dreptate-in-sincai-mm

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția dreptate-in-sincai-mm


Musafir

#26

2015-11-18 09:47

Rușine D-le Primar, RUȘINE!!!

Musafir

#27

2015-11-18 10:59

Solidaritate
dlg

#28 Re: JOS LABELE DE PE PRIMAR

2015-11-18 11:11


Musafir

#29

2015-11-18 11:36

Sunt mamă și la rândul meu am și eu copil și susțin ideea uniformei școlare obligatorie . Nu mi se pare corect ca în unitățile de învățământ sa meargă copii îmbrăcați ca la concert...... e lipsa de respect. Am tot respectul și față de domnul primar dar aici nu e corect și nici necesar sa intervină . Școala e școală și trebuie tratată ca atare.
ela

#30 Re:

2015-11-18 11:42

#1: A -  

 Nu e nici varul si nici nepotul dar nu poti demonstra ca n-a vorbit atata vreme cat totul a fost organizat ca la carte. Pare mai degraba un puci menit sa rastoarne actuala conducere si sa aduca o conducere fidela primarului. Elevii ar trebui sa inteleaga ca treaba lor e scoala si ca trebuie sa invete sa respecte regulile. Intrebati-i pe prietenii vostri care studiaza la licee din strainatate daca si-au permis sa comenteze sau sa conteste regulamentele de ordine interioara ale liceelor. Mare pacat ca un liceu ca Sincaiul a decazut in halul asta din cauza unor derbedei. Daca nu va pkac regulile de acolo, puteti sa va mutati, nu-i n8cio pierdere pt liceu.


Musafir

#31 dsr

2015-11-18 11:51

Voi cei care a-ti inceput, si nu cred ca ar trebui sa cereti ajutorul nimanui.

Voi trebuie s-al rezolvati.

 


Musafir

#32 Re: Re:

2015-11-18 12:02

#30: ela - Re:  

 Ce puci? Doar Heuberger o ajuns director cu ajutorul primarului.


Musafir

#33

2015-11-18 12:08

Din solidaritate profesionala si din sila fata de toti cei care ne terfelesc personalitatea, profesionalismul, onoarea si statutul de dascal.Sa nu uite romanasii nostri ca toti suntem produsul actului educational: educatoare, invatatori si profesori.Doamne , ce rau a mai ajuns tagma aceasta a noastra!!!! Numai strins uniti si foarte decisi si hotariti vom deveni ce- am fost! Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu.!.!.!

Musafir

#34

2015-11-18 12:16

Am absolvit acest liceu, ne-am supus toti regulilor indiferent de cine erau parintii sau rudele noastre.
SFAT

#35 Re: Re: JOS LABELE DE PE PRIMAR

2015-11-18 12:35

#28: dlg - Re: JOS LABELE DE PE PRIMAR 

In primul rand, cum indraznesti sa vorbesti asa? Daca nu esti in stare sa iti expui parerea intr-un mod civilizat, nu va tine nimeni cont de parerea ta, asta e ca un sfat. Prin jigniri si insulte nu vei obtine nimic, iti vei forma doar o imagine urata, a unei persoane imature. Sa nu crezi ca oamenii cu capul pe umeri vor aproba o persoana care nu are macar cei 7 ani de acasa. In al doilea rand, nu mai este vorba de motiv, asta ii priveste pe elevi si pe director. Este vorba despre modul in care a actionat domnul primar - gresit. Lumea doreste luarea de masuri, pentru ca aceste incidente sa nu se mai repete. Te invit sa citesti legea mentionata mai sus, din codul penal, sa te documentezi ca lumea si sa iti formezi o parere proprie si personala cu privire la ce s-a intamplat.

Razvan

#36 Rusine !!!

2015-11-18 12:42

Sunt absolvent al acestui Colegiu National de prestigiu. Pentru munca pe care am depus-o ca elev si munca pe care au depus-o domnii si doamnele profesoare pentru a ne educa, pe toti elevii (trecuti,prezenti si viitori), ma simt revoltat ca astfel de personaje isi pot permite sa faca ce vor in Sincai.Indiderent daca exista sau nu grad de rudenie intre cei doi (primar-elev), d-l chereches (intentionat cu " c " mic) , nu avea ce sa caute acolo. Prin prezenta sa si faptele sale, a dovedit lipsa de respect pentru tot ceea ce reprezinta Colegiul National Gheorghe Sincai !!! Rusine, domnule primar !!!

