M-AM SATURAT DE NOROIUL DE PE INCALTAMINTE!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția M-AM SATURAT DE NOROIUL DE PE INCALTAMINTE!


Musafir

#1

2015-01-28 12:50

Dacă nu mai ninge străzile și trotuarele vot fi în continuare pline de noroaie dând municipiului aspectul unui sat uitat de lume. Întrebarea este: Până când?

Musafir

#2 Re:

2015-01-28 15:23

#1: -  

 pana cand cineva face o petitie si strangem mai mult de jumatate din semnaturile populATIEI aiud . ATUNCI, cred eu ca e un  semnal de alarma pt primarie!

Ioan

#3

2015-01-28 15:45

Nu cred ca este nevoie neaparat de atatea de multe semnaturi, pt ca n-o sa se stranga nicicodata atatea; e vorba ca o sa vada primaria ca sunt oamnei, cu drept de vot, care sunt nemultumiti de ceea "fac" ei, si poate o sa se puna la treaba. Poate.


Musafir

#4

2015-01-28 15:59

oare este vreun locuitor al Aiudului care nu sesizeaza ca strazile tebuie asfaltate si mentinute curate ? Ce asteptam ? 


Musafir

#5

2015-01-28 17:55

eu sper ca se vor semna cat mai multe. pentru cei care au parinti, bunici care nu au acces la net sau adresa de mail, ma intalnesc cu ei si pot semna pe hartie aceasta petitie. Doar sa ma solicitati. sper ca vom strange cat mai multe semnaturi. poate unii dintre voi ar putea sa ma sustina si sa stranga de la pareinti, bunici, vecini semnaturi. Eu pe mama mea o rog pe strada ei sa faca acest lucru. Mai e si altcineva doritor????


Musafir

#6

2015-01-29 22:11

Succes!!!!!

Musafir

#7

2015-02-03 06:05

Felicitari pentru initiativa! N-o sa ma mai intrebe nimeni in numele cui vorbesc atunci cand ridic astfel de probleme in Consiliul Local Aiud.

Musafir

#8 Re:

2015-02-03 06:42

#7: -  

 in numele cetatenilor. sper sa reusesc sa dezmortesc spiritul aiudeanului si sa il fac sa inteleaga faptul ca nu obtine nimic vorbind la colt de strada. intotdeauna o cerere scrisa cu nr inregistrare obtine si un raspuns / negativ sau pozitiv

radu

#9 sandu

2015-02-03 16:38

Da dragi aiudeni ,este loc de mai bine ,însă trebuie să sensibilizăm si educatia civica a aiudenilor care lasa uneori de dorit , vezi gunoaiale depozitate printre blocuri ,in fata instituțiilor , pe trotuare si străzile din oras.Cine este de vina?Cred ca trebuie prima dată si noi să ne civilizam, sa selectam deseurile menajere la punctele de colectate ,sa atentionam oameni certati cu bunul simt, să atenționăm organele de la    poliția  comunitară, si nu numai ei ,  care îsi  intorc capul cand un catatean atunca hărti , mucuri de țigări pe jos ,pe spațiul verde si peste tot ,în fata lor , ei ce păzesc ?Hai sa facem o petiție al bunului simt!Căte amenzi sau dat în Aiud în ultimii ani ?

Da , nisipul s-a aruncat pentru a nu se produce accidente ,pe căile de circulație, sosele si trotuare  nu pentru divertisment!

