Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#26351 600 mil. euro pentru rafinăria Petrobrazi

2014-09-14 10:58

http://www.money.ro/

Compania petrolieră OMV Petrom a anunțat sâmbătă finalizarea programului de modernizare a rafinăriei Petrobrazi Ploiești, după investiții de 600 de milioane de euro derulate în ultimii patru ani.

Sâmbătă, rafinăria a împlinit 80 de ani de la înființare. La eveniment au participat premierul Victor Ponta, președintele Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom și CEO al OMV — Gerhard Roiss, Manfred Leitner — membru al Directoratului OMV responsabil pentru Rafinare și Marketing, Mariana Gheorghe — CEO OMV Petrom, Neil Anthony Morgan — membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru Rafinare si Marketing.

'Bine ați venit la cea mai importantă investiție a companiei dumneavoastră!', i-a urat Ponta lui Gerhard Roiss, la începutul evenimentului. El a subliniat că parteneriatul pe care România îl are cu OMV este unul fundamental.

'Acest parteneriat a creat premisele ca în foarte scurt timp România — iar când spun România mă refer și la Republica Moldova — să devină independentă energetic. Încă de la primele discuții cu domnul Roiss am subliniat cât de important este acest lucru pentru o țară', a precizat Ponta.

Premierul a amintit că Guvernul și companiile nu s-au înțeles întotdeauna, referindu-se la taxa pe construcțiile speciale.

'Nu ne-am înțeles întotdeauna, dar, dacă acum dau vestea că reducem taxa de la 1,5% la 1%, doamna Gheorghe va spune să o reducem la 0,5%. Deocamdată atât putem face', a mai spus Ponta.

'Obligația mea ca prim-ministru este să mulțumesc pentru orice loc de muncă, iar aici trebuie să mulțumesc de multe mii de ori, la fel pentru investițiile făcute și pentru taxele pe care le plătiți la buget', a completat șeful Executivului.

La rândul său, Gerhard Roiss, CEO al OMV, a precizat că modernizarea rafinăriei a fost esențială pentru activitățile grupului.

'Suntem foarte mândri că prin investițiile realizate la Petrobrazi contribuim la continuarea unei tradiții de 80 de ani. O rafinărie modernă, competitivă, care livrează carburanți la aceleași standarde de calitate ca toate rafinăriile din grupul OMV este esențială pentru creșterea eficienței și valorificarea specificului de companie integrată a OMV Petrom', a declarat Roiss.

'Modernizarea rafinăriei Petrobrazi a fost un pas necesar pentru a ne adapta la specificul pieței din Romania, care s-a modificat substanțial față de momentul proiectării rafinăriei. Creșterea producției de motorină, rezultată în urma procesului de modernizare, va contribui la reducerea importurilor de motorină ale României, cu impact pozitiv asupra deficitului de cont curent', a spus, la rândul său, Mariana Gheorghe, CEO al Petrom.

Totodată, Manfred Leitner, responsabilul cu activitatea de Rafinare și Marketing din OMV, a afirmat că, deși inițial programul de investiții în rafinărie fusese planificat la 750 de milioane de euro, în final investițiile au fost de 600 de milioane de euro.

Istoria rafinăriei Petrobrazi a început cu înființarea rafinăriei Creditul Minier în 1934, care avea o capacitate de rafinare de circa 300.000 de tone anual. Aproape complet distrusă în cel de-al doilea război mondial, rafinăria a fost reconstruită și reconfigurată de-a lungul anilor, în funcție de contextul pieței și strategia acționarilor. În prezent, rafinăria produce circa 47% din necesarul de carburanți al României.

După privatizare, investițiile la Petrobrazi au totalizat circa 1,1 miliarde euro, din care 600 milioane euro au fost investiți în ultimii patru ani. Cel mai recent program de modernizare, care s-a derulat intre 2010-2014, a avut ca principal obiectiv creșterea competitivității rafinăriei. Cu o capacitate ajustată la 4,2 miliopane tone anual, Petrobrazi poate procesa integral producția de țiței a OMV Petrom din România.

Rafinăria Petrobrazi are acum un Indice Nelson (care arată complexitatea instalațiilor și echipamentelor — n.r.) de 11,28, cel mai mare din regiune.

În urma procesului de modernizare, motorina și kerosenul vor avea o pondere de până la 45% în structura de produse obținute la Petrobrazi, în timp ce producția de motorină este cu peste 60% mai ridicată fata de anul 2009.

De asemenea, modernizarea instalațiilor din cadrul a dus la reducerea consumului total de energie cu aproximativ 40% față de anul 2004.

OMV, cea mai mare companie industrială listată din Austria, deține 51,01% din acțiunile OMV Petrom. Statul român, prin Ministerul Economiei, Departamentul pentru Energie, deține 20,64%, Fondul Proprietatea deține 18,99%, iar 9,36% se tranzacționează liber pe Bursa de Valori București.


Musafir

#26352 Cum este domnii Piperea si Borza, strambati din nas domnului Blanculescu la TVR1

2014-09-14 14:09

8 mai 2013

Lichidatorii judiciari Gheorghe Piperea şi Remus Borza, precum şi consilierul onorific al premierului, Ionel Blănculescu, au dezbătut subiectul la "Prim Plan".

http://stiri.tvr.ro/

Manualul de management al restructurarii.

