI GAOAZA RETARDATA ZIS GHIOCA?

2015-05-08 13:12

#37280: - Re: Re: Re: Re:: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima data pt 

 AI DREPTATE,SUNT PREA PROST PT. CA NU AM LUAT ZLOTII CA TINE MAI POPONARULE SI NU AM MINTIT SI TRADAT CA TINE OPORTUNIST SI PUPINURIST IMPUTIT,TRADATORULEEEEEEEEEE.

TIC TAC ,TIC TAC,A MAI TRECUT O ZI. MAI GAOAZARETARDATA.

#37311 NU TRAGE DOM GAOAZA SUNT EU FERNANDO DE LA ORASTIE,PE SISTEM, SE STIEEEEE

2015-05-08 13:24

#37301: - Re: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 PAI CE FACoRATI MAI SOBOLANI JEGOSI,FUSARATI[olteneste vorbind] LA DOMNUL AVRAM CA SA L PUPATI IN SULA SAU SA L LINGETI ,ZI MAI CORNESCULE [SINUCIGASULE,PIROMANULE]L AI PUPAT SAU L AI LINS?

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#37312 Pentru astia care le sta in gat: re:repetitia mea:LUATI SI DE LA MINSTRUL ECONOMIEI CU REPETITIE....

2015-05-08 13:40

"Trei companii sunt interesate de privatizarea combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, două din China şi una din Europa, a declarat vineri, ministrul Economiei, Florin Tudose. "

Tudose: Pentru Oltchim avem trei oferte, două din China și una din Europa

vineri, 8 Mai 2015
Trei companii sunt interesate de privatizarea combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, două din China și una din Europa, a declarat vineri, ministrul Economiei, Mihai Tudose, prezent la semnarea contractului de retehnologizare a centralei hidroelectrice Dimitrie Leonida. 
 

"Privatizarea (companiei Oltchim — n.r.) este pe drum. Avem trei oferte de cumpărare a Oltchim-ului așa cum este el acum. Nu am vorbit de bucăți și așa de mai departe. Ieri și azi reprezentanții unui consorțiu chinezesc sunt la Oltchim. Când avem scrisorile clare de intenție, următoarea etapă este vânzarea", a precizat ministrul Economiei.

Acesta a spus că, până în prezent, sunt interesate două companii din China și una din Europa.

Adunarea Generală a Creditorilor Oltchim din 9 martie a aprobat planul de reorganizare a activității combinatului propus de consorțiul de administratori judiciari format din BDO Business Restructuring SPRL iar acesta a fost supus aprobării judecătorului sindic la 25 martie.

Prețul minim de pornire a negocierii în procedeul de selecție a ofertei câștigătoare în vederea achiziției părților sociale ale Oltchim este de 307 milioane euro, se menționează în document.

Oltchim se află în insolvență de doi ani și s-a încercat în repetate rânduri privatizarea acestuia, dar fără succes, ultimul termen fiind 15 decembrie, când niciun investitor nu a fost interesat de societatea vâlceană, care are datorii istorice de aproximativ 800 de milioane de euro.

Combinatul vâlcean este deținut de stat prin Ministerul Economiei cu 54,8% din acțiuni, PCC SE cu 18,3182%, Polyolt Holding Limited — 14,0251%, alți acționari persoane juridice — 1,4832%, acționari persoane fizice — 11,3673%.

AGERPRES

CREANTELE OLTCHIM.
Musafir

#37313 Pentru astia care le sta in gat: re:repetitia mea:LUATI SI DE LA MINSTRUL ECONOMIEI CU REPETITIE....

2015-05-08 13:43

#37312: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Pentru astia care nu le place re: re:repetitia:LUATI DE LA MINSTRUL ECONOMIEI CU REPETITIE.... 

 Singura  stire care a dovedit cine este acest minstru Tudose, a fost cea cu coniacele...Betiv precum Parvu, Avram si altii ca ei , astia sunt de top, din cauza asta intra ca si exemple.

Apropo Oltchim, stiati ca aveti ministru economiei in Romania????


Musafir

#37314 EU SPER SI SUNT CONVINS CA E UN PIC MAI DESTEPT D NUL AVRAM...........oare?

2015-05-08 13:58

#37313: - Pentru astia care le sta in gat: re:repetitia mea:LUATI SI DE LA MINSTRUL ECONOMIEI CU REPETITIE.... 

