Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#26251 În timp ce Ponta era la Oltchim, prefectul chefuia la Fârtăţeşti

2014-09-11 00:34

http://www.voceavalcii.ro/

Doamne, ne e dor de Petre Ungureanu la Prefectura Vâlcea!
Incredibil, dar adevărat. Prefectul de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu este un personaj lipsit de vlagă, pe care evenimentele îl cam găsesc pe picior greşit. Spre exemplu, vizita premierului Victor Ponta la Oltchim a fost văduvită de prezenţa prefectului de Vâlcea, pentru că acesta... chefuia la Fârtăţeşti. Cât de nepricepuţi am fi noi în ale protocolului, tot nu putem înţelege cum poate lipsi prefectul la o vizită în judeţ a şefului său direct, premierul României. Dacă între timp nu s-a schimbat ceva, prefectul este reprezentantul guvernului în teritoriu şi automat ar fi trebuit să fie de faţă când şeful său de la Guvern vizita Oltchimul. Sau poate că prefectul nostru este atât de insignifiant încât nu s-a obosit nimeni să-l invite? Oricum, în ultimul timp, acesta face act de prezenţă prin judeţ, pe la diverse manifestări, acţionând mai ales ca un agent electoral al UNPR şi mai puţin ca un funcţionar apolitic. Ar mai fi o variantă dacă ar fi să dăm crezare scenariilor fanteziste care spun că Victor Ponta şi-a dorit o vizită secretă la Oltchim, timp în care să discute cu sindicaliştii şi să le promită iar marea cu sarea până trec şi prezidenţialele. Această ultimă variantă ar fi singura care l-ar disculpa pe prefectul nostru cel care nu reuşeşte să ţină pasul cu timpurile.

Că noi cei de la Vocea Vâlcii nu am fost niciodată fani de-ai fostului prefect Petre Ungureanu, o ştie toată lumea, ba, mai mult, articolele noastre stau mărturie în acest sens. Însă ultimii doi ocupanţi ai scaunului de prefect ne-au convins că se poate şi mai rău. Măcar, în ceea ce-l priveşte pe Petre Ungureanu, aveai un adversar redutabil de discuţie. Actualul prefect, deşi psiholog de meserie, nu reuşeşte să aibă să creeze o relaţie de comunicare bună cu toţi factorii implicaţi. Prefectul nostru adoptă poziţia struţului, care preferă să bage capul în pământ, decât să reacţioneze.


Musafir

#26252 Re: Re: Re: Re: Ministrul delegat pentru Dialog Social

2014-09-11 01:46

#26222: - Re: Re: Re: Ministrul delegat pentru Dialog Social 

 

SUNTETI ASTEPTATII JOI 11 SEP 2014 ORA 10.30 IN FATA INSTITUTIEI PREFECTULUI ,PENTRU A VA INTILNI CU MINISTRU DE DIALOG SOCIAL

 

Aurelia Cristea

Ministrul delegat pentru Dialog Social

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013:

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA coroborate cu toate LEGILE in sustinere.

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

Nu mai trebuie sa mai plece fara a lua decizia de ACHITARE SALARII, STATUL ROMAN TREBUIE SA PLATEASCA SALARIATII ( DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI), OBLIGATIE DE A FACE (TERMEN JURIDIC).

 

STATUL ROMAN:

MINISTERUL ECONOMIEI SI FINATELOR, ROMANIA!!!!!!!

AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI BUCURESTI, ROMANIA!!!!!!!!


Prezentare companie: Compania a fost înfiinţată în anul 1966 şi este deţinută de Statul Român iar din 1997, un pachet de acţiuni a fost listat la Bursa de Valori Bucureşti. Produsele Oltchim se găsesc în peste 80 de ţări fie ca e vorba de policlorură de vinil (PVC), sodă caustică, propenoxid, propilenglicol, polieteri polioli sau materiale de construcţii.

Anul înfiinţării: 1966

S.C. OLTCHIM RAMNICU VALCEA, PATRON  MAJORITAR  STATUL ROMAN. ROMANIA!!!!!!!!!