Reorganizare:

1. La nivel operational

2. La nivel financiar

3. La nivel contabil

4. La nivel comercial

5. La nivel legal

si

6.  La nivel resurse umane

Blanculescu la TVR1

8 mai 2013

1.Finantarea  capitalului de lucru la minim 30 milioane euro

2. Oltchim II infintare

3. Pregatirea unui contract cu acest investitor (care sunt mai multi...), pentru a putea sa primeasca o obtiune de privatizare in septembrie sau octombrie 2013,  cand se va vota planul de reorganizare.

Piperea la TVR 1

IPU atunci i-am condamnat pe toti la moarte

#26353

2014-09-14 14:30

A trecut aproape doi ani de la declararea insolventei si un an si trei luni de la disponibilizari ,planul de reorganizare ciuciu,relansare economica mai de rahat decat inainte,disponibilizati pacaliti,aburiti,umiliti,iar guvernanti se intrec in promisiuni de rahat.Asta este actuala guvernare o MARE MINCIUNA .


Musafir

#26354 H.G. 241/08.05.2013

2014-09-14 15:16

http://arhiva.gov.ro/ accesati link si descarcati H.G. 241/08.05.2013


Musafir

#26355 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

2014-09-14 15:45


Musafir

#26356 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

2014-09-14 15:50

 

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

      i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.


Musafir

#26357 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

2014-09-14 15:59


Musafir

#26358 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

2014-09-14 16:04

#26060: - Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE? 

 

Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind

Codul fiscal

cu normele metodologice de aplicare

 

Text  valabil pentru anul 2014, actualizat prin mijloace informatice. Aceasta nu este o republicare.

 

Ultima actualizare: Ordonanţa  Guvernului nr. 46  din 26 iunie 2014

http://static.anaf.ro/

CAP. 3

Venituri din salarii

ART. 55 Definirea veniturilor din salarii

(1) Sunt considerate venituri din salarii toate veniturile în bani şi/sau în natură obţinute (deci obtinute nu datorate) de o persoană fizică ce desfăşoară o activitate în baza unui contract individual de muncă sau a unui statut special prevăzut de lege, indiferent de perioada la care se referă, de denumirea veniturilor ori de forma sub care ele se acordă, inclusiv indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă.

ART. 59 Obligaţii declarative ale plătitorilor de venituri din salarii

(1) Plătitorii de venituri cu regim de reţinere la sursă a impozitului au obligaţia să completeze şi să depună declaraţia privind calcularea şi reţinerea impozitului pentru fiecare beneficiar de venit în termenul prevăzut la art. 93 alin. (2) {la ANAF}.


Musafir

#26359 Re: Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

2014-09-14 16:06

#26067: - Re: Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective 

   S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013: Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

  • Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 359 din 21 aprilie 2006, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • Legea nr. 381/2009 privind introducerea concordatului preventiv si mandatului ad-hoc, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 870 din 14 decembrie 2009, cu modificarile ulterioare;
  • Ordonanta Guvernului nr. 10/2004 privind falimentul institutiilor de credit, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 84 din 30 ianuarie 2004, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 278/2004, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • sectiunile 1-3 ale capitolului III, capitolul IV si art. 83 din Legea nr. 503/2004 privind redresarea financiara, falimentul, dizolvarea si lichidarea voluntara in activitatea de asigurari, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 453 din 23 iulie 2013;
  • Legea nr. 637/2002 cu privire la reglementarea raporturilor de drept international privat in domeniul insolventei, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 931 din 19 decembrie 2002, cu modificarile si completarile ulterioare;
  • art. 175 din Legea nr. 187/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 757 din 12 noiembrie 2012, cu modificarile ulterioare, precum si art. 81 din Legea nr. 255/2013 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii procesual penale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 515 din 14 august 2013;
  • orice alte dispozitii contrare, chiar daca acestea sunt cuprinse in legi speciale.

 CREÁNȚĂ ~e f. 1) Drept al creditorului de a cere debitorului executarea unei obligații. 2) Act care certifică acest drept. [G.-D. creanței; Sil. cre-an-] /<fr. créance
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

 Art. 3,

Al.7. prin creditor se intelege persoana fizica sau juridica care detine un drept de creanta asupra averii debitorului si care a solicitat, in mod expres, instantei sa ii fie inregistrata creanta in tabelul definitiv de creante sau in tabelul definitiv consolidat de creante si care poate face dovada creantei sale fata de patrimoniul debitorului, in conditiile prezentei legi. Au calitatea de creditor, fara a depune personal declaratiile de creanta, salariatii debitorului;
Al. 8. creditorul indreptatit sa participe la procedura insolventei este acel creditor care a formulat si i-a fost admisa, total sau in parte, o cerere de inregistrare a creantei sale pe tabelul definitiv al creantelor contra debitorului si care are dreptul de a participa si vota in adunarea creditorilor, inclusiv asupra unui plan de reorganizare judiciara admis de judecatorul-sindic, de a fi desemnati in calitate de membri ai comitetului creditorilor, de a participa la distributiile de fonduri rezultate din reorganizarea judiciara a debitorului sau din lichidarea averii debitorului, de a fi informat sau notificat cu privire la desfasurarea procedurii si de a participa la orice alta procedura reglementata de prezenta lege;

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

Al. 21. categoria de creante defavorizate este prezumata a fi categoria de creante pentru care planul de reorganizare prevede cel putin una dintre modificarile urmatoare pentru oricare dintre creantele categoriei respective:
a) o reducere a cuantumului creantei;
b) o reducere a garantiilor sau a altor accesorii, cum ar fi reesalonarea platilor in defavoarea creditorului;
c) valoarea actualizata cu dobanda de referinta a Bancii Nationale a Romaniei, daca nu este stabilit altfel prin contractul privind creanta respectiva sau prin legi speciale, este mai mica decat valoarea la care a fost inscrisa in tabelul definitiv de creante;
Al. 22. prin program de plata a creantelor se intelege tabelul de creante mentionat in planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

http://www.avocatnet.ro/


Musafir

#26360

2014-09-14 16:36

ce se mai stie de negocierea CCM ?