De ce dezbateti o  problema falsa , de ce nu vedeti adevarul si problemele adevărate din care si noi prin modul în care ne comportăm săntem datori !Doar decență si bun simt , nu va lăsati manipulati de politruci ratati  ,care stiu căte în cer si stele, la modul figurativ doar binețâînțeles  !

anda

#10 andrei

2015-02-03 16:56

Foarte buna aceasta petiție !Bravo aiudeni am si eu o sugestie , sa nu mai ducem gunoiul la tomberoane , sa-l lăsăm în fata blocurilor , da ce  ,de aia avem serviciu de salubrizare !Pe spațiile verzi sa facem expoziție de mucuri de tigări,hărtii, peturi sa ne lăudam la vecini ,care are nivelul de trai mai ridicat .Si la fiecare bloc ,sau casa sa ne astepte dimineata un beneficiar al ajutorului social sa ne întrebe daca nu trebuie sa mature si sa faca curat în apartamentele si casele noastre , da ca că de aceia îi platim din impozitele noastre !

Si sa nu uit , sa facem si o petiție , poate reusim !

Silviu

#11 Tibi

2015-02-03 17:22

Eu salut acesta initiativa, sa ne dea de toate ,ajutor social , lemne ,1500eurolunar ,un autoturism si doua concedii platite la mare ,si unul la munte pe an !Apropo, nu am sapat in gradina in toamna trecută, si insist ca cei din conducerea Aiudului să ne sape în gradina , ca eu nu pot, (nu am timp ,mauit la etna tv)!

Si inca ceva , pana cănd să rabdam frigul din case ?Sa ni se aduca de catre cei care matură in oras si căte 1mcub de lemn uscat , fag ,sa ne incalzim ca este tare frig  dupa atăta activitate ,,Am dat zapada din dreptul casei mele , am maturat apoi trotuarul de frunzele cazute din nucul din cutrea mea,am dus gunoiul la tomberon , bineînțeles ca am selectat peturile de hărtie si restul gunoilui menajer, cand am mers sa-mi cumpar tigari am aruncat pachetul gol in cosul stradal de lacoltul strazii, am cules peturile aruncate in Valea Aiudului aduse de la fratele meu de mai sus cu o casa!

Si daca se poate as mai da un OK la petitia , cat mai mulți trămtori,pentru binele nostru al comozilor care stimsa cerem cate-n stele si căte-n luna dar totusi sa fim respectati!

Acum serios , initiativa este bună dar si noi sa fim demni cu un comportament civilizat ,sa ne respectam munca, mediul înconjurător, ordinea , curățenia  si pe noi însine , sa ne crestem copii in spiritul muncii si a  dreptatii sa le putem fi exemlpe cu adevarat . Acesta sa fie mesajul petitiei si eu voi sustine cu doua laikuri !

Tiberiu

#12

2015-02-03 20:07

Acum mi-am dat seama de adevăral din spatele petiției cu mizeria din Aiud ,petiție inițiată de fustrații politici din Aiud , care prin metode penibile , viclenie si multă rautate ,îsi bat joc de munca grea , a unor oameni ce muncesc pentru o păîne , în scopul perfid de a lua capital , dar nu este cazul sa va ambalați , răutatea si prostia merg mănă în mănă dar nu duc la rezultate pizitive scontate de voi !

 Dupa ce acei oameni au muncit , imprăstiind nisip pe strazi si trotuare  pentru ca dv. aiudeni sa aveți condiți normale de în condiții de iarnă , brusc a doua zi d-na Macavei inițiază petiția un oras murdar !Ai grija ,Dumnezeu nu bate cu bota !

În primul moment , și eu eram gata sa dau laike la petiție dar ceva mă îmdemna sa analizez mai bine , dar asta este 99% ,fustrați politici din Aiud s-au trezit si ataca miseleste !

R.

#13 Re: Re:

2015-02-04 14:35

#2: - Re:  

 pai petitie facem ! ce facem acum ? macar cei respunzatori o sa constate ca aiudenii nu sunt morti ! ca le pasa !

R.

#14 Re:

2015-02-04 14:42

#12: Tiberiu -  

 Tiberiu : nu ai si tu noroi pe incaltaminte ? numai frustratii politici au ? Mai judeca un pic cu capul tau nu cu conform directivelor de partid ! Aiudul se scufunda in jeg si gasesti de cuviita sa-i faci pe aiudeni prosti si rai !!?? vezi-ti de treaba ! straduie-te sa fi om cumsecade ca e mai usor !