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri 54,81%
PCC SE Duisburg Germania 18,32%
Polyolt Holding Limited Cipru 14,02%
Persoane fizice 11,26%
Persoane juridice 1,59%

 http://www.zf.ro/

SLO ARE OBLIGATIA SA VI SE PUNA LA DISPOZITIE DOCUMENTE CARE SA SUSTINA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA (cu legile specificate in CCM ) SAU CHIAR CCM DUPA CAZ, DACA ESTE NEVOIE, LA CERERE ADRESATA DE VOI (SAU AVOCATI IN NUMELE VOSTRU), PENTRU  A  VA FI DE FOLOS IN PROCESELE SI INTERESELE PENTRU CARE VOI VA ADRESATI INSTATELOR SAU DIVERSELOR LITIGII CU SOCIETATEA.

SLO POATE FI CHEMAT IN INSTANTA ALATURI DE VOI SI SA VA SUSTINA CAUZA PE CCM IN PROCESELE ITENTATE  DEBITORULUI (S.C. OLTCHIM S.A.), PE SUSTINEREA NEPLATII VOASTRE SALARIALE (SALARIATI DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI). PANA LA STINGEREA LITIGIULUI DE MUNCA CU SOCIETATEA, CHIAR SI-N FALIMENT, SAU DUPA FALIMENT, RAMANETI PANA LA A DEFINITIVA CU STATUL ROMAN PLATA SALARIIILOR (DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI) CU PENALIZARILE  RESPECTIVE DE INTARZIERE A PLATILOR CATRE VOI ( DIN MOTIVE CARE NU TIN DE VOI) SI RESTUL PLATILOR, LA FEL CU PENALIZARILE CUVENITE DE LEGE (DAUNE-INTERESE) TOT CU PENALIZARILE DE INTARZIERE CARE NU TIN DE VOI.

SCRIE IN CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA) CA SLO (SINDICATUL LIBER OLTCHIM) REPREZINTA TOTI SALARIATII (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI), INDIFERENT  DE RASA, ETNIE, CULTURA, RELIGIE, EDUCATIE, OPTIUNE POLITICA, ORIENTARE SOCIALA, HANDICAP, APARTENENTA ORI ACTIVITATE SINDICALA SI  ALTE CAZURI.....ETC., (NU SUNT TOATE LA RAND DAR FI SIGUR CA ASA ESTE IN CCM)....

COLECTIVELE DE SALARIATI (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI) AU UN SINGUR SEMNATAR PARTEA SINDICALA, PE CCM SI ACELA ESTE SLO (SINDICATUL LIBER OLTCHIM).

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:


Musafir

#26253

2014-09-11 05:19

OMULE TU CAND PUI CONCLUZIILE ASTEA PE AICI INAINTE TE CONSULTI CU VREUN AVOCAT / JURIST CEVA SAU SUNT PARERILE TALE?CA SA STIM CUM ABORDAM TREABA


Musafir

#26254 Re:

2014-09-11 06:10

#26253: -  

 AVOCATII VOSTRI HOTI, MAI DOCUMENTEAZA-TE SI VETI AFLA SINGURI CE SCOP AU ACESTI AVOCATI CU TOTII. DA, CONSULTA LEGILE SI CITESTE,  DACA NU INTELEGI PUNE MANA PE DEX SAU CONSULTATE CU PRSOANE CARE AU MAI FOST SI SUNT IN INSOLVENTA. TOATE INSTITUTIILE CARE SUNT IN INSOLVENTA LI SE RESPECTA CEEA CE V-AM, OFERIT VOUA INFORMATIE, NUMAI LA OLTCHIM SE INCALCA TOT, INCLUSIV LEGEA INSOLVENTEI 85/2006.

SUNT LEGI SI LA ALTII SE RESPECTA.


Musafir

#26255

2014-09-11 06:18

NU SE INTAMPLA NUMAI LA OLTCHIM SA FII TU SIGUR DAR RETETA ESTE ACEEASI DECI DACA STII DEZVOLTA SUBIECTUL CONCRET CUM TREBUIE PROCEDAT


Musafir

#26256 Re:

2014-09-11 06:23

#26255: -  

 SUNT LEGI APLICABILE, ADMINISTRATORII JUDICIARI, ADMINISTRATORUL SPECIAL SI ALTE INSTITUTII, INCLUSIV STATUL ROMAN V-A DAT INFORMATII SI VA COMUNICA LEGILE, VOI NEGLIJATI.