 NU L BAGA SI PE D NUL AVRAM,CA NU E TALPASANU SI NICI PIRVU,D NUL AVRAM AI ASCULTA SI LE O TRAGE OSOR OSOR,NU PUNE BOTUL CA RAHATUL DE TALPASANU

CREANTELE OLTCHIM.

#37315 Re: EU SPER SI SUNT CONVINS CA E UN PIC MAI DESTEPT D NUL AVRAM...........oare?

2015-05-08 14:01

#37314: - EU SPER SI SUNT CONVINS CA E UN PIC MAI DESTEPT D NUL AVRAM...........oare? 

 IMI PARE SINCER RAU PENTRU TINE, SI SINCER ITI RESPECT PAREREA, INSA  DL. AVRAM ESTE BAGAT PANA-N GAT SI DEJA URCA DE-I AFECTEAZA LIMBA SI OCHII SUNT TULBUREL DE FOARTE, FOARTE, FOARTE MULTI ANI..., SINCER ITI SPUN CA S-A INECAT CU TOT WHISKEY-UL DE LA BAUT SI-I DA PE  AFARA,  INCA UN PARVU CU ACELASI NARAV . ESTE ... VAI VIITORUL LUI, ESTE IN CULPA !!!

UITE CE FACE WHISKEY-UL DIN OM, ASTA ESTE DOAR UN EXEMPLU, POT CONTINUA CU ILEGALITATILE CARE INCA SUNT COMISE FATA DE DISPONIBILIZATII 2013 SI ANGAJATI,  FIIND  IN 2015 INSOLVENTA OLTCHIM CU AVRAM DIRECTOR, SI NOUA NE SUNT SALARIILE FURATE...SI MULTE ALTELE..., UITE.. :

http://ziaruldevalcea.ro/

Vinde energia electrică ieftină de la CET Govora gălățenilor de la Dinamic Selling!

 Directorul Victor Avram creează PREJUDICII DE MILIARDE DE LEI combinatului chimic!

Managementul defectuos de la Oltchim al directorului Victor Avram creează prejudicii de miliarde de lei combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea. Conducerea CET Govora a reușit, prin înlăturarea unor costuri suplimentare de distribuție, dar și prin eliminare unor taxe, să micșoreze semnificativ prețul energiei furnizate către Oltchim.

Dintr-o cantitate de 37 MW, necesarul de energie al combinatului, s-a obținut reducerea prețului la 33 MW, diferența fiind achitată la vechiul preț. Pe de altă parte, din stațiile de alimentare ale SC Oltchim SA se furnizează energie electrică și altor societăți comerciale de pe platforma chimică, dintre care amintim Linde Gas și Dinamic Selling Galați (fosta fabrică Ramplast). Problema este că directorul Victor Avram a decis, în mod dubios și în defavoarea combinatului, să le furnizeze energie electrică ieftină de la CET Govora gălățenilor de la Dinamic Selling.

Avram produce astfel un prejudiciu de mai multe miliarde de lei Oltchimului, care este nevoit să plătească și energie electrică mai scumpă, în condițiile în care o mare parte din energia electrică IEFTINĂ provenită de la CET este furnizată șmecherilor din Galați.

La finalul acestui articol îl întrebăm pe musiu Avram: De ce le furnizează energie gălățenilor de la Dinamic prin linia de alimentare de rezervă, care vine direct din CET Govora, și nu distribuie energia electrică prin alimentarea principală SRA 3? Bogdan Stănescu, administratorul combinatului, cunoaște această situație? Dar administratorii judiciari? Înainte de a fi promovat, Victor Avram coordona Direcţia Energetică – Mecanică, așadar cunoaște foarte bine cum stă treaba cu distribuția de energie electrică la Oltchim.

ALOOOOOOOOO,CUM E D LE AVRAM?

#37316 Re: Re: EU SPER SI SUNT CONVINS CA E UN PIC MAI DESTEPT D NUL AVRAM...........oare?

2015-05-08 14:14

#37315: CREANTELE OLTCHIM. - Re: EU SPER SI SUNT CONVINS CA E UN PIC MAI DESTEPT D NUL AVRAM...........oare? 

 nicio problema frate , ca vine fota intr o dimineata rece si ai da prin gurita exact ca la talpasanu,nu dureaza mult,1[unu]minut,asa merita TRADATORIIIIIII.

ATI INTELES CERNEVISTILOR CA EU SUNT PICASSO SI VA REVOPSESC ?

