Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#13301

2013-12-04 04:51

Rusine celor ce stau pe margine si injura.E periculos sa nu faci nimic.

Musafir

#13302

2013-12-04 04:53

Cinste lor, cinste grevistilor.
eu

#13303 Privatizare

2013-12-04 04:55

Mai oameni buni nu sant bani de salarii ca trebuie sa i-a si partidul jumatate din ei,finantare pentru alegeri,voi de ce credeti ca s-a schimbat conducerea ,ca sa poata jmecherii sa jecmaneasca,stati linistiti in sectii si dormiti ,iar daca sant sefi care va interzic sa iesiti la greva faceti public aici pe petitie sa-i stie toata lumea.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-04 06:50



Musafir

#13305 Gheorghe Piperea

2013-12-04 08:00

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14406_421158261283138_834...

Gheorghe Piperea
23 minutes ago
O disputa un pic bizara se deruleaza pe internet, intre doua publicatii juridice specializate, sub denumirea "Ce fac avocatii pentru Romania?". Desi sunt flatat pentru includerea mea in categoria "marilor avocati", trebuie sa le reaminitesc celor implicati in disputa ca eu nu fac afaceri cu statul (nu ca nu mi-as dori, dar nu prea sunt luat in calcul la marile afaceri legale si de consultanta unde se "ruleaza" bani publici). Faptul ca sunt unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, societate din portofoliul statului roman, nu schimba datele, intrucit administratorul judiciar nu e avocat, ci organ al procedurii, si, deci, nu-i reprezinta conventional pe niciunul dintre creditori si nici pe debitor. Administratorul judiciar este desemnat de judecator si confirmat de colectivitatea creditorilor, in timp ce avocatul este ales sau "ales" de client.
In legatura cu intrebarea care din titlul acestei dispute, ma limitez la a enumera citeva tag-uri : procese colective, class action, clauze abuzive, faliment personal, taxa auto, ridicari de masini, rovinieta, insolventa, stakeholders, 100 de avocati pro bono pentru Romania. Oricare din aceste cuvinte puse pe un browser de internet deschide sute de pagini de relatari privind lucruri facute de cineva anume pentru Romania. Si raspunsuri la intrebare vor curge.

PS Avocatul este un om al cetatii. El e principalul instrument al realizarii drepturilor. Asta e partea pozitiva a fortei. Tot avocatul, insa, apara si corporatiile si autoritatile care abuzeaza de puterea lor. Si tot el consuma, uneori, inutil, banii publici alocati de putere pentru diverse nimicuri si inutilitati. Asta e partea negativa a fortei. Eu sunt in partea cealalta.


Musafir

#13306

2013-12-04 08:03

Cum vine asta domnule Piperea nu faci afaceri cu statul (Rominisolv e al nostru.... )  si nu rulezi bani public, TU CU MANA TA AI SEMNAT SI PARAFAT ACTE PE BANI PUBLICI IN OLTCHIM,acum o intoarcem si ne fentam spunand ca esti ceee...."organ", dupa cum vad eu tu iti bati JOC LA PROPRIU DE NOI si ne dai PARSIVESTE si direct prin discretia cuvintelor. HUUUUUUUUUUUUUUUUUU MRRRRRRRRRRRSSSSS JIGODIO. SA-TI DAM NOI LA M**E cu organul taU nenorocit bagane-am TOTI ORGANELE LA TINE IN GURA. PAI AI PE MANA  IN ADMINISTRARE UN COMBINAT DE VALOARE INIMAGINABILA PENTRU TINE ( SOCIETATEA TA ROMINSOLV CARE A FOST IMPINSA DE TINE IN AFACEREA ADMINISTRARII JUDICIARE CU STATUL ROMAN A SOCIETATILOR CARE INTRA IN SAU AU INTRAT IN INSOLVENTA), CA NICI NU POTI SA-L EVALUAZI REAL OLTCHIMUL SI IEI BANI DE LA ACEASTA COMPANIE MURIBUNDA FORTATA DE IMPREJURARI SA STEA SI NU DIN VINA EI, SI BAGI ACI CA TU NUUU.... ESTI GRATIS (NICI USTUROI NU AI MANCAT SI NICI GURA NUTI MIROASE, BAAAAAA PUTEEEE BAAAAA AI FECALE IN GURAAA MARSSSSSSSSS) SI NICI NU AI TREABA CU BANII SOCIETATII DE STAT. BA DA PROSTI NE CREZI TU. TE ASCUNSI SUB MIZERIA CUVINTELOR GOALE DAR ESTI CU MAINILE INFIPTE IN BANII ROMANIEI.