Mindru de uniforma

#37 Re: Rusine !!!

2015-11-18 13:16

#36: Razvan - Rusine !!! 

 subscriu si eu. Tov. Primar nu avea ce sa caute in liceu, mai ales pentru situatia creata. Eu nu pot sa imi dau seama cum o persoana - care este sau nu elev la Sincai - poate crea o stare care a degenerat. Daca acel rebel nu este elev in Sincai, ce mama focului cauta , dar mai ales cum a intrat in liceu ? Asociatia parintilor de la Sincai este in silenzio stampa ? Nu are nimic de spus ? Ar trebui sa isi dea toti demisia din conducerea Asociatiei ! Rusine ! baiatul meu va PURTA cu mandrie uniforma de la Sincai pentru ca a dovedit ca merita si se mandreste cu asta. Cui nu-i convine , e liber sa plece la Drusal (au nevoie de forte proaspete). Punct.


Musafir

#38

2015-11-18 14:23

Sunt absolvent al Colegiului National Gh.Sincai precum parinte al unui elev al acestuia. Incalificabila atitudinea primarului fata de conducerea Colegiului. Rusine sa le fie si celor de la inspectoratul scolar care nu au luat atitudine fata de amestecul primarului in treburile interne ale institutiei de invatamant.

Musafir

#39 Re:

2015-11-18 14:39

#18: august -  

 Nu l-a schimbat el. Directorul și-a dat demisia, nu l-a obligat nimeni. A făcut-o pentru că a văzut că nu e susținut în sală. 


Musafir

#40 Băiatul Re: Re: Rusine !!!

2015-11-18 14:41

#37: Mindru de uniforma - Re: Rusine !!! 

 Băiatul dumitale nu ar putea purta cu aceeași mândrie un ecuson, o emblemă a Șincaiului? E neaparată nevoie de o asemenea uniformă incomodă? 


Musafir

#41 Re:

2015-11-18 14:54

#29: -  

 Obligativitatea unei uniforme care nu este oferită gratuit este ilegală!! Nu contestă nimeni faptul că elevii trebuie să aibă o ținută decentă, dar uniformele liceului sunt confecționate dintr-un material rigid, ce irită pielea, iar croiul te împiedică să ridici mâinile pe bancă, ca să poți scrie. Sunt extrem de incomode. Și se transpiră foarte de repede în ele. Eu nu cred că e corect ca elevii să fie sancționați pentru că nu le poartă. Au primit avertismente scrise pentru că în timpul orei le aveau pe spătar, ci nu pe ei, din cauza dificultății pe care o pun în scriere. Au fost amenințați pentru asta cu scăderea mediei la purtare. Vi se pare normal? Vi s-ar părea corect, dacă în situația aceea s-ar fi aflat copilul dumneavoastră? Și v-ar plăcea să știți că merge zilnic la școală și stă 6-7 ore incomod, că e înghesuit în ceva comparabil cu o cămașă de forță? Toți vorbesc ținând cont strict de ce au citit în presă: informații incomplete, multe incorecte sau exagerate. 


Musafir

#42

2015-11-18 15:53

Azi în Sincai ,mâine în Lucaciu, poimâine unde?