OFERITILE TOATE INFORMATIILE SI ADUCETILE CA PROBA SA NU MAI AIBE EI CE INTREBA SAU MINTII. NU VI S-A LUAT CAT ATI FOST MINTITI PE NESTIINTA?????? INCLUSIV TERMENUL DE CREANTA, L-ATI FACUT ZOB.

SUNT LEGI EUROPENE, NOI FIIND STAT IN UE SI TOT, DAR  ABSOLUT TOT ESTE PENTRU  ACCELERARE PLATA, CHIAR UE SI CONSILIUL EUROPEI PRIN CURTEA DE CONTURI A EUROPEI SI PRIN TOATE LEGILE LOR  SPECIFICA PESTE TOT, SALARIATILOR (DISPONIBILIZATI SI ANGAJATI) IN INSOLVENTA SAU FALIMENT  ACHITATII URGENT, STATUL ROMAN INTERVENIND (OLTCHIM ARE PATRON STATUL ROMAN, AVANTAJ) SE REPETA LA INFINIT, SUNT PRIORITARI SI DE DREPT LA PLATA, OLTCHIM FACE DOVADA PUTERII SALE DE ACHITARE SI STATUL ROMAN ESTE PATRON MAJORITAR, CEL CARE A SI FACUT DISPONIBILIZARI.

 INCLUSIV AVOCATI EXISTA CARE VA TOT INFORMEAZA SI CONCLUZIE VOI NU REZOLVATI NIMIC, MAI MULT VA INCURCATI SINGURI.


Musafir

#26257

2014-09-11 06:27

BUN AM INTELES ASTA SI DACA ASTEA NU SE RESPECTA DACA SE IA HOTARAREA SUSPENDARII CAUZELOR TOT CONFORM LEGII CE SA MAI FACEM?


Musafir

#26258

2014-09-11 06:32

V-AM POSTAT, ESTE ARTCOL DAR NU CITITI, CARE ARE  OPTIUNE SI STOPARE A  ACESTUI ARTICOL DAT IN PRIMA FAZA DE JUDECATOR SINDIC, INSA LEGEA CONTINUA, NU SE OPRESTE LA ACEL ARTICOL, CITITI IN JOS IN LEGE, PANA LA FINAL, EU V-AM TOT REEEEEEEEPOSTAT. TOATE PROCESELE IN SUSPENDARE POT FI PORNITE ATATA TIMP CAT AVETI PROBE REALE SI PUTETI CONTINUA PROCESELE, MULTI CHIAR LE CONTINUA SI AU PLANUL FINAL DE REORGANIZARE APROBAT SI PLANUL FINAL PLATI APROBAT  AFISAT LA TRIBUNAL DE CATRE JUDECATOR SINDIC CONFORM LEGILOR. IAR CEI DE LA OLTCHIM......

abcdef

Art. 36
De la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creantelor asupra debitorului sau bunurilor sale.

Art. 37
In vederea aplicarii prevederilor art.36, prin sentinta de deschidere a procedurii judecatorul-sindic va dispune comunicarea acesteia catre instantele judecatoresti in a caror jurisdictie se afla sediul debitorului declarat la Registrul comertului si tuturor bancilor unde debitorul are deschise conturi.

Art. 38
Orice furnizor de servicii - electricitate, gaze naturale, apa, servicii telefonice sau altele asemenea - nu are dreptul, in perioada de observatie si in perioada de reorganizare, sa schimbe, sa refuze ori sa intrerupa temporar un astfel de serviciu catre debitor sau catre averea debitorului, in cazul in care acesta are calitatea de consumator captiv, potrivit legii.

