M-AM SATURAT DE NOROIUL DE PE INCALTAMINTE!

Silviu

/ #11 Tibi

2015-02-03 17:22

Eu salut acesta initiativa, sa ne dea de toate ,ajutor social , lemne ,1500eurolunar ,un autoturism si doua concedii platite la mare ,si unul la munte pe an !Apropo, nu am sapat in gradina in toamna trecută, si insist ca cei din conducerea Aiudului să ne sape în gradina , ca eu nu pot, (nu am timp ,mauit la etna tv)!

Si inca ceva , pana cănd să rabdam frigul din case ?Sa ni se aduca de catre cei care matură in oras si căte 1mcub de lemn uscat , fag ,sa ne incalzim ca este tare frig  dupa atăta activitate ,,Am dat zapada din dreptul casei mele , am maturat apoi trotuarul de frunzele cazute din nucul din cutrea mea,am dus gunoiul la tomberon , bineînțeles ca am selectat peturile de hărtie si restul gunoilui menajer, cand am mers sa-mi cumpar tigari am aruncat pachetul gol in cosul stradal de lacoltul strazii, am cules peturile aruncate in Valea Aiudului aduse de la fratele meu de mai sus cu o casa!

Si daca se poate as mai da un OK la petitia , cat mai mulți trămtori,pentru binele nostru al comozilor care stimsa cerem cate-n stele si căte-n luna dar totusi sa fim respectati!

Acum serios , initiativa este bună dar si noi sa fim demni cu un comportament civilizat ,sa ne respectam munca, mediul înconjurător, ordinea , curățenia  si pe noi însine , sa ne crestem copii in spiritul muncii si a  dreptatii sa le putem fi exemlpe cu adevarat . Acesta sa fie mesajul petitiei si eu voi sustine cu doua laikuri !