Musafir

#43

2015-11-18 15:58

Max Weber spunea despre omul modern ca este un SPECIALIST FARA SPIRIT, FARA INIMA, DEDAT PLACERILOR. ACEST NIMIC ISI IMAGINEAZA A FI AJUNS PE CEA MAI INALTA TREAPTA A OMENIRII. Nu numai uniforma e incomoda, domnilor, ci si politetea ,buna crestere, studiul serios, onestitatea si fidelitatea fata de BINE, FRUMOS si ADEVAR. Nici dragostea de patrie, nici respectul pentru parinti nu sunt comode, si nici asumarea raspunderii de PARINTE ! Observ ca unii dintre dvs. , datorita unor carente de natura morala sau culturala, ar merita sa poarte doar ECUSONUL DE PARINTE, pentru ca UNIFORMA RESPONSABILITATII PARINTESTI le pare TERIBIL de INCOMODA! Va spune asta un profesor care  constata cu durere in fiecare an degradarea continua a nivelului de educatie cu  care elevii vin din familiile lor. Suburbanizarea a ajuns acum si la cel mai reprezentativ Liceu din Maramures!  Salut pe acei PARINTI si COLEGI care isi dau seama ca acum se joaca nu doar sansa acestui prestigios institut de invatamant , ci chiar sansa invatamantului baimarean si maramuresean de a nu ceda in fata agresiunii NONVALORII si NIHILISMULUI de tip suburban promovat de aceasta  clasa de parveniti care domina astazi viata noastra sociala si politica! Indemn pe aceasta cale si pe fostii mei elevi de gimnaziu, acum elevi ai Colegiului National GHEORGHE SINCAi, sa nu uite ca au onoarea de a invata intr-un spatiu unde s-au pregatit  foarte multi oameni de mare valoare , si care poarta nu numele unui personaj politic efemer si lipsit de cultura, ci pe acela al unui  OM  care a avut un rol decisiv in CULTURALIZAREA POPRULUI ROMAN , nu in DECULTURALIZAREA lui!  Modelele voastre nu trebuie sa fie Catalin Chreches sau acel coleg de-al vostru incult si needucat .  Ridicati-va privirea ceva mai sus . Scrieti pe un panou , cu litere mari, NE SUTOR SUPRA CREPIDAM!,si aratati-i-l primarului vostru ori de cate ori mai vine in vizita la voi. Poate, cu ajutorul dictionarului, va intelege.Cu respect, Victor Grigor, profesor la Gimnaziul GEORGE COSBUC.


Musafir

#44

2015-11-18 16:27

Primarul a depasit orice limita a bunului simt si decentei. Este un abuz in serviciu si o manipulare grosolana a elevilor.

Musafir

#45 Re: Băiatul Re: Re: Rusine !!!

2015-11-18 16:59

#40: - Băiatul Re: Re: Rusine !!! 

 Cat de incomoda poate fi acea vesta cu emblema scolii ? De ce faceti afirmatii in necunostinta ? Sacoul acela dupa marimea copilului credeti ca e incomod? Baliverne! Inseamna ca nu ati purtat vreodata un costum ! Deci, ce sa mai zic ... Uitati-va la oricare alta scoala care se respecta, are o tinuta ( uniforma) personalizata. Chiar asa de greu este sa o porti ? Sau ti-e jena de ea ? Atunci nu o meriti ! 


Musafir

#46

2015-11-18 17:33

pentru a dispare generaţia trecută prin şcoli pe numele lui tata şi mama..........pentru ordine şi disciplină în mediul şcolar.......pentru înţelegerea corectă a democraţiei în şcoală.......pentru performanţă reală nu plătită de mamica ....pentru a nu denigra un profesor de elită în faţa unor îmbuibaţi , beizadele, protejaţi de boiernaşi locali!!!!!!!!!!!

Musafir

#47

2015-11-18 17:41

Pentru a ma impotrivi nesimtirii narcisiste al unui primar care nu are nici cel mai mic bun-simt de a respecta bunul mers al actelor educationale.Rusine si celor care sunt frustrati ca in afara de a ameninta nu pot singuri sa se lupte pentru cauza lor.El(primarul)in timpul orelor de curs a facut un gest pentru care merita acuzat penal!Oarecum inceputul campaniei electorale!!!

Musafir

#48

2015-11-18 18:22

Si eu sunt profesoara intr-o comuna din apropierea orasului Baia Mare si stiu ce inseamna abuz in serviciu din partea unor primari ,care-si depasesc atributiile.Stiu ce inseamna sa fii umilit de un domn primar care spune,citez,, nu faceti cum spun eu o sa va dau in cap ca la serpe".Si multe altele!!! Sunt solidara si voi fi mereu in astfel de conditii!!! Aceste umilinte din partea alesilor care se cred centrul universului trebuie sa inceteze!!! Hai sa luam atitudine sa fim uniti!!

Musafir

#49

2015-11-18 18:55

politicul ,la fel ca si tineri furiosi si simple minded trebuie sa iasa din spatiul dedicat invatamantului. scoala nu este obligatorie, regulamentele scolare sunt.
La Strada

#50 Re: Re:

2015-11-18 19:01

#41: - Re:  

 ma gandesc, poate  short, tenisi si tricou pentru baieti, costum de baie din doua  bucati pentru fete , pe timp de vara , nu ar fi mai comod? pentru vremea rece, as cere permisiunea fumatului liber in salile de clasa, pentru a mentine o atmosfera calda.poate si un 'bloody mary', in pauza mare? domn' premar de acord? facebookul ,  de acord? gata s-a votat democratic: jos directorul!