NU imigrantilor ! ROMANIA e prea SARACA si VULNERABILA !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția NU imigrantilor ! ROMANIA e prea SARACA si VULNERABILA !


Musafir

#76

2015-09-11 21:37

HMMM, TARA, ORTODOXIA, NEAMUL, ROMANIA NU ESTE PT. CEI FARA DE DUMNEZEU.
PT. CEI CARE TRAIESC CU CAPUL IN MANA.

Musafir

#77

2015-09-12 03:02

Doresc pastrarea valorilor culturale ale tarii proprii, investirea fondurilor in cetatenii Romanei, siguranta si pace.


Musafir

#78

2015-09-12 07:42

Nu pot accepta invadarea tarii de oameni care in toata lumea au un renume foarte prost .Statul nostru nu e capabil sa isi sustina propriul popor si dam ajutor musulmanilor?Rusine!

Musafir

#79

2015-09-12 11:14

Noi nu suntem pregatiti nici moral,nici financiar sa ajutam refugiatii.Sa ii lasam pe altii,mai "buni" sa o faca: Franta,Anglia,etc

Musafir

#80 Islamul - ideologie fascista de inspiratie satanica

2015-09-12 16:32

Am semnat petitia pt ca:

1. Ar fi bataie de joc de toti oamenii neamului astuia, asa cum e el, care si-au dat viata pt ca pe pamantul romanesc sa ramanem crestini si aici ma gandesc in primul rand la Brancoveanu si fiii sai care-au fost decapitati unii sub privirile celorlalti si nu au renuntat la crestinism, la ortodoxie. Plus altii care-au stat stavila la granite ca "occidentalilor" sa le fie bine, iar multamu' n-a venit nici pana in ziua de azi.

2. Islamismul nu e o religie, si nicidecum a pacii, ci e o ideologie fascista, care promoveaza ura, barbarismele, sclavia, uciderea celui de langa tine, mai ales daca e diferit, si in primul rand cultul satanic sub masca sfinteniei stiut fiind faptul ca Mohamed a scris Coranul in momente de posedare demonica, deci Cartea Sfanta a islamului nu e de inspiratie divina ci din partea ailalta. Cel mai grav e ca musulmanii, mai ales ultrasii, nu accepta aceasta idee pt ca sunt efectiv spalati pe creier, nu ei gandesc ci duhurile care-i stapanesc, mai mult sau mai putin. Despre Mohamed ca om, un ratacit in ale credintei, inselat de satana, promiscuu in fapte, mai mult ca sigur cu probleme psihice mai mult decat majore. Rezultatele a ceea ce sustin le vedem toti in faptele musulmanilor peste tot, pt ca pomul dupa roade se cunoaste.

Europa a trecut prin inchizitie, nazism, comunism, toate de factura demonica, sigur nu-si mai doreste o ideologie care sa le imbine pe toate trei altoite cu alte atrocitati "moderne". 

Tot ce se mai poate spune, economic, social, moral, este cuprins in cele doua ratiuni prezentate mai sus.

 

ion

#81

2015-09-12 17:15

nu e nevoie de imigranti in tara noastra si nici de moscheeee!!!!!!!!nu trebuie sa lasam sa se construiasca asa cevaaa


Musafir

#82

2015-09-12 19:45

Da , România e prea săraca. Părinții, frății, prietenii noștri pleacă in străinătate pentru a câștiga o pâine si sa- si asigure un trai normal, decent. De ce? Pentru ca România nu ne poate asigura nimic.

Musafir

#83

2015-09-12 22:54

Semnez pentru ca vreau sa am certitudinea ca nepotii si copii mei vor creste ca niste buni crestini. Sa nu se trezeasca intr-un razboi peste noapte fara sa stie ce inseamna "razboi". Si nu in ultimul rand ca sa nu cresca orfani asa cum si-au propus acesti musulmani. Acesti transfugi sunt oameni prezentabili si bine intretinuti, ba chiar mai bine ca noi, nu au nevoie de a scapa de acolo. Semnez pentru ca nu vad copiii, batranii si femeile care au nevoie sa scape de razboi ... ci doar transfugi de gen masculin care isi permit sa plateasca mii de euro pentru a traversa ilegal granite.

Musafir

#84

2015-09-13 09:21

Pentru ca nu sunt de acord ca astia oameni sa vina sa ne invadeze .Am scapat de tiganii nostri vin acuma altii sa ne invadeze poate ne arunca si in aer..
marina

#85

2015-09-13 22:20

Sunt create în jur de 10 petiții pe această temă trebuie să facem în așa fel încat celelalte să fie șterse pentru ca semnăturile noastre să fie într-un singur loc pentru a fi luate în considerare așa cum au fost luate și în cazul celor 7 violatori!!


Musafir

#86

2015-09-14 08:31

Nu ne permitem din punct de vedere financiar si plus nu avem nevoie de moschee si de atentate din partea lor.
un roman

#87 SUNT ROMAN!!!

2015-09-15 12:45

sa se duca de unde au venit, sunt niste scursuri ale societatii cu o religie criminala, daca vrei bombe, violuri si crime atunci primiti refugiati in tara, nu le mai plangeti de mila pentru ca isi merita soarta, sunt obisnuiti cu razboiul, foametea si crimele si asta o sa faca unde se duc, indiferent de pozitia sociala, e ca si cum ai pune un caine sa manance cu furculita, treziti-va si luati masuri, COPII NOSTRI AR PUTEA MURII IN ATENTATELE UNOR SCURSURI CE ACUM NE UMPLU CURU DE LACRIMI


Musafir

#88

2015-09-20 12:31

Mergeți in statele europene sa vedeti cum e distrusa Europa si cultura europeana. Ace indivizi nu muncesc, urasc tot ce inseamna Europa si alte civilizatii.