Musafir

#15 Re:

2015-02-04 16:43

#12: Tiberiu -  

 Stimate domn, tin sa va asigur ca nu sunt adepta niciunui partid. Faptul ca dna Oana badea a spemat petitia a fost doar pentru ca doresc sa obtin cat mai multe semnaturi pentru a fi strazile din centrum orasului mai curate. 

si ca sa va dati seama de unde a plecat aceasta petitie va trimit postarea initiala: 

Dragi aiudeni, plimbarea de ieri impreuna cu copilul a fost o adevarata aventura. 
am mers prin centru si dupa ateva minute, pantalonii imi erau murdari de la noroiul de pe papucii fiului meu. 
Ma intreb......oare chiar nu se pot spala trotuarele de catre firma care se ocupa de curatenia orasului???
Oare noi ca cetateni ai MUNICIPIULUI AIUD nu putem sa ne cerem drepturile de cetateni si sa pretindem ca municipiul in care traim sa fie curat si frumos??? Nu conteaza ca mai sunt gropi insa poate sa fie curat si frumos. iarna, toamna si primavara ne murdarim de noroi iar vara cand iesi la plimbare in slapi, degetele sunt pline de praf de parca nu te speli. 
Nu vreau sa ating subiectul parcurilor din Aiud care sunt un pericol public pentru copii nostri, insa noroiul ar putea si indepartat cu mai putin bani. Platim taxe si impozite la primarie, platim abonament pentru gunoi insa nu stiu daca vreunul dintre noi am depus vreodata o sesizare ca trotuarele sunt pline de noroi. E mai periculos decat atunci cand e plin de zapada si gheata ...... aluneci la fel pe noroiul de pe trotuare ca si pe gheata. cati dintre dumneavoastrasunteti nevoiti ca dupa ca ajungeti la munca sa va stergeti incaltamintea ca sa nu aratati de arca nu a fost spalata de avcateva luni>??????
Cate dintre dumneavoastra stimate mamici nu aveti mai mult de spalat deoarece pantalonii si hainele copiilor dumneavoastra nu pot fi purtate de 2 ori deoarece drumul de la scoala acasa e plin de noroi iar cand ajungeti copii sunt stropiti pe spate cu noroi???Ma intreb......CE AR FI SA LUAM ATITUDINE SI SA PRETINDEM CA ORASUL IN CARE LOCUIM SA FIE CURAT????
Daca esti aiudean, daca esti de acord haideti sa facem ceva....nu stiu ce....poate ar trebui sa incepem cu plangeri la firma de curatenie si la primaria municipiiului Aiud pentru a schimba ceva in Aiud!

Aceasta este prima postare. Daca considerati ca are conotatii politice, nu semnati petitia. Eu oimi amintesc Aiudul copilariei mele ca un oras curat, cu flori, cu oameni care intretineau strazile curate. 


Musafir

#16 Tiberiu

2015-02-04 17:26

În nici un caz aiudenii , nu sunt proști , ei știu să discearnă grăul de neghină , si dacă inițiativa a fost adevărată din sincerul simț civic pe care trebuie să-l avem toți dintre noi , jos pălăria ,dar de ce omiteți să luați atitudine si la derapajele care apar la tot pasul , vedeți stațiile de taxi unde taximetriștii arunca cu nonsalanță chiștoacele pe jos,  aruncă hărtiile de care nu mai au nevoie jos, pe geam fără ca nimeni să ia atitudine,  după ce muncitorii de la salubritate mătură în stilul lor caracteristic , trotuarele , iar  la 1 0metri în spate apar alte hărtii ,aruncate de unii dintre noi !Haide-ți să atingem si coarda sensibilă  a bunului simț!