Musafir

#13307

2013-12-04 08:32

TOATA TARA STA ECONOMIC, ESTE OPRITA DE AVOCATI CA SA AVETI PROCESE SI LITIGII IN TRIBUNALE PE BANI PUBLICI CA  ATI OPRIT ROMANIA SI NU MAI COLETEAZA BANI LA BUGET. BANII PENTRU ASOCIATIILE VOASTRE AVOCATESTI, ATI DAT FOC VOI LITIGIILOR SI ATI OBSTRUCTIONAT BUNUL MERS AL SOCIETATILOR SI VA DATI POMPIERI ACUM, HUUUUUUUUUUUUU


Musafir

#13308

2013-12-04 09:09

PIPEREA , TE VREI IMPARTIAL DAR ESTI IMPLICAT PESTE MASURA.

Musafir

#13309

2013-12-04 09:44

Doi dintre colegi au ajuns la SPITAL din cei opt in greva foamei, multumim domnule Piperea & CO.


Musafir

#13310 Cei opt grevişti ai foamei de la Oltchim continuă protestul; doi dintre ei au probleme de sănătate

2013-12-04 09:45

http://www.mediafax.ro/social/cei-opt-grevisti-ai-foamei-de-la-oltchim-continua-protestul-doi-dintre-ei-au-probleme-de-sanatate-11739518

Cei opt angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care au intrat în greva foamei luni continuă protestul, doi dintre grevişti fiind opriţi la dispensarul medical al combinatului după ce analizele medicale au arătat că au nivelul glicemiei foarte scăzut.

Potrivit liderului sindicatului ”Victoria” din cadrul combinatului Oltchim, Corneliu Cernev, cei opt salariaţi ai combinatului care luni au intrat în greva foamei, la finalul unui protest spontan la care au participat aproximativ o sută de angajaţi de la Oltchim, se află, miercuri, în a treia zi de protest.

Starea de sănătate a doi dintre grevişti s-a deteriorat, ei fiind opriţi, miercuri, la dispensarul combinatului.

"Greviştilor li s-au făcut dimineaţă analize medicale, iar doi dintre ei au fost opriţi în dispensarul combinatului fiindcă le-a scăzut mult glicemia. Ceilalţi şase se află la combinat, unde continuă greva", a afirmat Cernev.

El a mai spus că miercuri la ora 12.00 reprezentanţii muncitorilor au programată o întâlnire cu administratorul judiciar al combinatului şi cu administratorul special.

"Sperăm ca în urma discuţiilor să rezolvăm problemele care ne nemulţumesc", a adăugat liderul sindical.

Aproximativ o sută de salariaţi ai Oltchim din Râmnicu Vâlcea au declanşat, luni, un protest spontan, oamenii ieşind în curtea combinatului şi cerând salariile restante pe două luni şi jumătate şi schimbarea directorilor despre care afirmă că sunt "puşi politic în funcţii". Ulterior, zece dintre angajaţi au intrat în greva foamei, doi dintre ei renunţând la protest în acceaşi zi.

Liderul sindical Corneliu Cernev afirma că principala nemulţumire este că oamenii, care nu şi-au luat salariile de peste două luni şi jumătate, nu ştiu când vor fi plătiţi, în condiţiile în care activitatea unor secţii este oprită.

Liderul sidical spunea că salariaţii combinatului acuză şi faptul că după intrarea în insolvenţă la Oltchim s-au făcut angajări, fiind aduse "persoane care habar nu au despre activitatea acestui combinat chimic". Angajaţii reclamă, de asemenea, "salariile mari, de 8.000-9.000 de lei", pe care le-ar lua membrii conducerii combinatului şi spun că în unitate se fac cheltuieli semnificative pentru maşinile de serviciu şi pentru protocol.