Musafir

#89

2015-09-20 15:55

Simplu! Sunt musulmani , iar musulmanii au o "religie" mai bine zis cult ,ce îndeamnă la violenta împotriva oricărei alte religii .

Musafir

#90

2015-09-20 17:15

romania este tara crestina si nu musulmanana.Vedeti cum se comporta cand vad cruce?mai bine omoara pe cela care nu e din religea lor,si asta ne trebuie?asta facem viitor la copii nostri?pentru mine NU imigranti!!!

Musafir

#91

2015-09-20 19:06

Guvernantii nostri nu sunt capabili sa isi scoata propriul popor din saracie,dar vor sa aduca necredinciosii pe pamant crestin,pamantul lui Stefan cel Mare si Mircea cel Batran.NU AU CE CAUTA PE PAMANTUL NOSTRU.Vin plini de mizerie si boli.Sa ii ia Madam Merkel pe toti,ca noua nu ne trebuie.

Musafir

#92

2015-09-20 19:36

Islam = Satan, drapelul islamic este negru ca sufletele acestor extremisti, nici o religie nu poate fi impusa cu forta. La Dumnezeu te duci din IUBIRE, nu fortat, iar daca esti ateu atunci vei fi judecat dupa mila divina, nu are dreptul nimeni sa te pedepseasca pentru opinia ta.

Musafir

#93

2015-09-20 20:27

Nu putem sa primim acesti refugiati. Avem noi destui amarati in Romania. Cei ce conduc tara , trebuie sa intrebe poporul daca suntem deacord cu ei .Ce sa facem sa-i intretinem , sa fie asistati sociali ,masa si cazare gratis.... si noi in tara noastra Romania avem de toate? Tineretul au case, locuri de munca,pensii mari, avem de toate aici curge numai miere si lapte.... Mai dragi conducatorii ai Romaniei ce aveti in cap , tarate in loc de neuroni... pacat sa fie Poporul Roman calcat in picioare de niste pagani . Astia nu vor pace ,astia aduc razboiul in toata Europa. A dat madam Merkel unda ca primeste imigranti sa-i ea, pe toti. De ce trebuie sa suferim noi tarile pasnice din cauza lor. Ei asa sunt ,violenti.. De ce pe unde trec fac numai rau. Astia vor sa islamizeze toata Europa. Cine ii primeste sa-i si pazessca ca daca incearca sa ne faca rau sunt linsati, sunt pe pamant Romanesc si trebuie sa respecte legile acestei tarii,ci nu sa faca ei legea lor.... Noi Romanii suntem crestinii ortodosii si stramosi nostri nu au murit ca sa ne calce acesti rau facatori. Nuuuu sunt deacord cu imigrantiii...... Nu va vrem in ROMANIA.

Musafir

#94

2015-09-21 09:24

Pt. ca nu vreau sa vad picior de araboi islamist in Romania. Mi-au ajuns jegosii pe care i-am avut colegi in facultate.

Musafir

#95

2015-09-23 04:29

Nu am fost in stare sa integram tiganii care sunt ortodocși si vrem sa integram islamiști radicali ? Nici intr-o mie de ani nu se va realiza asa ceva.
vidraromanlv

#96

2015-09-23 04:30

Sunt TOTAL impotiva islamizarii Romaniei!!Romania este o tara multimilenara,adesea invadata de Jefuitori! DAR NICIODATA CUCERITA! TOTAL APARATA CU SANGELE LOR de STRAMOSI, dandu-si viata pentru ca generatiile urmatoare sa aiba PATRIE si sa traiasca LIBERI si INDEPENDENTI pe pamantul mostenit de la STRABUNII, CARE S-AU JERTFIT IN NUMELE LUI DUMNEZEU SI AL LIBERTATII NATIEI ROMANE PE PAMANTUL PE CARE S-AU NASCUT! NU HOTARAT IMPOTRIVA TALHARILOR ,CARE INCEARCA SA INVADEZE SI COTROPEASCA ROMANIA!! 


Musafir

#97

2015-09-25 05:30

Din cauza ca vad cum se comporta musulmanii in Marea Britanie si nu as vrea sa vad asta si in Romania ( Tara unde totusi sper sa ma intorc cu familia ) , un popor foarte rau si hain la suflet . Plus ca toti Voievozii si Domnitorii Tarii Romanesti i-au oprit sa invadeze Tara si noi ii acceptam de bunavoie ....RUSINE

Musafir

#98

2015-09-27 08:03

Suntem saraci și fără locuri de munca,nevoiți sa plecam în tari străine departe de familiile noastre și statul este de acord sa ne aducă imigrației agresivi? Nuuu eu NU SUNT DE ACORD!

Anonymous

#99

2015-10-03 11:30

 

MITING împotriva cotelor de migranţi şi faţă de ridicarea la Bucureşti a celei mai mari moschei din Europa

Astăzi, sâmbătă, 3 octombrie, la ora 17:00, MITING în Piaţa Universităţii din Bucureşti!!!

kdsbhcnh

#100

2015-10-05 16:54

sa ii ia dracu de asa zisi imigranti! Nu ii vreau in tara mea! NU NU NU...criminali astia sa stea in tarilor lor acolo unde au provocat atatea nenorociri, sa se omoare intre ei ca , caini!