Haide-ți să ne respectăm unii pe alții , și noi pe noi înșine !Firma de salubritate să-și facă treaba  , noi locuitorii Aiudului să ne respectăm ca oameni si nu ca  inamicii celor dintăi , poliția locală să corecteze derapajele celor certați cu bunul simț și binențeles,propunerile dumneavoastră trebuesc luate în considerare de autorități. 

Haideți sa luăm atitudine la vecinii nostri care -si aruncă pungile cu mizerie de la etajele blocurilor pe spațiile verzi ,aruncă peturilede supărare că  s-au golit , să ne măturăm trotuarele din dreptul locuinței noastre , să ne măturăm zăpada din fața magazinelor noastre si din dreptul proprietății noastre private !

Eu propun petiția bunului simț , pentru noi totii!

Radu Dobra

#17 Re:

2015-02-04 17:35

#12: Tiberiu -  

 Prietene, nu stiu cine esti tu pentru ca nu ai decenta de a te prezenta, insa daca m-as intalni cu tine nu cred ca as avea nimic bun de invatat de la domnia ta... Esti atat de mic incat te acopera o particula de nisip. De cei ca tine e nevoie sa scapam pentru a avea un Aiud curat si primitor...bleah...

macavei corina
Autorul acestei petitii

#18 Re: Tiberiu

2015-02-04 18:43

#16: - Tiberiu  

 pregatiti petitia si o semnez. 

macavei corina
Autorul acestei petitii

#19

2015-02-04 18:58

si daca sunteti un bune cetatean, permiteti-mi sa va intreb: de cate ori ati semnalat aceste lucruri politiei locale sau sa faceti sezizare pe site primarie???

Ioan

#20

2015-02-06 11:08

Pentru bunul simt nu e nevoie de nici o petitie, ala se invata acasa, in cei 7 ani. Degeaba eu duc la tomberoane gunoiul selectat pe categorii daca cei care vin cu masina sa-l ridice il baga pe tot la gramada; care e scopul sa mai selectez? sa muncesc la cooperativa in zadar.

Gheorghe

#21 Re:

2015-02-06 13:04

#20: Ioan -  

 Adevărul  ,Ioane , este că ești destept ,de dai în gropi!Vede-ți , acesta este clar mesajul individului  cu pretenții căt cuprinde ,care sigur este foarte nemulțumit de tot ce respiră în Aiud, el este reformatorul , semnatarul petiției nevinovat , apolitic , care sigur este un model de comportament civiliat ,  care nu doreste altceva decăt sa avem un oras  frumos și curat , pentru binele aiudenilor !


Musafir

#22

2015-02-06 20:15

niste nesimtiti in frunte cu ppp
Avram Radu

#23

2015-02-07 10:19

Felicitări , administrației publice locale pentru modul în care a gestionat ninsoarea din seara zilei de 6.02 2015, eu aiudean din nastere ,fiind în trecere pe le rudele mele , am gasit dimineata un oras cu arterele principale în perfectă stare de functionare , trotuarele din centru și cartiere , curățate !Felicitări firmei care se ocupă cu această activitate în oras.

O remarca  specială , pentru dragii mei aiudeni care au arătat in ridicat simț gospodăresc, la ora 7 dimineata o  mare parte a trotuaelor din dreptul locuintelor lor erau curățate . O zi bună tuturor aiudenilor !

 

Alege numele de user

#24 Re: Re:

2015-02-08 05:33

#21: Gheorghe - Re:  

 Exact ce spuneam : bunul simţ îl primeşti de mic. Dar să mă obosesc să-ţi răspund nu merită efortul :) te las să te bucuri de greşelile gramaticale,de ajutorul social şi de opinia ta :) Mare e grădina Domnului.....


Musafir

#25

2016-02-20 20:06

Am semnat aceasta petiti find ca mam saturat de mizeria di acest Oras si tot platim mariri de tarife permanent.