Într-un comunicat de presă transmis luni seară, conducerea Oltchim afirma că în luna decembrie angajaţii combinatului vor primi drepturi salariale nete de 5.670.271 lei, reprezentând tichete de masă aferente lunii septembrie, în valoare de 354.374 lei, avansul pe luna septembrie, de 1.885.718 lei, tichete de masă pe luna octombrie, de 425.173 lei şi lichidarea pe luna septembrie, în valoare de 3.005.006 lei.

"La acestea se vor adăuga sumele acordate pentru copiii angajaţilor, cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani, conform prevederilor contractului colectiv de muncă, în valoare de 132.960 lei, care se vor acorda până în 20 decembrie. Avem speranţa că în continuare o să beneficiem de sprijin şi înţelegere din partea salariaţilor astfel îîncât activitatea de reorganizare a societăţii să se finalizeze cu succes la începutul anului 2014", se mai preciza în comunicatul Oltchim.

Conducerea combinatului susţinea că a fost luată decizia plăţii drepturilor salariale "cunoscând sezonalitatea vânzărilor din perioada decembrie - februarie".

Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) este în situaţia jenantă de a se ruga de finanţatori să îi dea un credit de 15 milioane euro pentru redeschiderea unei secţii de producţie, dar nicio bancă nu vrea să împrumute combinatul, declara, vineri, ministrul Economiei, Andrei Gerea.

Statul deţine, prin Ministerul Economiei, 54,7% din acţiunile Oltchim, şi a eşuat anul trecut în încercarea de a privatiza combinatul chimic.

O nouă încercare de vânzare a Oltchim este programată pentru luna februarie a anului viitor, ofertele angajante putând fi depuse până la 17 ianuarie.

Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat săptămâna trecută o scrisoare de intenţie cu două companii din China, Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, interesate să participe la privatizarea societăţii din Râmnicu Vâlcea.

Oltchim a raportat pentru primele nouă luni pierderi de 172,74 milioane lei, cu 44% mai reduse decât cele consemnate în aceeaşi perioadă din 2012, la afaceri în scădere la jumătate, la 359,48 milioane lei.

Musafir

#13311 Greva foamei la Oltchim: Doi angajaţi, spitalizaţi. Restul continuă protestul

2013-12-04 09:46

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/greva-foamei-la-oltchim-doi-angajati-spitalizati-restul-continua-protestul-319628.html

http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_447_x_340/2013/12/04//330420-oltchi...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doi angajaţi dintre cei opt de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea, care au intrat luni în greva foamei, au fost spitalizaţi miercuri dimineaţă. Ei au fost trimişi la cabinetul medical al combinatului şi au primit perfuzii. Dacă starea lor de sănătate nu se îmbunătăţeşte vor fi transportaţi la spital.

Ceilalţi angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care au intrat în greva foamei, luni, continuă protestul.

"Am încercat să discutăm cu colegii mei, dar decizia lor este luată. Vor rămâne în greva foamei până când cele trei revendicări ale lor vor primi un răspuns. Ei cer un document clar prin care să fie specificată modalitatea de plată a salariilor restante pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie. O a doua revendicare ţine de capitalul de lucru — sau dacă acesta nu se poate obţine, măcar o nouă ordonanţă prin care să poată pleca acasă cu salarii compensatorii. Şi ultima este legată de prezenţa premierului Victor Ponta la combinat, pentru că oamenii consideră că acesta este dezinformat cu privire la situaţia reală de la Oltchim", a afirmat Corneliu Cernev, liderul sindicatului Victoria.

Opt salariaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au intrat luni în greva foamei, în urma unui protest spontan mai amplu. Oamenii au ieşit în curtea combinatului şi cer salariile restante pe două luni şi jumătate şi schimbarea directorilor despre care afirmă că sunt "puşi politic în funcţii".

În luna iunie, peste 900 de salariaţi de la Oltchim au fost disponibilizaţi, numărul acestora ajungând la 2.300. O lună mai târziu, în iulie, compania a mai trimis în şomaj tehnic încă 700 de angajaţi.


