Referendum limitare privilegii parlamentari

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Referendum limitare privilegii parlamentari


Musafir

#1851

2016-03-07 07:23

Sunt de acord sa ridic imunitatea acestor mizerii , corupte . Sunt de acord sa schimb ceva chiar daca acum suntem putini cei care luptam pentru o schimbare ! , Romania , tara frumoasa te conduc niste idioti dar intr-o zi vom schimba asta !, deocamdata stam si privim cum te calca in picioare toata Europa :( . Tara mea draga .

Musafir

#1852

2016-03-07 07:50

Timp de 25 de ani niste NENOROCITI au nenorocit tara si din pacate asistam neputinciosi cum este nenorocita in continuare de liderii europeni cu ajutorul alesilor nostri ! Am ajuns bataia de joc si gunoiul europei, am crezut ca Europa ne vrea binele si ne doreste la masa lor dar de fapt ne-au dorit sub masa lor ca niste catei care se bucura si dau din coada cand stapanul ii arunca un os. In anii 90' ne-au trimis haine si incaltaminte uzata pana au distrus fabrcile de incaltaminte si haine de la noi. Apoi ne-au blocat iesirea pe piata internationala cu produsele noastre metalurgice pana s-au inchis fabricile si taiate la fier vechi. Ne-au distrus agricultura pana au cumparat 45% din suprafata arabila a tarii noastre. SI TOATE ASTEA CU AJUTORUL CORUPTILOR CARE NE CONDUC ! Dar am mai avut si noi monarhie si boieri care ne exploatau stramosii si pentru asta romanul tot a supravietuit cu putinul aruncat de catre stapani, asa ca noi tot aici, pe pamantul stramosesc, vom fi si peste 2000 de ani doar ca vom traii prost din cauza unor ticalosi !!!


Musafir

#1853

2016-03-08 08:42

Sunt de acord cu toate aceste revendicari.
Si grupul facebook DEMOCRATIE DIRECTA SARMISEGETUZA militeaza pentru acest obiectiv !
voi da share la petitie pe pagina grupului nostru, si pe cel al Supliment Democratie Directa Sarmisegetuza.
multumesc autorilor petitiei...!

Musafir

#1854

2016-03-08 11:22

Pt ca se cheltuiesc multi bani din bugetul statului pe alesi neamului

Musafir

#1855

2016-03-09 07:51

Asistam neputinciosi cum toti smecherii din tara asta dupa ce fura bine bine si sunt prinsi, toti se dau bolnavi, dar bolnavi rau de tot de parca ar fi pe moarte. Si dupa ce din mila judecatorii ii lasa in libertate ii vezi mai sprinteni si mai plini de viata decat Simona Halep. Acum sa vedem cum se rejudeca procesul cu casa presedintelui care nu este multumit de hotararea tribunalului brasov. Mai exact el sustine ca judecatorii din brasov nu sunt corecti fata de el. Pai daca tu ca presedinte negi decizia data de un tribunal atunci noi prostimea ne intrebam: In ce tara traim daca unii scapa basma curata dupa ca au furat milioane iar altii cauta alte tribunale pana primesc hotararea mult visata. Cred ca traim inca in tara lui Ceausescu !


Musafir

#1856

2016-03-09 10:50

Am semnat aceasta petitie pt. un viitor mai bun al romanilor.
Sper din toata inima sa se finalizeze!

Musafir

#1857

2016-03-09 16:19

Am semnat petiţia pentru că sunt de acord întru totul cu ea. Nu e posibil să nu se ţină cont de rezultatul referendumului prin care românii au cerut 300 de parlamentari, ba, mai mult, numărul acestora să fie majorat pe nu ştiu ce criterii "politice".
Gica

#1858 Frumos

2016-03-09 20:57

Si uite asa se fac bazele de date 


Musafir

#1859

2016-03-10 15:35

Nu mai credem ca exista dreptate in tara asta motivul acum toate inregistrarile ale SRIului se vor anulate ca toti coruptii acestei tari sa scape basma curata. Toti sunt mana-n mana si sunt multi. Asa ca faceti cate petitii vreti ca niciuna nu va fi luata in considerare pentru ca mafia e multi :)


Musafir

#1860 Re#1859

2016-03-10 17:24

Poate ca urma arestarea unor barosani mari mari ai politici si trebuia cumva sa fie facuti scapati si pe langa ei alte zeci care acum fac contestatii, made a la romania.


