NU imigrantilor ! ROMANIA e prea SARACA si VULNERABILA !


Musafir

/ #80 Islamul - ideologie fascista de inspiratie satanica

2015-09-12 16:32

Am semnat petitia pt ca:

1. Ar fi bataie de joc de toti oamenii neamului astuia, asa cum e el, care si-au dat viata pt ca pe pamantul romanesc sa ramanem crestini si aici ma gandesc in primul rand la Brancoveanu si fiii sai care-au fost decapitati unii sub privirile celorlalti si nu au renuntat la crestinism, la ortodoxie. Plus altii care-au stat stavila la granite ca "occidentalilor" sa le fie bine, iar multamu' n-a venit nici pana in ziua de azi.

2. Islamismul nu e o religie, si nicidecum a pacii, ci e o ideologie fascista, care promoveaza ura, barbarismele, sclavia, uciderea celui de langa tine, mai ales daca e diferit, si in primul rand cultul satanic sub masca sfinteniei stiut fiind faptul ca Mohamed a scris Coranul in momente de posedare demonica, deci Cartea Sfanta a islamului nu e de inspiratie divina ci din partea ailalta. Cel mai grav e ca musulmanii, mai ales ultrasii, nu accepta aceasta idee pt ca sunt efectiv spalati pe creier, nu ei gandesc ci duhurile care-i stapanesc, mai mult sau mai putin. Despre Mohamed ca om, un ratacit in ale credintei, inselat de satana, promiscuu in fapte, mai mult ca sigur cu probleme psihice mai mult decat majore. Rezultatele a ceea ce sustin le vedem toti in faptele musulmanilor peste tot, pt ca pomul dupa roade se cunoaste.

Europa a trecut prin inchizitie, nazism, comunism, toate de factura demonica, sigur nu-si mai doreste o ideologie care sa le imbine pe toate trei altoite cu alte atrocitati "moderne". 

Tot ce se mai poate spune, economic, social, moral, este cuprins in cele doua ratiuni prezentate mai sus.