Musafir

#26361 Victor Ponta a vizitat „bolnavul” petrochimiei româneşti, stabilizat de Vozganian, omorat de Piperea

2014-09-14 17:54

http://www.indiscret.ro

Conform unei declarații date de șeful CJ Vâlcea, Ion Cîlea, premierul României susține că FMI dorește „raderea” Oltchimului

Victor Ponta a vizitat „bolnavul” petrochimiei româneşti

Vizita lui Victor Ponta la Vâlcea l-a făcut pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Ion Cîlea, să facă o afirmaţie deosebit de gravă. Şeful administraţiei judeţene susţine că Ponta face eforturi să menţină combinatul chimic de la Vâlcea pe linia de plutire, deşi Fondul Monetar Internaţional (FMI) face presiuni contra intereselor Oltchim. De asemenea, în timpul vizitei, premierului i s-au explicat şi problemele pe care le are CET Govora în preluarea carierelor de la Berbeşti şi Alunu. 

de Crişu Popescu
 

Vizită neaşteptată a primului-ministru Victor Ponta la Oltchim s-a lăsat cu promisiuni de bun augur pentru judeţul Vâlcea. Primul membru al guvernului care a venit pe platforma chimică luni, 8 septembrie, a fost ministrul economiei, Constantin Niţă. Apoi, la îndemnul liderilor de sindicat, Niţă l-a sunat pe Victor Ponta care se afla pe-aproape, în Oltenia. Mai exact, şeful executivului participa la hramul Mănăstirii Maglavit, din judeţul Dolj. Acesta şi-a făcut destul de repede apariţia la Oltchim, fiind întâmpinat de Ion Cîlea şi de liderii de sindicat de pe platforma chimică. „Domnul prim-ministru a fost foarte atent la problemele ridicate de mine şi de liderii de sindicat. De fapt, le ştia bine pentru că noi i le mai adusesem la cunoştinţă. Vreau să vă spun şi eu ce mi-a spus domnia sa mie. FMI îl presează şi la fiecare întâlnire pe care o are cu ei, reprezentanţii Fondului îl întreabă dacă a rezolvat cu Oltchimul. De aici reiese că premierul a făcut eforturi mari pentru rămânerea pe linia de plutire a combinatului, fiindcă există interese internaţionale care vor raderea Oltchimului” - a declarat Ion Cîlea.

 

CET Govora reducea livrarea aburului industrial către Oltchim

De asemenea, premierului i s-au pus în faţă şi problemele pe care le are CET Govora, fiindcă Oltchim nu reuşeşte să achite datoria de 199 de milioane de lei. Din aceştia, 136,9 milioane sunt înregistrate înainte de intrarea SC Oltchim SA în insolvenţă, iar 62 de milioane după intrarea în insolvenţă. Aceste datorii constituie neplata aburului industrial şi al energiei electrice furnizate de CET. Astfel, printr-o decizie a Consiliului de Administraţie al CET Govora, dată săptămâna trecută, se reduce livrarea de abur industrial pentru Oltchim. „Domnul Ponta a spus că guvernul nu se poate implica direct în această situaţie, fiindcă s-ar considera un ajutor de stat dat Oltchimului, iar normele europene nu permit aşa ceva. Dar a promis că se va implica activ pe lângă celelalte unităţi economice private pentru a găsi soluţii să ajute Oltchimul, implicit CET-ul”, a mai afirmat Ion Cîlea.

 

Premierul a promis ştergerea datoriilor CET şi EM Berbeşti-Alunu

Printre liderii de sindicat care au participat la întâlnire s-a aflat şi viceliderul Cartel Alfa Vâlcea, Ionel Vâncea. Acesta a precizat că Victor Ponta făcut o promisiune importantă pentru judeţul Vâlcea. „Premierul ne-a promis că rezolvă situaţia unor societăţi vâlcene, ştergând datoriile istorice ale CET Govora şi ale Exploatării Miniere Berbeşti-Alunu. Mi s-a părut foarte deschis şi receptiv la nevoile noastre şi nici vorbă de vizită electorală. Noi i-am cerut ministrului Niţă să-l cheme pentru a ne asculta păsurile. Şi domnul ministru l-a chemat, deci n-a fost vreo pregătire prealabilă. Şi cu atât mai bine pentru că nu au participat politicieni. În afara de domnul preşedinte Cîlea, care a participat mai mult ca şef administrativ, n-a mai fost niciun politician. Dacă erau, mă tem că discuţiile s-ar fi tensionat şi n-ar fi ieşit aşa bine”, a declarat Vâncea.


Musafir

#26362 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

2014-09-14 18:06

#26359: - Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective 

Al. 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social;

Suntem in SEPTEMBRIE. Minciunile lui Pipera: uite planul ... unde-i planul?

TRAGERE DE TIMP PENTRU BUZUNARELE LOR. TIMPUL TRECE ... ONORARIUL MERGE.
CONDUCEREA NUMITA PE CRITERII POLITICE SI DE APARTENENTA LA ACEIASI FAMILIE (RECTE, CLANUL SPIRU) RAMAN IN NESIMTIREA LOR PE SALARII BABANE DAR FARA PERFORMANTA PROFESIONALA.
"BOLOVANII" (SALARIATII SI DISPONIBILIZATII) DE LA OLTCHIM RAMAN ... RAMAN FARA SALARII SI FARA LOCURI DE MUNCA!