#37317 TU VA N GURITE DE victorieniii,VO TRAG PE SISTEM, SE STIEEE,FERNANDO DE LA ORASTIE.

2015-05-08 14:33

#37316: ALOOOOOOOOO,CUM E D LE AVRAM? - Re: Re: EU SPER SI SUNT CONVINS CA E UN PIC MAI DESTEPT D NUL AVRAM...........oare? 

 sa nu dea dracu mai draga D LE AVRAM[stimabile]sa pui botul ca talpasanu , pirvu si VAGABOANTA DE MARDARE,ca o belesti la fel ca eiii.


Musafir

#37318 Ministrii astia ai economiei sunt de groaza, ca sa nu spun de tot rasul: iarasi vin chineziiiiiii!

2015-05-08 14:49

http://www.evz.ro/cine-mai-vrea-sa-cumpere-oltchim.html

CINE mai vrea sa cumpere OLTCHIM!

Autor: Dinu Boboc | vineri, 08 mai 2015 |  
 
Trei companii ar fi interesate de privatizarea combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea.

Două sunt din China şi una din Europa, a declarat vineri, ministrul Economiei, Florin Tudose, prezent la semnarea contractului de retehnologizare a centralei hidroelectrice Dimitrie Leonida, informează Agerpres

"Privatizarea (companiei Oltchim - n.r.) este pe drum. Avem trei oferte de cumpărare a Oltchim-ului aşa cum este el acum. Nu am vorbit de bucăţi şi aşa de mai departe. Ieri şi azi reprezentanţii unui consorţiu chinezesc sunt la Oltchim. Când avem scrisorile clare de intenţie, următoarea etapă este vânzarea", a precizat ministrul Economiei. 

Preţul minim de pornire a negocierii în procedeul de selecţie a ofertei câştigătoare în vederea achiziţiei părţilor sociale ale Oltchim este de 307 milioane euro, se menţionează în document. 

Oltchim se află în insolvenţă de doi ani şi s-a încercat în repetate rânduri privatizarea acestuia, dar fără succes, ultimul termen fiind 15 decembrie, când niciun investitor nu a fost interesat de societatea vâlceană, care are datorii istorice de aproximativ 800 de milioane de euro. 


Musafir

#37319 Re: Ministrii astia ai economiei sunt de groaza, ca sa nu spun de tot rasul: iarasi vin chineziiiiii

2015-05-08 15:00

#37318: - Ministrii astia ai economiei sunt de groaza, ca sa nu spun de tot rasul: iarasi vin chineziiiiiii!  

 OLTCHIM CUMPARAT DE ZAREMBA,URAAAAAAA,SA TRAIASCA ZAREMBA SI CERNEV[TAMBALAGIUL SI MONSTRU ORDINAR CARE ESTI ,TE N GURITA DE TRADATOR ORDINAR,ALUP IGUS NEMERNICULE CU TOTI VICTORIENII MATII]


Musafir

#37320 VERDICT al Cu_rţii de Apel Cluj: Premierul Ponta a făcut „EXCES DE PUTERE”!

2015-05-08 15:07

VERDICT al Cu_rţii de Apel Cluj: Premierul Ponta a făcut „EXCES DE PUTERE”

de Cristian ANDREI 


Musafir

#37321 EXCES DE PUTERE”!..OARE TATICUTUL LUI ILIE SIRBU ,CE A FACUT CU AGRICULTURA?

2015-05-08 15:17

#37320: - VERDICT al Cu rţii de Apel Cluj: Premierul Ponta a făcut „EXCES DE PUTERE”! 

 CUM SA FACA DOTTORE ASA CEVA,NU CRED,EU CRED CA MINTI,DOTTORE VIOREL ASCULTA PE TATICUTUL LUI ILIUTA SI AI LINGE PUTA ACUM.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37322 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-08 15:29

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

 

Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile!