Musafir

#1861

2016-03-11 17:21

pentru ca m-am saturat ca EI sa aiba doar privilegii,sa nu faca nimic si sa primesca tot mai mult,ca apoi sa nu se multumeasca cu cat primesc si sa ne fure prin multe multe impozite si nu numai, ca apoi sa-si rada in barba de prostii care ajung muritori de foame si de care isi aduc aminte odata la 4 ani,sa-i mai fraieresca macar odata...nu se mai satura

Musafir

#1862

2016-03-11 19:50

Speranța moare ultima e bine puntat dar vom vedea

Musafir

#1863

2016-03-11 22:05

Sint prea exagerati politicienii nostri!Presedintele Italiei,pentru a se deplasa in weekend la Palermo, (are domiciliu la Palermo),a refuzat avionul oferit gratis ,preferând sa-si plătească biletul din cheltuiala proprie.La Roma nu are vilă cu piscină, personal angajat in casă cum au mulți dintre parlamentarii nostri.Nu acceptă să fie transportat cu masini de serviciu ,doar când primeste demnitari din alte state preferand masina personală plătită din salariul propriu(a declarat la TV.că functia de presedinte,este un serviciu,si dacă orice muncitor îsi plăteste biletul la metrou din venit,el cu ce este mai presus,cât că salariile nu sant egale.Nr.de parlamentari este foarte mare raportat la populația țării. Sa le fie rusine,pentru legile pe care le au convalidat in favoarea lor privind venitul,pensiile,pensiile duble,si nu in ultimul rând dreptul ca funcționar public!Să le fie rusine,pentru sistemul corupt,fraude,delapidari, spălarea banilor, etc.Să le fie rusine,c-au lăsat să ne fie jefuite pădurile,avem cele mai proaste autostrade in care s-au investit miliarde,au lăsat țara fără flota năvală, au facut afaceri in domeniul imobiliar,au înstrăinat pământuri 45% ha din suprafata țării....etc.Să le fie rusine de situația de sărăcie in care a ajuns țara, si-n loc sa-si ajute cetățenii le pun bete-n roate,fermierilor,agricultorilor,oierilor,micilor industriasi etc....!Colac peste pupăză ne trezim si cu emigranți musulmani cât ca nu facem parte din spatiul schengen, si cunoscand ce fel de natie e!Sa le fie rusine că otravesc populatia cu produse alimentare din Marchetinguri,fara a fi controlate,ne mor copilasii,si să nu-ti vină să crezi nici până astazi nu au o stabilitate sau un raspuns de unde provine bacteria care ucide,iar ei se fac ca lucrează, trece luna vine salariul si cu asta basta!

Musafir

#1864

2016-03-12 07:52

Musafir #1863 ai perfecta dreptate dar din pacate noi poporul nu putem schimba aceasta situatie, nu putem schimba nimic pentru ca pe orice politician am pune la conducerea tari toti devin slugarnicii puterilor straine si profitori in favoarea lor. Fie de stanga sau de dreapta toti si-au batut joc de alegatori promitandule marea cu sarea ca dupa alegeri sa duca Romania mai departe spre rahat. Suntem deja bagati pana la gat in rahatul profitorilor straini care ne tin pe post de cobai in timp ce ne fura resursela. Din tara bogata am ajuns o tara devastata. Industria pusa la pamant, agricultura distrusa, turismul distrus, sanatatea oamenilor distrusa si cel mai rau mandria de a fi roman terfelita si calcata in picioare. Am avut un institut de cercetari care producea vaccinuri si l-au pus la pamant pentru a deveni cobaii altora. Eram mari exportatori de fructe si legume iar acum mancam mizerii schimbate genetic si otravitoare fara gust. Eram pe locul doi in Europa dupa Rusia ca producatori de cartofi iar acum mancam cartofi pentru porci plini cu azotat din Turcia. Construiam blocuri gratuit pentru tinere familii iar acum bancherii pun jugul pe gatul tineretului pana la batranete. Iar exemplele ar putea continua inca mult si bine. Dar am ajuns la concluzia ca ne meritam soarta pentru ca nu stim sa ne cerem dreptul la o viata mai buna, tacem si asteptam, asteptam ca cineva sau ceva sa schimbe totul in favoarea noastra dar din pacate vedem ca tot ce se schimba de la o zi la alta se schimba in defavoarea noastra. Luati aminte ce se inampla la noi in fiecare zi si veti observa ca mergem tot mai spre rau. Toti schimba legile in tara asta cica spre bine dar vedem ca devine tot mai mult o anarhie. E ca in Irak unde americanii l-au dat jos pe Sadam iar de atunci e anarhie. La fel in Libia. Acum urmeaza Siria ! Si toate "cica" pentru o viata mai buna. Minciuni, minciuni sfruntate, totul este pentru interesul financiar al miliardarilor lumii care profita de oamenii creduli pe spinarea carora ei isi fac damblaua. Romanii au crezut ca prin omorarea lui Ceausescu poporul va trai mai bine, fals, omorarea lui Ceausescu a fost pusa la cale de cele doua mari puteri care si acum distrug popoare pentru superioritatea mondiala. Din pacate suntem cobaii lor iar daca nu facem cum vor ei ni-se taie portia de mancare. Dar nu disperati caci aceasta este directia omenirii, autodistrugerea, sfarsitul omului din cauza omului sau mai bine spus din cauza rautatii din oameni.