 

Chiar asa! Suntem in septembrie domnule Gheorghe Piperea. Unde sunt promisiunile?
Sunt doar minciuni:

- a crescut capacitatea de productie si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu previziuni si promisiuni care se transforma in MINCIUNI - "conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea;
- avem un plan de reorganizare si noi nu stim - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni - la foc automat care se transforma in MINCIUNI - "pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai.", a declarat Piperea;
- au venit banii din CHINA si noi nu stim sau poate ii aduce in bocceluta premierul aflat la plimbare in CHINA - de la vorbe la fapte drumul este presarat cu promisiuni care se transforma in MINCIUNI (cum e turcul şi pistolul ... cum e Ponta si Piperea!!!) - "banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China", a declarat Piperea.

Chiar asa! Masura falimentului este valabila numai pentru Piperea nu si pentru disponibilizati?
Falimentul "muma" pentru Piperea si "ciuma" pentru salariati - adica "falimentul actioneaza cu dubla nmasura" ... depinde in ce barca esti.
- OLTCHIM isi poate recupera banii daca baga in faliment ASTRA -
"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat."
- Actiune complet gresita daca disponibilizatii cer falimentul OLTCHIM  - "dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura" spune Pipera.

AVETI RASPUNSURI DOMNULE PIPEREA?
NOI AM VAZUT CU TOTII … SOLUTII NU AVETI!

 - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - // - 

Si iata ce declara administratorul judiciar al OLTCHIM - Gheorghe Piperea, in "BURSA" din data de 19.06.2014: "În august va exista un plan de reorganizare la Oltchim"
 

     Administratorul judiciar al Oltchim, Gheorghe Piperea, a declarat, miercuri, că la sfârşitul lunii august va exista un plan de reorganizare a combinatului care va prevedea atât varianta vânzării societăţii, cât şi cea a funcţionării" aşa cum este acum la capacitate de 40-65%".


     "Conform previziunilor domnului ministru Niţă, la sfârşitul lunii august Oltchim va funcţiona la 40% capacitate", a precizat Piperea, citat de Agerpres, continuând: "Banii din China or să vină în tranşe până la sfârşitul lunii decembrie, dar atenţie, nu e vorba doar de banii din China, mai e vorba de aproximativ 9 milioane de euro din alte surse de finanţare. Pot garanta că la sfârşitul lunii august avem un plan de reorganizare la Oltchim şi acest plan de reorganizare printre altele va prevede vânzarea Oltchim SPV, dar nu numai. Există şi o măsură complementară planului A, hai să-i spunem planul B, în care societatea îşi desfăşoară activitatea aşa cum este acum, la capacitate de 40-65%. Procedura de selecţie a investitorului care va prelua Oltchim se va relua pe 12 decembrie. Nu pot spune mai mult deoarece până în 24 iunie, când urmează să se aprobe de către Comitetul Director toate demersurile pentru obţinerea de credite, pentru reducerea costurilor etc, sunt confidenţiale. Condiţiile de obţinere a creditului din China sunt confidenţiale".

     Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că "în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii, eventual din vânzarea Oltchim SPV, vor fi plătite sumele disponibilizaţilor".

     Valoarea pagubelor produse de managementul anterior de la Oltchim, potrivit lui Piperea, se ridică la 500 de milioane de euro. "Astăzi am avut un termen într-o acţiune care este la îndemâna adminis¬tratorului judiciar. Este vorba de o acţiune prin care încercăm antrenarea răspunderii managementului anterior al societăţii, care deşi a constatat că societatea se afla în insolvenţă din 2009, nu a luat nicio măsură, ba mai mult decât atât, s-a afundat în pierderi. Pentru că azi s-au făcut nişte întâmpinări, se va judeca probabil în 19 noiembrie această acţiune. Din această acţiune, organele de anchetă penală, pe care noi le-am sesizat încă de anul trecut, vor putea să-şi extragă toate probele necesare pentru a declanşa ceea ce trebuie să fie declanşat. Valoarea pagubelor de la Oltchim, după calculele noastre, se ridică la 500 de milioane de euro", a spus Piperea.

     Acesta spune că a cerut falimentul Astra, iar Oltchim ar putea primi sumele asigurate.

     "Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat. Asigurarea pentru Oltchim este de 10 milioane de euro, adică jumătate din capitalul de lucru care ne este nouă necesar (...) Atenţie însă că nu e vorba de un prejudiciu de doar zece milioane de euro, care este suma care a fost asigurată. Noi ne referim la un prejudiciu de 500 de milioane de euro, asta invocăm noi astăzi", a mai spus administratorul judiciar.

     Dacă s-ar ajunge la falimentul Oltchim, administratorul judiciar a spus că ar pleca în secunda următoare, falimentul fiind o variantă greşită.

     "Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, cu riscul de a intra în concurs cu creditorii. Şi ar trebui să ştie toată lumea că dacă se va ajunge la faliment, Piperea nu va fi lichidator. Dacă se va ajunge la faliment, în secunda următoare eu am plecat", a mai spus Piperea.

     Oltchim este cea mai mare societate economică din judeţul Vâlcea, aflat în insolvenţă din ianuarie 2013.
Omul care nu este patat

#26363 pe surse

2014-09-14 18:53

23360- Cine esti de vrei sa sti? Pentru inceput iti spun ca negocierile privind CCM-ul vor incepe Joi 18 09 2014.