Musafir

#13312 Doi muncitori de la Oltchim au leșinat. Angajații sunt în greva foamei de luni

2013-12-04 09:48

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Social/Doi+muncitori+de+la+Oltchim+au+lesinat+Angajatii+sunt+in+greva+f

Doi dintre muncitorii de la Olchim, aflaţi de luni în greva foamei au leşinat în această dimineaţă şi au fost duşi de urgenţă la dispensarul combinatului.

Medicii le-au administrat perfuzii, iar starea lor s-a îmbunătăţit, dar au rămas în continuare sub observaţie. Cei doi au intrat în greva foamei la începutul săptămânii alături de alţi şase colegi, după ce au fost anunţaţi că nu îşi vor primi toate cele trei salarii restante ci doar un avans pe o lună şi bonuri de masă în valoare de 100 de lei.

Astăzi, cei opt muncitori au fost anunţaţi de reprezentanţii cancelariei premierului că mâine vor fi primiţi în Capitală în audienţă. Acest lucru nu i-a convins însă să renunţe la protest.

Musafir

#13313 A treia zi de greva foamei la Oltchim

2013-12-04 09:51

UPDATE A treia zi de greva foamei la Oltchim: doi protestatari au avut nevoie de îngrijiri medicale

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/12/02/529c94e3c7b855ff566523c...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doi dintre angajaţii Oltchim care spun că protestează în numele celor peste 2000 de salariaţi care nu şi-au primit salariile pe ultimele trei luni au avut nevoie de perfuzii miercuri dimineaţa. Un al treilea continuă greva pe proprie răspundere.

Cei opt muncitori care se află în a treia zi de greva foamei sunt ţinuţi sub supraveghere la cabinetul medical al combinatului, iar doi dintre ei au avut nevoie de perfuzii, fiind diagnosticaţi cu hipoglicemie. Un alt protestatar continuă greva foamei pe propria răspundere, după ce medicii i-au recomandat să renunţe din cauza tensiunii arteriale ridicate. „Două persoane au hipoglicemie, sunt ţinute în staţionar, sunt monitorizate, li s-a pus câte o perfuzie. Din punct de vedere medical, lucrurile sunt sub control. Este şi o persoană hipertensivă dar i-am dat tratament şi este sub control”, a precizat doctorul Daniel Bratu. Angajaţii spun că nu vor renunţa la această formă de protest extrem. ”În greva foamei vom rămâne atâta timp cât este nevoie. Binenţeles că mai rezistăm, suntem abia în a treia zi de greva foamei. Sperăm că vor exista şi soluţii pentru revendicările noastre”, spune Alexandru Morcoaşe, unul dintre protestatari. Pe lângă plata drepturilor salariale restante, angajaţii cer şi asigurarea capitalului de lucru astfel încât Oltchim să ajungă să producă la 65 % din capacitate. Pentru acest lucrur, societatea ar avea nevoie de cel puţin 15 milioane de euro. Greviştii merg la Guvern Joi, o delegaţie formată din cei opt angajaţi aflaţi în greva foamei, liderul sindical Corneliu Cernev şi directorul combinatului Marius Pârvu se deplasează la sediul guvernului pentru discuţii cu ministrul pentru Dialog Social şi un reprezentant al premierului Victor Ponta. „Cred că oamenii aflaţi în greva foamei nu mai rezistă mai mult de două zile pentru că sunt destul de stresaţi şi supăraţi, am avut un coleg care a făcut tensiunea 20, nu e bine deloc. Sperăm ca cei care se fac vinovaţi de ceea ce se întâmplă la Oltchim să înţeleagă situaţia. Revendicările noastre îl depăşesc pe domnul director general Marius Pârvu, e vorba despre asigurarea capitalului social. Mâine ne deplasăm la guvern şi le vom pune pe masă revendicările noastre”, declară Emil Ghioca, vicepreşedinte Sindicatul „Victoria” din Oltchim. Combinatul Oltchim va fi scos la privatizare în ianuarie 2014. Specialiştii au estimat că Oltchim SPV sau combinatul fără datorii valorează 294 de milioane de euro.