Art. 39
(1) Creditorul titular al unei creante garantate cu ipoteca, gaj sau alta garantie reala mobiliara ori drept de retentie de orice fel, poate solicita judecatorului-sindic ridicarea suspendarii prevazute la art.36 cu privire la creanta sa si valorificarea imediata, in cadrul procedurii, cu aplicarea corespunzatoare a dispozitiilor art.116-118 si cu conditia achitarii din pret a cheltuielilor prevazute la art.121 alin.(1) pct.1, a bunului asupra caruia poarta garantia sau dreptul de retentie, in una dintre urmatoarele situatii:

A. atunci cand valoarea obiectului garantiei, determinata de un evaluator conform standardelor internationale de evaluare, este pe deplin acoperita de valoarea totala a creantelor si partilor de creante garantate cu acel obiect:
a) obiectul garantiei nu prezinta o importanta determinanta pentru reusita planului de reorganizare propus;
b) obiectul garantiei face parte dintr-un ansamblu functional, iar prin desprinderea si vanzarea lui separata, valoarea bunurilor ramase nu se diminueaza.

B. atunci cand nu exista o protectie corespunzatoare a creantei garantate in raport cu obiectul garantiei, din cauza:
a) diminuarii valorii obiectului garantiei sau existentei unui pericol real ca aceasta sa sufere o diminuare apreciabila;
b) diminuarii valorii partii garantate dintr-o creanta cu rang inferior, ca urmare a acumularii dobanzilor, majorarilor si penalitatilor de orice fel la o creanta garantata cu rang superior;
c) lipsei unei asigurari a obiectului garantiei impotriva riscului pieirii sau deteriorarii.
(2) In cazurile prevazute la alin.(1) lit.B, judecatorul-sindic va putea respinge cererea de ridicare a suspendarii formulata de creditor, daca administratorul judiciar/debitorul propune in schimb adoptarea uneia sau mai multor masuri menite a oferi o protectie corespunzatoare creantei garantate a creditorului, precum:
a) efectuarea de plati periodice in favoarea creditorului pentru acoperirea diminuarii valorii obiectului garantiei ori a valorii partii garantate dintr-o creanta cu rang inferior;
b) efectuarea de plati periodice in favoarea creditorului pentru satisfacerea dobanzilor, majorarilor si penalitatilor de orice fel si, respectiv, pentru reducerea capitalului creantei sub cota de diminuare a valorii obiectului garantiei ori a valorii partii garantate dintr-o creanta cu rang inferior;
c) novatia obligatiei de garantie prin constituirea unei garantii suplimentare, reale sau personale, ori prin substituirea obiectului garantiei cu un alt obiect.
(3) Reclamantul, intr-o cerere de ridicare a suspendarii, trebuie sa faca dovada faptului prevazut la alin.(1) lit.A.b), ramanand debitorului/administratorului sau altei parti interesate sarcina producerii dovezii contrare si, respectiv, a celorlalte elemente.


abcdef

Art. 40
Deschiderea procedurii suspenda orice termene de prescriptie a actiunilor prevazute la art.36.

 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013:

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA coroborate cu toate LEGILE in sustinere.

 

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

Nu mai trebuie sa mai plece fara a lua decizia de ACHITARE SALARII, STATUL ROMAN TREBUIE SA PLATEASCA


SI DE AICI VA DESCURCATI ( SE TINE CONT DE TOATE ARTICOLELE DIN LEGI, TOATE )...,URMATI TOTI PASII LEGII 85/2006 SI TOT CE VI S-A OFERIT PUBLIC SI TOATE DOCUMENTELE PE CARE  LE AVETI IN POSESIE.

 

SALARIILE DE ORICE FEL SUNT GARANTATE DE LEGI SI STATUL ROMAN, IN CAZUL OLTCHIM FIIND ACTIONAR MAJORITAR TREBUIE SI ESTE OBLIGAT SA-SI PLATEASCA CREANTELE SALARIALE.


Musafir

#26259

2014-09-11 07:03

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.

Nu mai trebuie sa mai plece fara a lua decizia de ACHITARE SALARII, STATUL ROMAN TREBUIE SA PLATEASCA

 

 

PAI SI PROCESELE NOASTRE NU SUNT INCEPUTE INAINTE?CU CINE SA TE LUPTI?AI TU VREUN AVOCAT CARE CASTIGA IN SITUATIA ASTA?


Musafir

#26260 Ponta, undercover la Oltchim

2014-09-11 07:04

 

Campanie la Oltchim, pe ascuns?!