Musafir

#26364 Va mai aduceti aminte de Oltchim, sacii de bani ai lui Diaconescu, sau rusii de la Mechel?

2014-09-14 19:19

http://www.wall-street.ro/

14 Sep 2014

Va mai aduceti aminte de Oltchim, sacii de bani ai lui Diaconescu, sau rusii de la Mechel? Ce se intampla cu societatile de pe Bursa aflate in insolventa


Oltchim Ramnicu Valcea (OLT), Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste (COS) si societatea de constructii Concefa Sibiu (COFI) sunt printre cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti care au intrat in insolventa in ultimii trei ani si ai caror actionari au banii blocati in titlurile acestora.
Pe lista societatilor aflate in insolventa si listate in piata principala a Bursei de Valori Bucuresti se mai afla compania de constructii in domeniul energetic si petrolier Energopetrol Campina (ENP).

Actiunile celor patru companii sunt suspendate de la tranzactionare in perioada insolventei, detinatori acestora avand practic banii blocati in acest interval de timp. Oltchim Ramnicu Valcea este cea mai mare companie listata aflata in insolventa si are cei mai multi actionari – circa 39.000 potrivit ultimelor raportari.

Oltchim: De la sacii de bani ai lui Diaconescu, la productia de instrumente stomatologice

Combinatul chimic din Valcea a fost suspendat de la tranzactionare de pe Bursa de Valori Bucuresti in ianuarie 2013, dupa una dintre cele mai mediatizate proceduri de privatizare din istoria recenta, care in final a esuat. Pana la suspendare, Oltchim devenise actiunea preferata a traderilor de pe Bursa, dupa ce in 2011 crescuse cu un uimitor 440%, iar in 2012 scazuse cu 53%.

Licitatia pentru privatizarea Oltchim a fost castigata de catre Dan Diaconescu, care isi asumase imaginea de “salvator” al combinatului, promitand chiar sa aduca “saci” de bani cash pentru plata salariilor restante ale angajatilor combinatului. In cele din urma, Diaconescu nu a putut plati suma de 203 mil. lei pe care o licitase, iar combinatul a intrat in insolventa.

Astazi, combinatul functioneaza la 22% din capacitate si se extinde in alte domenii de activitate printre care productia de instrumente medicale si de stomatologie, comertul cu ridicata a florilor sau cultivarea plantelor. Administratorii judiciari au convocat o Adunare a Actionarilor (AGA) in care se va incerca completarea obiectului de activitate al companiei cu activitati precum cele mentionate mai sus. AGA este programata sa aiba loc pe 9/10 octombrie.

Planul de reorganizare al celui mai mare combinat chimic din Romania trebuia finalizat pana la sfarsitul lunii august. In iunie, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al Oltchim declarase ca nu poate garanta faptul ca privatizarea Oltchim se va face pana la sfarsitul lui 2014. Intre timp, combinatul va primi o finantare de 15 mil. euro pentru capitalizare de la investitori chinezi, dupa semnarea unui acord cu acestia la ambasada Romaniei din Beijing. De asemenea, si furnizorul de servicii TV si internet RC&RDS va acorda Oltchim un credit de 1,5 mil. euro.

Oltchim si-a redus pierderile in primul semestru din acest an, de la 147,5 milioane lei, la 115,25 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei de stat a crescut cu 30%, de la 208,7 milioane de lei in prima jumatate anului precedent, la 271 milioane de lei (60,7 milioane de euro) in primele sase luni ale anului in curs

Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste (fost Mechel) fuzioneaza cu ISCT

Tot in primavara anului trecut, Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste a intrat in insolventa pentru a se proteja de mai multe executari silite cerute de fostii angajati. Acestia castigasera in instanta procese care le dadeau dreptul la incasari salariale de peste 15 mil. euro. Combinatul este cel mai mare angajator din Targoviste.

Inainte de intrarea in insolventa, rusii de la Mechel transferasera combinatul din Targoviste, dar si celelalte pe care le controlau in Romania (Ductil Steel Buzau, Industria Sirmei Câmpia Turzii, Laminorul Braila) in proprietatea firmei Invest Nikarom, controlata de asemenea de doua persoane cu cetatenie rusa.

Combinatul de Oteluri Speciale urmeaza sa fuzioneze prin absorbtie cu Industria Sirmei Campia Turzii (listata pe Rasdaq – simbol INSI), potrivit planului de reorganizare. Noua companie ar urma sa aiba o putere mai mare de negociere cu bancile si furnizorii. Planul de organizare al combinatului din Targoviste mai trebuie sa fie aprobat si de instanta de judecata in dosarul insolventei.

Concefa Sibiu, fara plan de organizare, desi este in insolventa din 2012

Firma de constructii Concefa Sibiu a intrat in insolventa in martie 2012, compania neavand nici astazi un plan de reorganizare. La inceputul acestui an, actionarii l-au mandatat pe administratorul special Horatiu Cercel sa intocmeasca planul de reorganizare.

Cercel a vandut 31,1% din actiunile Concefa in 2011 catre doua rude – Maria Cercel si Vasile Popoviciu. De asemenea, Horatiu Cercel a mai vandut un pachet de 31,1% din titluri catre Adina Maria Blaju. In actionariatul Concefa se mai afla fondul de pensii ING.

Concefa a terminat primul semestru din 2014 cu o pierdere neta de 36 milioane lei, de aproape trei ori mai mult decat pierderea de 13,3 mil. lei inregistrata in S1 2013.