Citeste mai mult: adev.ro/mx9ubu


Musafir

#13314 Protest la Oltchim. Doi dintre grevişti au fost opriţi la dispensarul medical

2013-12-04 09:53

http://www.gandul.info/financiar/protest-la-oltchim-doi-dintre-grevisti-au-fost-opriti-la-dispensarul-medical-11739488

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3936/11739488/1/5349038-mediafax...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cei opt angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care au intrat în greva foamei luni continuă protestul, doi dintre grevişti fiind opriţi la dispensarul medical al combinatului după ce analizele medicale au arătat că au nivelul glicemiei foarte scăzut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit liderului sindicatului ”Victoria” din cadrul combinatului Oltchim, Corneliu Cernev, cei opt salariaţi ai combinatului care luni au intrat în greva foamei, la finalul unui protest spontan la care au participat aproximativ o sută de angajaţi de la Oltchim, se află, miercuri, în a treia zi de protest.

Starea de sănătate a doi dintre grevişti s-a deteriorat, ei fiind opriţi, miercuri, la dispensarul combinatului.

"Greviştilor li s-au făcut dimineaţă analize medicale, iar doi dintre ei au fost opriţi în dispensarul combinatului fiindcă le-a scăzut mult glicemia. Ceilalţi şase se află la combinat, unde continuă greva", a afirmat Cernev.

El a mai spus că miercuri la ora 12.00 reprezentanţii muncitorilor au programată o întâlnire cu administratorul judiciar al combinatului şi cu administratorul special.

"Sperăm ca în urma discuţiilor să rezolvăm problemele care ne nemulţumesc", a adăugat liderul sindical.

Aproximativ o sută de salariaţi ai Oltchim din Râmnicu Vâlcea au declanşat, luni, un protest spontan, oamenii ieşind în curtea combinatului şi cerând salariile restante pe două luni şi jumătate şi schimbarea directorilor despre care afirmă că sunt "puşi politic în funcţii". Ulterior, zece dintre angajaţi au intrat în greva foamei, doi dintre ei renunţând la protest în acceaşi zi.

Liderul sindical Corneliu Cernev afirma că principala nemulţumire este că oamenii, care nu şi-au luat salariile de peste două luni şi jumătate, nu ştiu când vor fi plătiţi, în condiţiile în care activitatea unor secţii este oprită.

Liderul sidical spunea că salariaţii combinatului acuză şi faptul că după intrarea în insolvenţă la Oltchim s-au făcut angajări, fiind aduse "persoane care habar nu au despre activitatea acestui combinat chimic". Angajaţii reclamă, de asemenea, "salariile mari, de 8.000-9.000 de lei", pe care le-ar lua membrii conducerii combinatului şi spun că în unitate se fac cheltuieli semnificative pentru maşinile de serviciu şi pentru protocol.

Într-un comunicat de presă transmis luni seară, conducerea Oltchim afirma că în luna decembrie angajaţii combinatului vor primi drepturi salariale nete de 5.670.271 lei, reprezentând tichete de masă aferente lunii septembrie, în valoare de 354.374 lei, avansul pe luna septembrie, de 1.885.718 lei, tichete de masă pe luna octombrie, de 425.173 lei şi lichidarea pe luna septembrie, în valoare de 3.005.006 lei.

"La acestea se vor adăuga sumele acordate pentru copiii angajaţilor, cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani, conform prevederilor contractului colectiv de muncă, în valoare de 132.960 lei, care se vor acorda până în 20 decembrie. Avem speranţa că în continuare o să beneficiem de sprijin şi înţelegere din partea salariaţilor astfel îîncât activitatea de reorganizare a societăţii să se finalizeze cu succes la începutul anului 2014", se mai preciza în comunicatul Oltchim.

Conducerea combinatului susţinea că a fost luată decizia plăţii drepturilor salariale "cunoscând sezonalitatea vânzărilor din perioada decembrie - februarie".

Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) este în situaţia jenantă de a se ruga de finanţatori să îi dea un credit de 15 milioane euro pentru redeschiderea unei secţii de producţie, dar nicio bancă nu vrea să împrumute combinatul, declara, vineri, ministrul Economiei, Andrei Gerea.