Din câte ştim, este campanie. L-am avut în vizită de lucru în luna august pe candidatul PNL la preşedinţie, Klaus Iohannis. Şi-a anunţat înainte cu câteva zile vizita, chiar dacă nu a mai ajuns, domnul Tăriceanu, preşedintele Senatului şi cu siguranţă că vor mai urma şi alţii. Cu toţii ştim şi ne-am obişnuit să vedem cum startul campaniilor electorale este de câtiva ani furat, cu câteva luni înainte. Prin apariţii televizate, prin multitudinea de e-mailuri care curg zi de zi cu comunicate de presă, vizite în judeţe care-şi sărbătoresc, chipurile, nu ştiu ce sărbătoare a comunei sau a judeţului (de parcă nu în fiecare an au aceste sărbători, comunele şi judeţele), dar dacă nu sunt alegeri, nu vezi picior de politician.

Alesul social-democraţilor la preşedinţia României, Victor Viorel Ponta, nu are nevoie de campanie?

Poate nu! Că doar declara de curând că la primul tur de alegeri, domnia sa va sta în faţa televizorului, va bea suc şi va mânca popcorn. Sfidare! Dar, să revenim la subiectul nostru, vizita incognito a domnului Ponta.

De cine s-a ferit premierul României, luni 8 septembrie, în vizita fulger la Combinatul Oltchim?

Să se fi ferit de angajaţii societăţii? DA! Sigur de ei s-a ferit! Dar de ce? Ce ar fi putut salariaţii Oltchim să-i facă lui Ponta? Nimic ! Şi totuşi, ceva i-ar fi făcut…l-ar fi întrebat, când îşi primesc şi ei salariile sau de salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, când repornesc secţiile, când vine capitalul de lucru promis… Oamenii nu mai cred în promisiuni, banii pentru capitalul de lucru nu au venit şi sunt restanţe salariale. Situaţia combinatului este gravă, iar oamenii acuză că au fost şi sunt minţiţi în continuare.

Guvernul Ponta a promis privatizarea pentru acoperirea datoriilor societăţii, dar până în prezent nu s-a reuşit acest lucru, fie din cauza diletantismului reprezentanţilor Ministerului Economiei, fie tragerea de timp până la câştigarea alegerilor prezidenţiale. Si da ! Cu siguranţă privatizarea Oltchim din această cauză a tot fost amânată. Din cauza alegerilor prezidenţiale. Ca prim ministru a promis privatizarea Combinatului Oltchim şi nimic. Dacă va ieşi preşedintele României, ce va face atunci Victor Ponta cu Oltchimul, ne întrebăm…

Combinatul chimic Oltchim a repornit, la data de 2 septembrie, secţia de oxoalcooli. Repornirea secţiei are loc după ce aceasta a stat închisă trei ani.

Licitaţia pentru vânzarea Oltchim va fi reluată pe 15 decembrie, iar ofertele investitorilor sunt aşteptate până pe 12 decembrie. Operaţiunea a fost amânată de patru ori până acum. De Oltchim sunt interesate companiile chineze Baota Petrochemical Group & Junlun Petroleum, omul de afaceri Ştefan Vuza, dar, mai nou, şi proprietarul Uzinelor Sodice Govora (USG) – Ciech Chemical, potrivit declaraţiilor recente ale lui Bogdan Stănescu, administratorul special al societăţii vâlcene.

http://www.goldfmromania.ro/


Musafir

#26261 Re:

2014-09-11 07:06

#26259: -  

ESTE ATENTIONARE PENTRU VOI SA NU FOLOSITI LEGEA NOUA 85/2014, ASTA SCRIE ACOLO. MAI FRATILOR, AVOCATII TREBUIE SA STIE CHESTIILE ACESTEA, II MAI SI PLATITI SI VA CHILARESC LA COMISIOANE. TOT CE VI S-A POSTAT PE PETITIE VA AJUTA SI LEGEA PE CARE O FOLOSITI ESTE LEGEA 85/2006 PENTRU CA JUDECATORUL SINDIC OLTCHIM CU ACEASTA A DESCHIS PROCEDURA DE INSOLVENTA coroborate cu toate LEGILE in sustinere.