Musafir

#26365 https://www.fairsolve.com/

2014-09-14 19:30


Musafir

#26366 Privatizarea Oltchim - un eșec anunțat. Unde sunt investitorii chinezi promiși de guvern?

2014-09-14 19:37

http://www.curentul.info/

Vineri 25 aprilie 2014

 

În ciuda promisiunilor miniștrilor economiei din cabinetele Ponta 1,2 și 3, combinatul Oltchim pare să se îndrepte cu pași reprezi spre faliment și vânzarea la fier vechi. Niciun investitor dintre cei patru care au achiziționat caietul de prezentare pentru privatizarea Oltchim nu a depus ofertă angajantă în termenul limită, o parte dintre aceștia solicitând un nou termen, de 30 de zile, informează consorțiul de administratori judiciari ai Oltchim, RomInsolv și BDO Business Restructuring SPRL.
Termenul limită de depunere a ofertelor angajante de cumpărare a acțiunilor deținute de Oltchim SA la Oltchim SPV a fost 28 martie, ora 11,00.
Patru potențiali investitori au plătit suma de 20.000 euro plus TVA pentru a achiziționa caietul de prezentare care detaliază procedura și etapele vânzării fluxului de producție al Oltchim SA.
La expirarea termenului limită, consorțiul de administratori judiciari a consemnat că nu a fost depusă nicio ofertă angajantă din partea investitorilor interesați.
După expirarea termenului limită, a fost depusă o ofertă din partea unui potențial investitor, însă aceasta nu a fost luată în considerare și urmează să fie returnată.
O parte dintre investitori, interesați de funcționarea în sistem integrat a combinatului Oltchim cu rafinăria Arpechim, au solicitat un nou termen, de 30 de zile, motivat de orizontul de timp în care estimează că vor finaliza negocierile care le garantează preluarea rafinăriei odată cu Oltchim SPV.
Consorțiul de administratori speciali va convoca Adunarea creditorilor și va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen limită de depunere a ofertelor angajante.
Combinatul chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea a raportat pentru 2013 pierderi de 285,08 milioane de lei, potrivit situațiilor financiare preliminare pe 2013 transmise Bursei de Valori București.
În decembrie 2013, Adunarea Creditorilor Oltchim a stabilit la 305,2 milioane de euro valoarea — reper a activelor Oltchim, care au fost transferate la o nouă societate și scoase la privatizare. Creditorii au aprobat și înființarea acestei noi societăți, Oltchim SPV, care va prelua activele viabile ale Oltchim, vechea companie, și va fi privatizată.
Combinatul petrochimic din Râmnicu Vâlcea se află în insolvență de la începutul anului 2013.
 
 Miniștrii lui Ponta se încurcă în explicații

Cu o zi înainte de consemnarea unui nou eșec în privatizarea Oltchim, ministrul agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin dădea asigurări că informația referitoare la retragerea consorțiului de firme din China, care își arătase interesul pentru privatizarea combinatului Oltchi, este una falsă, fiind lansată din rațiuni electorale,.
“Știrea că s-au retras chinezii de la Oltchim, Arpechim, este o informație falsă. Vă asigur că astăzi, în aceste zile în care unii deja au intrat în campanie, se aruncă tot felul de știri. Vreau să vă asigur (…) că este o informație falsă”, a declarat vicepremierul. Ziua privatizării a venit, chinezii nu au făcut nicio ofertă, prin urmare informația nu era falsă. False erau doar promisiunile făcute de cabinetul Ponta.
El a adăugat că procesul de privatizare va continua, însă trebuie clarificată situația rafinăriei Arpechim, care aparține OMV Petrom.
“Nu știu exact care sunt procedurile, important este că nu s-au retras, dar trebuie în primul rând clarificată situația Arpechim, legat de apartenența sa la Oltchim sau OMV. (…) Nu s-a făcut niciun pas înapoi”, a afirmat Daniel Constantin.
Potrivit unor informații, investitorii chinezi interesați de preluarea Oltchim la pachet cu Arpechim s-ar fi retras în condițiile în care ar fi prea mari costurile de repornire și funcționare a rafinăriei din Pitești, închisă permanent de OMV Petrom în 2011.Un consorțiu format din companiile chineze BAOTA Petrochemical Group și JUNLUN Petroleum Co. Ltd. și-a manifestat în ultimele luni interesul pentru achiziționarea Oltchim și Arpechim.
Fostul ministru al Economiei, liberalul Andrei Gerea, anunța pe 6 februarie, la Pitești, că s-a ajuns la o concluzie unanimă cu privire la o privatizare a societății Oltchim în sistem integrat, care să includă atât combinatul de la Râmnicu Vâlcea, cât și Divizia Petrochimică Bradu de la Pitești.
“La un moment dat se vorbea doar de Oltchim. După aceea, s-a analizat și s-a evidențiat în activitatea administratorului judiciar că e nevoie de Divizia Petrochimică Bradu. Ulterior, începând cu venirea companiilor din China, s-a clarificat pentru toată lumea că este nevoie de tot ce este la Pitești. Vom vedea în ce măsură lucrurile acestea vor fi coagulate și oferite investitorilor”, a explicat ministrul Economiei.
Referitor la posibilitatea ca statul să preia de la OMV Petrom rafinăria de la Pitești, pentru a o vinde apoi la pachet cu Oltchim, Andrei Gerea admitea că există discuții în acest sens cu compania austriacă, dar ele sunt confidențiale.