Statul deţine, prin Ministerul Economiei, 54,7% din acţiunile Oltchim, şi a eşuat anul trecut în încercarea de a privatiza combinatul chimic.

O nouă încercare de vânzare a Oltchim este programată pentru luna februarie a anului viitor, ofertele angajante putând fi depuse până la 17 ianuarie.

Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat săptămâna trecută o scrisoare de intenţie cu două companii din China, Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, interesate să participe la privatizarea societăţii din Râmnicu Vâlcea.

Oltchim a raportat pentru primele nouă luni pierderi de 172,74 milioane lei, cu 44% mai reduse decât cele consemnate în aceeaşi perioadă din 2012, la afaceri în scădere la jumătate, la 359,48 milioane lei.


Musafir

#13315 MULT RESPECT CELOR CARE AU IESIT SI CELOR CARE SUNT IN GREVA FOAMEI !!! MULT RESPECT SI VA SALUT

2013-12-04 09:56


Musafir

#13316 Demisia ministrului Dan Șova,președintelui PSD, CJ Vâlcea Ion Cîlea și celorlalți reprezentanti PSD

2013-12-04 10:00

Vicepreședintele PNL Cristian Buican cere demisia lui Șova și a președintelui CJ Vâlcea. Președintele CJ: "Un tâmpit. Merge la vânătoare și omoară animale"

Vicepreședintele PNL Cristian Buican solicită demisia ministrului Dan Șova, a președintelui PSD al CJ Vâlcea Ion Cîlea și a celorlalți reprezentanți PSD din Vâlcea, pentru renunțarea la autostrada Sibiu-Pitești, despre care spune că afectează nu doar viitorul județului Vâlcea, dar și interesul potenţialilor investitori de la Oltchim şi din domeniul turistic.

"Când am ieşit public luna trecută şi am cerut demisia lui Şova, a lui Cîlea şi a celorlalţi reprezentaţi PSD-işti din Vâlcea, majoritatea a zis că nu am dreptate şi să aşteptăm, că nu se poate să nu facem acest tronson. Iată că am avut dreptate şi că reprezentanţii PSD-işti care şi-au asumat construcţia de autostrăzi din România au lucrat împotriva intereselor judeţului Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa. Sunt curios ce mai pot zice PSD-işti vâlceni acum, după ce însuşi prim-ministrul şi şeful lor de partid susţine autostrada Sibiu - Braşov şi nu Sibiu - Piteşti", a declarat Cristian Buican.

În replică, președintele Consiliului Judean Vâlcea, Ion Cîlea a declarat, pentru EvZ, că premierul l-a asigurat că autostrada se face și l-a acuzat pe Buican că merge la vânătoare în loc să meargă în Parlament.

"Habar n-are ăsta. Am fost ieri la întâlnirea Uniunii Consiliilor Județene din România și în primul rând nu mă ocup eu de drumurile naționale. E tâmpit. Domnul prim-ministru m-a anunțat că se face autostrada. Mai nou, în fiecare zi se duce la vânătoare(n.red.- Cristian Buican). În loc să se ducă în Parlament, merge și omoară animale", a declarat Cîlea, pentru EvZ.

Vicepreședintele PNL a adăugat că anunțul făcut de PSD marți va avea consecințe nefaste asupra economiei naționale, în condițiile în care Dacia-Renault, compania privată cu cel mai mare aport la PIB-ul României anunţând că tronsonul de autostradă Sibiu - Piteşti este prioritar şi necesar.

"Reprezentanţii PSD Vâlcea ori nu au susţinut tronsonul Sibiu - Piteşti, ori nu înţeleg beneficiile unei autostrăzi, ori nu sunt luaţi în seamă de colegii lor de la Bucureşti. În oricare din cele trei cazuri, situaţia este foarte gravă. Şi-au arătat limitele şi au făcut un mare rău judeţului Vâlcea şi din această cauză le cer demisia în frunte cu Dan Şova", a spus Cristian Buican, citat de Agerpres.