 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013:

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA  (apasa, este link directional) coroborate cu toate LEGILE in sustinere.


Musafir

#26262

2014-09-11 07:49

DAAAA STIM ASTEA MORI CU DREPTATEA IN MANA.AVEM DREPTATE CU TOTII DAR RAMANE CA EI.SUNTEM SATUI.


Musafir

#26263 Re:

2014-09-11 07:54

#26262: -  

 NU, AM CONSTATAT FOARTE MULTI DINTRE VOI COMUNICA SI ADUC INFORMATII ERONATE, PLUS GRESESC LAMENTABIL IN CEEA CE SPUN SI FAC, ATENTIE MARE !!!!!!!


Musafir

#26264

2014-09-11 07:55

DAR CE POTI SA FACI IN AFARA DE A SCHIMBA AVOCATII?ASTA INSEAMNA BANI SI MUUUULT TIMP IROSIT.NERVI


Musafir

#26265 Re:

2014-09-11 07:56

#26264: -  

 AUTORITATILE DE AZI CARE SUNT LA VALCEA SI CEI DE LA BUCURESTI, AU PUTEREA SUPREMA SA STOPEZE NECAZURILE SI SA ACHITE, ESTE IN CURTEA LOR SI EI SUNT CEI CARE AU DISPONIBILIZAT.


Musafir

#26266

2014-09-11 08:28

DAAA EI POT FACE MULTE PANA UNA ALTA INSA NOI SUNTEM CU BUZA UMFLATA.LEGEA E PENTRU EI NU PENTRU NOI


Musafir

#26267 Re:

2014-09-11 08:46

#26266: -  FALS CE AI AFIRMAT. LEGEA APARA SI SUSTINE PUTERNIC INTERRESELE SALARIALE SI ALE DISPONIBILIZATULUI SI ANGAJATULUI, COROBORAT CU TOATE LEGILE IN SUSTINERE SI APARARE CAT SI EXECUTARE.

 GRESEALA A PLECAT DE LA VRAJBA SI NEANTELEGERE, IMPREUNA CU BULIBASEALA CREATA..., PLUS NESTIINTA FENOMENELOR CARE SE PETRECEAU.... S-A PIERDUT TIMP CAT ALTII SE PORCAIAU SI SE MINTEAU IN COLECTIV,  CEILALTI AU JUBILAT SA PIERDEM VREMEA SI TERMENE(INSA STATUL ROMAN NU A INTERVENIT, CHIAR A INCENDIAT TOT, DIN RAU IN MAI RAU ), AVOCATUL PIPEREA A COMUNICAT LA INCEPUTUL PROCEDURII INSOLVENTEI, STA PROBA ZF.RO CAT SI ALTE APARITII PUBLICE IN PRESA SI MASS-MEDIA PASII CARE TREBUIESC URMATI SI DE LA DISPONIBILIZARE S-A OPRIT TOT, ABSOLUT TOT, TIMPUL SI AZI OBSERVAM CAND (CHIAR EU SPUNEAM ),  ATENTIE LA INSTALATII, ATENTIE AU TRECUT IERNI, ATENTIE LA LEGI, ATENTIE LA INTAMPLARI, ATENTIE PENTRU CA SE REPETA, REPETITIA, REPETENTIILOR SI INDOLENTILOR CARE  COMIT CONTINUU PACALELI, LOVITURA DE GRATIE FIIND AVOCATII CARE I-AM PLATIT SA NE REPREZINTE SI S-AU COMPORTAT MISELESTE... INSA STATUL ROMAN ARE PUTEREA SUPREMA SA REMEDIEZE ABSOLUT TOT SI SA INDREPTE LUCRURILE PRIN GRESELILE CREATE CHIAR DE EI.


Musafir

#26268

2014-09-11 09:02

EU CRED CA NU SE PRICEP DE FAPT.NICI NU II INTERESEAZA SI NICI NU STIU CU CE SE MANANCA CHESTIILE ASTEA.TOT FELUL DE POLITRUCI PARASUTATI DE MAMICA, TATICU,UNCHIU'.TREBUIE PUS MANA PE PAR.VRAJBA VINE TOT DIN RAUTATEA SI LACOMIA OAMENILOR.