Musafir

#26367

2014-09-15 06:23

NIMIC NU S-A SCHIMBAT DE LA PRIMA PRIVATIZARE.ACELEASI PERSOANE CU ALTE FETZE!


Musafir

#26368 Va mai aduceti aminte de Oltchim, sacii de bani ai lui Diaconescu ...

2014-09-15 08:42

#26367: -  

Va mai aduceti aminte de Oltchim, sacii de bani ai lui Diaconescu, sau rusii de la Mechel? Ce se intampla cu societatile de pe Bursa aflate in insolventa

Ionut Sisu, 14.09.2014

Oltchim Ramnicu Valcea (OLT), Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste (COS) si societatea de constructii Concefa Sibiu (COFI) sunt printre cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti care au intrat in insolventa in ultimii trei ani si ai caror actionari au banii blocati in titlurile acestora.

Pe lista societatilor aflate in insolventa si listate in piata principala a Bursei de Valori Bucuresti se mai afla compania de constructii in domeniul energetic si petrolier Energopetrol Campina (ENP).

Actiunile celor patru companii sunt suspendate de la tranzactionare in perioada insolventei, detinatori acestora avand practic banii blocati in acest interval de timp. Oltchim Ramnicu Valcea este cea mai mare companie listata aflata in insolventa si are cei mai multi actionari – circa 39.000 potrivit ultimelor raportari.

 

Oltchim: De la sacii de bani ai lui Diaconescu, la productia de instrumente stomatologice

Combinatul chimic din Valcea a fost suspendat de la tranzactionare de pe Bursa de Valori Bucuresti in ianuarie 2013, dupa una dintre cele mai mediatizate proceduri de privatizare din istoria recenta, care in final a esuat. Pana la suspendare, Oltchim devenise actiunea preferata a traderilor de pe Bursa, dupa ce in 2011 crescuse cu un uimitor 440%, iar in 2012 scazuse cu 53%.

Licitatia pentru privatizarea Oltchim a fost castigata de catre Dan Diaconescu, care isi asumase imaginea de “salvator” al combinatului, promitand chiar sa aduca “saci” de bani cash pentru plata salariilor restante ale angajatilor combinatului. In cele din urma, Diaconescu nu a putut plati suma de 203 mil. lei pe care o licitase, iar combinatul a intrat in insolventa.

Astazi, combinatul functioneaza la 22% din capacitate si se extinde in alte domenii de activitate printre care productia de instrumente medicale si de stomatologie, comertul cu ridicata a florilor sau cultivarea plantelor. Administratorii judiciari au convocat o Adunare a Actionarilor (AGA) in care se va incerca completarea obiectului de activitate al companiei cu activitati precum cele mentionate mai sus. AGA este programata sa aiba loc pe 9/10 octombrie.

Planul de reorganizare al celui mai mare combinat chimic din Romania trebuia finalizat pana la sfarsitul lunii august. In iunie, avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al Oltchim declarase ca nu poate garanta faptul ca privatizarea Oltchim se va face pana la sfarsitul lui 2014. Intre timp, combinatul va primi o finantare de 15 mil. euro pentru capitalizare de la investitori chinezi, dupa semnarea unui acord cu acestia la ambasada Romaniei din Beijing. De asemenea, si furnizorul de servicii TV si internet RC&RDS va acorda Oltchim un credit de 1,5 mil. euro.

 

Oltchim si-a redus pierderile in primul semestru din acest an, de la 147,5 milioane lei, la 115,25 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei de stat a crescut cu 30%, de la 208,7 milioane de lei in prima jumatate anului precedent, la 271 milioane de lei (60,7 milioane de euro) in primele sase luni ale anului in curs

Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste (fost Mechel) fuzioneaza cu ISCT

Tot in primavara anului trecut, Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste a intrat in insolventa pentru a se proteja de mai multe executari silite cerute de fostii angajati. Acestia castigasera in instanta procese care le dadeau dreptul la incasari salariale de peste 15 mil. euro. Combinatul este cel mai mare angajator din Targoviste.

Inainte de intrarea in insolventa, rusii de la Mechel transferasera combinatul din Targoviste, dar si celelalte pe care le controlau in Romania (Ductil Steel Buzau, Industria Sirmei Câmpia Turzii, Laminorul Braila) in proprietatea firmei Invest Nikarom, controlata de asemenea de doua persoane cu cetatenie rusa.

Combinatul de Oteluri Speciale urmeaza sa fuzioneze prin absorbtie cu Industria Sirmei Campia Turzii (listata pe Rasdaq – simbol INSI), potrivit planului de reorganizare. Noua companie ar urma sa aiba o putere mai mare de negociere cu bancile si furnizorii. Planul de organizare al combinatului din Targoviste mai trebuie sa fie aprobat si de instanta de judecata in dosarul insolventei.

Concefa Sibiu, fara plan de organizare, desi este in insolventa din 2012

Firma de constructii Concefa Sibiu a intrat in insolventa in martie 2012, compania neavand nici astazi un plan de reorganizare. La inceputul acestui an, actionarii l-au mandatat pe administratorul special Horatiu Cercel sa intocmeasca planul de reorganizare.

Cercel a vandut 31,1% din actiunile Concefa in 2011 catre doua rude – Maria Cercel si Vasile Popoviciu. De asemenea, Horatiu Cercel a mai vandut un pachet de 31,1% din titluri catre Adina Maria Blaju. In actionariatul Concefa se mai afla fondul de pensii ING.