Citiţi mai mult: Vicepreședintele PNL Cristian Buican cere demisia lui Șova și a președintelui CJ Vâlcea. Președintele CJ: "Un tâmpit. Merge la vânătoare și omoară animale" - Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/vicepresedintele-pnl-cristian-buican-cere-demisia-lui-dan-sova-pentru-renuntarea-la-autost-1070772.html#ixzz2mUz7ZrNE
EVZ.ro


Musafir

#13317 avocat DAN SOVA si plagiatorul VICTOR PONTA

2013-12-04 10:08

Cine ne-a oprit viata economica a judetelor Valcea (Oltchim) si Arges (Arpechim, DACIA Mioveni) plus toata economia celor doua judete

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/1455157_62030539...

http://www.timesnewroman.ro/images/stories/dan-sova.jpg...


Musafir

#13318 Re: Re: Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

2013-12-04 10:22

#13176: - Re: Re: Alo! Alo! Alooo! OLTCHIM si ARPECHIM

Dragi tovarasi si pretini, va rog ramaneti la locurile voastre!Alo! Alo! Alo! NU DERANJATI HAHALERELE COMUNISTE CARE VA CONDUC !!!! O sa aveti productie si capacitate inimaginabila la  planul de dezvoltare  pe 2014, totul o sa fie ISTORIE !!! SA TRAITI BINE !!! URA, URA, URA....

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWoqeGNkUqPZrzneDqkdUmHY0I...


Musafir

#13321 Ion Cîlea, baronul roşu de Vâlcea

2013-12-04 10:33

#11803: -



 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQzDw1c0v84wIP-d4nS-qfQtFn...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cilea si derbedeii lui, NU AU AJUTAT OLTCHIM , au furat si incurcat viata valcenilor si a JUDETULUI VALCEA. Ne doreste slugi si milogi ca sa ne dea ajutoare U.E. sau pungute PSD si sa ne arunce cate un os cand vin alegerile, in rest e un om mort intelectual ca si Persu si toti care sunt pe langa el.

 

COMUNISTILOR !!!!!!!!!!!!!


Musafir

#13322 POLITICA LOR !

2013-12-04 10:39

#12658: - Viitorul....

Va asteapta partidele..., in special PSD, PNL si PDL.... Traieste momentul sa mergem toti la pomana lor electorala....!!! In ce HAL suntem, la mana POLITICIENILOR care i-am votat pe ....

 

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThxtKDEQSKp6zUooYzzzfX4Coz...

 

 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-12-04 10:54



Musafir

#13324 Vâlcea: Doi salariați aflați în greva foamei de la Oltchim au necesitat internare

2013-12-04 11:00

http://www1.agerpres.ro/social/2013/12/04/valcea-doi-salariati-aflati-in-greva-foamei-de-la-oltchim-au-necesitat-internare-09-54-58

http://www1.agerpres.ro/agerpres/imageResize?path=http%3A%2F%2Fwww.agerpres.ro%2...

Doi salariați aflați în greva foamei din cei opt de pe platforma Oltchim au fost internați miercuri dimineață la dispensarul combinatului după ce au leșinat în cursul nopții.

Foto: AGERPRES ARHIVA / LIVIU SOVA

Ei au declarat că nu vor renunța la greva foamei.

Opt salariați de la Oltchim au ales să continue greva foamei, a declarat marți pentru AGERPRES liderul sindicatului Victoria, Corneliu Cernev.

"Am încercat să discutăm cu colegii mei, dar decizia lor este luată. Vor rămâne în greva foamei până când cele trei revendicări ale lor vor primi un răspuns. Ei cer un document clar prin care să fie specificată modalitatea de plată a salariilor restante pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie. O a doua revendicare ține de capitalul de lucru — sau dacă acesta nu se poate obține, măcar o nouă ordonanță prin care să poată pleca acasă cu salarii compensatorii. Și ultima este legată de prezența premierului Victor Ponta la combinat, pentru că oamenii consideră că acesta este dezinformat cu privire la situația reală de la Oltchim", a afirmat Corneliu Cernev.

El a spus că lista cu revendicări va fi înaintată prefectului județului Vâlcea, Mircea Nadolu, și acesta o va remite primului-ministru.AGERPRES/(AS — autor: Liviu Popescu, editor: Ștefan Gabrea)