Musafir

#26269 Re:

2014-09-11 09:12

#26268: -  

 SE PRICEP SI STIU FOARTE BINE DE CE FAC ACESTE FAPTE, DAR INTR-ADAVAR S-AU ARUNCAT NISTE INCOMPETENTI IN FUNCTII, RESTUL SE CUNOASTE FOARTE, FOARTE, FOARTE BINE....., NUMAI CINE NU VREA NU ACCEPTA REALITATEA.

PETALELE DE TRANDAFIRI CU SPINII OTRAVITI SI PORTOCALA DULCE SI GUSTOASA, FRUMOS MIROSITOARE, HRANITOARE SI DORITA PE TOT MAPAMONDUL SI RECUNOSCUTA DE TOATE CONTINENTELE, STOARSA SI CASAPITA, OTRAVITA SI DISTRUSA.....

OLTCHIM, NU UITATI ACEST BRAND !!!!

Prezentare companie: Compania a fost înfiinţată în anul 1966 şi este deţinută de Statul Român iar din 1997, un pachet de acţiuni a fost listat la Bursa de Valori Bucureşti. Produsele Oltchim se găsesc în peste 80 de ţări fie ca e vorba de policlorură de vinil (PVC), sodă caustică, propenoxid, propilenglicol, polieteri polioli sau materiale de construcţii.

Anul înfiinţării: 1966

S.C. OLTCHIM RAMNICU VALCEA, PATRON  MAJORITAR  STATUL ROMAN. ROMANIA!!!!!!!!!

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri 54,81%
PCC SE Duisburg Germania 18,32%
Polyolt Holding Limited Cipru 14,02%
Persoane fizice 11,26%
Persoane juridice 1,59%

 http://www.zf.ro/


Musafir

#26270 AVANS

2014-09-11 13:09

Stie cineva concret cand se dau banii ,maine sau luni?


Musafir

#26271

2014-09-11 13:15

Unde a spus ponta ca vin chinezii pe 5 dec. 2014 pt. privatizare si ca ar lua pachetul cu 500 de mil. de euro ? Exista vreun articol pe presa cu o asemenea declaratie ?

 


Musafir

#26272 Re:

2014-09-11 13:18

#26271: -  

 Glumesti?????? Bai luati-va ADIO de la OLTCHIM chinezi, ei au spus CLAR, NU VIN LA LICITATIE.


Musafir

#26273 Re:

2014-09-11 13:26

#26271: -  

 Si cine crezi tu sta de licitatii sa cumpere Oltchim in data de 15 DECEMBRIE 2014?????? POATE SA FI PREA NAIV SA CREZI ASA CEVA.


Musafir

#26274 Re: Re:

2014-09-11 13:59

#26272: - Re:  

 daca asa se vorbeste pe interior, cine e interesat sa manince cacat ? oricum, stim ca le place, mai ales acum inainte de alegeri, dar deja se joaca clasa asta politica de cacat cu vorbele de e de speriat !!!


Musafir

#26275 Re: Re: Re:

2014-09-11 14:07

#26274: - Re: Re:  

 BAI FRAIERILOR,TERMINATI CU PALAVRAJEALA ASTA IMPUTITA SI ASCULTATI L PE FOTA COCALARILOR;TOTUL E NUMAI MINCIUNAAAAAA,MAGARUL DE PIPEREA E UN ESCROC,CRESCUT DE CERNEV,TALPASANU SI POPESCU V,DE CE ZIC ACESTEA?  UITA TE NATARAULE CARE TI DAI CU VORBA SAU PAREREA,CUM MANINCA TERCI PAPAGALUL DE PIPEREA[OXO DE 2 ANI ESTE IN PROBE,CARE PROBEEEEEEE NENOROCITULEEEEEEEEEEEE,CIND OXO NU ARE MATERIE PRIMA SI NICI CATALIZATOR?]        SA TACE TI DREACULUI DE PAPAGALIIIIIIIII,NU INTELEGE TI CA ASTEA SUNT JOCURI POLITICE?