Musafir

#1865

2016-03-12 08:32

Sunt satul de privilegiile care le au , de savârsirea unor fapte penale de care nu pot fi pedepsiti din cauza imunitatii stupide pe care o au . De prea multi parlamentari (588 în loc de 300) cum s-a votat la referendum si de salariile si pensiile care singuri si le dau fara a întreba pe nimeni !! Îmi este scârba de asa ceva !!

Musafir

#1866

2016-03-12 08:40

M-am saturat de gunoaiele astea ordinare !!

Musafir

#1867

2016-03-13 01:46

Absolut de acord cu petitia!!Problema este ca nici in visele noastre cele mai frumoase nu se poate intampla asa ceva.Partidul care va avea in statut si in programul de guvernare ca baza de conducere a natiunii asa ceva acela trebuie votat !! Dar in Romania de astazi este imposibil asa ceva deoarece coruptia a ajuns asa de mare incat nu mai este nimic de facut datorita si faptului ca populatia este slab informata iar institutiile statului au fost mafiotizate.Numai iesind in strada 1milion de oameni si inlaturataprin forta acuala clasa politica total mafiotizatase mai poate face ceva ceeace este iaras o utopie.Asa ca vointa poporului este caca -maca pentru acesti indivizi care ne sfideaza zilnic ,

Musafir

#1868

2016-03-13 17:40

Asta trebuia facuta de mult,dar e bine si acum,am trimis si eu petitie cu reducerea parlamentului la 300 de membri,reducerea indemnizatiilor si diurnelor etc,cu peste 600 de semnaturi,si nimic,poate acum!!!

Musafir

#1869

2016-03-14 16:07

Trebuie "aerisita" viață politică....
Din 1989. ....miroase ....

Musafir

#1870

2016-03-14 18:16

"Miroase" este un cuvant prea bland....

De fapt... PUTE ! si pute groaznic a mortaciune in putrefactie precum o cangrena netratata !


Musafir

#1871

2016-03-15 05:35

Ma simt furat si tradat de cei pe care i-am ales ...

Anonymous

#1872

2016-03-15 11:11

Nu inteleg de ce nu doresc unele persoane sa li se afiseze numele,se ascund sub anonimat sa nu ii vada colegii de partid? Dovedeste ca nu sunt cinstiti,sunt umbre.

Musafir

#1873

2016-03-15 13:58

Pentru ca de 26 de ani s-au perindat si se perinda la putere numai scursuri ,reziduri ale scursurilor ce se cred Dumnezeii Romaniei. Dupa mine, daca legea nu ma condamna, imi cumparam o pusca cu luneta sii luam pe rind,asa ca, trebuie sa ma multumesc doar cu ce pot. Va multumesc !

Musafir

#1874

2016-03-15 18:28

Am semnat catasta perizie pentru ca nu mai suport sa vad cum ne distrug padurile toti nemernicii ...haide-ti sa ne unim cu adevarat si sa oprim acest dezastruuuuu .va rog.....rebue sa ne ajutam singuri. ...

Musafir

#1875

2016-03-15 19:38

Petru ca ma gândesc de mult la ce scrie in petiție . Corespunde cu ceia ce gândesc eu . Sa ne ajute Dumnezeu sa izbândim .