Concefa a terminat primul semestru din 2014 cu o pierdere neta de 36 milioane lei, de aproape trei ori mai mult decat pierderea de 13,3 mil. lei inregistrata in S1 2013.



Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro






Musafir

#26369 ce te mai intereseaza,ca doar esti acasaaaa,iar bani iti vin regulat

2014-09-15 14:28

Omul care nu este patat

#26370 pe surse

2014-09-15 14:58

.Pentru 26369 .Se vede ca nu  ma sti sunt un om din productie.

da cind o mai venii,face exact ca mirlanul de DD

#26371 o sa va luati banii,cind o zbura porcul disponibilizatilor,bine PONTA

2014-09-15 15:05

#26367: -  

 AM BANII,DA NU VI DAU,,,,,,,,,,,. ,ETE NA,ASTA I PICASSO?PUTETI SA MA INJURATI CIT VRETI[CA NUMAI ASTA ATI FACUT].....SI APROPO;SA TINE TI MINTE TRADATORII CARE V AU MINTIT SI INSELAT;CERNEV,PIPEREA,TALPASANU,VALENTIN[CU  BOSOROGUL ASTA  MAI REVIN]......PITIU DREACU CERNEVISTILOR,LUATI SI BAGATI LA CAPUSOR;ACESTI NEMERNICI ENUMERATI DE PICASSO,SUNT VINOVATI DE ACEA ORDONANTA INFECTE SI IMPUTITA,DE CE;TRADATORII AU STIUT CA NU E BUNA ORDONANTA,DAR AU TACUT,IAR VOI DISPONIBILIZATILOR ATI PUS BOTUL,,,,,,,ACUM ESCROCII DE MAI SUS VOR RASPUNDE DOAR CU PLECAREA LOR, DUPA MIZERIA DE CERNEV.RAHATII ACESTIA SAU TRADATORII OLTCHIMULUI ,REPET ,AU FACUT JOCURILE LUI TAMBALAGIUL DE CERNEV[AU STIUT,AU TACUT SI V AU MINTIT]........DACA ERAU OAMENII ADEVARATI,VA ANUNTA TALPASANU[DACA ERA CU NOI MUNCITORII]SI CHIAR ISI BAGA DEMISIA SI NE INFORMA,DAR ESCROCUL A PREFERAT SA TACA,SA FACA JOCURILE LUI PIPEREA SI CERNEV...............SI ACUM VA INTREB EU FOTA;CINE E,A FOST SAU E DE VINA,O SA SPUNE TI CA TOT D UL DICULOIU,ASA E BURDOAZA,ASA E GHIOCA,ASA E CERNEVE,DICULOIU E DE VINA.................MAMELE VOASTRE DE TRADATORII OLTCHIMULUI [MIZERIILOR].

IAR FOTA NU TE MINTEEE,ESTI UN NIMIC

#26372 Re: pe surse,NU ESTI DECIT UN OM SI ATIT,ESTI UN nimic dupa perdea

2014-09-15 15:07


Musafir

#26373 Re: o sa va luati banii,cind o zbura porcul disponibilizatilor,bine PONTA

2014-09-15 15:24

#26371: da cind o mai venii,face exact ca mirlanul de DD - o sa va luati banii,cind o zbura porcul disponibilizatilor,bine PONTA 

 Ordonanta o ai postat sus si la vedere, dar cine sa o citeasca..., noi o stim. SE MINTE IN DRACI, asta e adevarul. S-au incurcat sumele, platile... (sa nu mai detaliem ce s-a intamplat, noi stim... ) si s-a umblat la vocabular,  in loc de termenii adevarati, insa legile specifica foarte clar si chiar daca mizeriile raman in istoria manipularilor sa  aflati pentru ca sunt publice si aceste fapte, cuvinte si fapte eronat puse in context chiar de catre administratorii judiciari, administratorul special si ATENTIE, SINDICATE. Dovezile sunt in petitie.

O alta informatie,HG nr.241/08.05.2013 scrie 1050 disponibilizati, poate stiu ei diferenta de 81 pana la numarul de disponibilizati in ce buzunare a intrat si de ce in multe acte acest numar de disponibilizati variaza si este sub semnatura celor din conducerea Oltchim.

Sa nu-ti mai comunic mai multe....OK. In rest ai dreptate in ceea ce priveste cei enumerati de tine. Si precizez nu sunt cel care se semneza " Omul care nu este patat "

Rascoala si invidia unii impotriva altora, fiind incediata prin rautatile care va imbarliga chiar sindicalistii prin discutiile pe care le aveti cu ei. MINCIUNILE la pachet pe care vi le varsa..., dar o sa-si atinga ADEVARUL si NUMAI ADEVARUL la ceea ce au fost ei partasi impreuna cu cei enumerati de tine. Rusine sa le  fie MIZERABILILOR, care incaierati oamenii si derutati chiar si institutiile,... voi.


Musafir

#26374 Re: Re: o sa va luati banii,cind o zbura porcul disponibilizatilor,bine PONTA

2014-09-15 15:30

#26373: - Re: o sa va luati banii,cind o zbura porcul disponibilizatilor,bine PONTA 

 VREAU SA ITI SPUN CA PE MINE CHIAR NU MA  MAI POATE MINTIIIIIII NIMENIIIIIIIIII,EU STIU PREA MULTEEEEEEEEEEEEEEE............SPER CA MAI INTELES.EU PICASSO


Musafir

#26375 Re: Re: Re: o sa va luati banii,cind o zbura porcul disponibilizatilor,bine PONTA

2014-09-15 15:33