 

Marţi, 03 Februarie 2015

 

http://www.viatavalcii.ro/index.php Marţi, 03 Februarie 2015

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SALARIILE CREANTE PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII 2013 VALOAREA REALA DIN ACTE, 6,12,18 IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE APROBAT 100% DIN VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 85/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM SI TUTUROR LEGILOR PE CARE SE JUDECA OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA DISPONIBILIZATILOR 2013,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA, SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

CHENZINA PE LUNILE: OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2014 SALARIATII ANGAZATI CREANTE SALARIALE, IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI 100% VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 86/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM!!!SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,...!!!VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!! SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREANTELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 TOATE, valoarea totala a creantei sale, vor fi platite conform documentelor din care rezulta  CUM SPECIFICA LEGILE ACHITARE, VALOAREA TOTALA DIN ACTE PE CARE LE DETINEM SI NU IN ILEGALITATEA CREATA SI CUM PROCEDEZA PIPEREA SI ACOLITII LUI PRIN FURT SI DETURNAREA PE CARE O DORESTE ASCUNSA SI FARA SA SE MAI DISCUTE  SI MULTE ALTE ILEGALITATI COMISE INCALCAND LEGEA 85/2006 SI TOATE LEGILE IN VIGOARE!!!!

 

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

 

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment. 

 

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.  

 

  

 

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

 

 

 

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

 

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

 

 

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013:

 

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 


Musafir

#37323 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

2015-05-08 15:34

#37322: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013: 

 SE JURA FU...TU...L IN GURA EU PICASSO,CA LA PREFECTURA APUCAMA R DE SULA CU TOTI CERNEVISTII OLTCHIMULUI.PUNCT SI DE LA CATAT MAI GAOAZA RETARDATA ,MAI INTOARCETE ODATA,OZOSEP,OZOSEP,INTOARCE TE SA TE N TEP.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013:

#37324 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima dat

2015-05-08 15:47

#37273: - #37301 <= TOVARASU ASTA DE NE TOT INJURI SI MAI ADUCI TU CRA,CRA,CRA PE  AICI, TE SIMTI VIZAT, TU ASTA DE NE OTRAVESTI VIATA??? FA-TI VALIZA BAA..., AI VOIE CA LA ARMATA, PERIUTA DE DINTI, OBIECTE SANITARE DE SPALAT SI BARBIERIT SI O UNGHERA, UN PROSOP SI ATAT BA, VALABIL SI PENTRU LISTA AIA LUNGA DE O REPOSTAM NOI CONTINUU...!

 

 PENTRU HOTI SI MATLANI, ASTA LE ESTE SOARTA:

 

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 

 

SI SE JURA CA NU FURA DAR I-AM PRINS CU CREANTELE CU_RENTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM 2013 IN GURA!!!!

CRIMELE SI CAZURILE PENALE SI ILEGALE NU SE PRESCRIU, CU ATAT MAI MULT CU CAT TRAG DE TIMP FAPTASII IN ILEGALITATE SE CUMULEAZA LA PEDEPSE IGNORAND  PRIN  CONTINUARE A ILEGALITATILOR COMISE. VOR INCARCA SANCTIUNILE  CU  PUSCARIE MAI MULTA PRIN CUMUL  DE ANI DE PUSCARIE SI RECUPERARE CREANTE, LUATI AMINTE CE VA SPUN CU ATAT MAI MULT CU CAT AVEM CREANTE FURATE SI COMISE ILEGALITATI LA ACHITARE IN INSOLVENTA 2013 OLTCHIM !!! SA STATI CU VALIZELE PREGATITE TOTI CEI CARE ATI FURAT ACESTE CREANTE SALARII IN INSOLVENTA OLTCHIM!!!!!

DOAMNA JUDECATOR SINDIC OLTCHIM RAMNICU VALCEA:

 

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SALARIILE CREANTE PLATI COMPENSATORII DISPONIBILIZATII 2013 VALOAREA REALA DIN ACTE, 6,12,18 IN FUNCTIE DE VECHIMEA IN MUNCA IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI CONFORM PLANULUI DE REORGANIZARE APROBAT 100% DIN VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 85/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM SI TUTUROR LEGILOR PE CARE SE JUDECA OLTCHIM, PLUS MULTE ALTE FURTURI ALE OLTCHIM CREATE IMPOTRIVA DISPONIBILIZATILOR 2013,VEZI CAR OLTCHIM ALTE SUME SALARIALE FURATE LA SFARSITUL DE AN 2012 INAINTE DE INSOLVENTA PE TIMPUL LUI MIHAI BALAN DE LA CET GOVORA, SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

CHENZINA PE LUNILE: OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2014 SALARIATII ANGAJATI CREANTE SALARIALE, IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA SI 100% VALOAREA ACESTORA ACHITARE PENTRU TOTI CONFORM LEGII 86/2006 INSOLVENTA 2013 OLTCHIM!!!SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

 

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013:

 

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

 

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#37325 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lingailor cernevistii,de ce ne ati tradat prima

2015-05-08 16:09