Vrem statii si mijloace de transport moderne in Giulesti

Parcurile active de autobuze ( 162 si 163) si tramvaie (11 si 44), care deservesc cartierul Giulesti, din sectorul 6 sunt deplorabile! 

Calatorii care isi platesc abonamentele si calatoriile, nu sunt cetateni de mana a 2a! 

Ne dorim sa urcam in mijloace de transport care vin regulat, care respecta programul din aplicatii si care sa aiba conditii decente. Majoritatea autobuzelor sunt vechi, miros a combustibil, sunt murdare, nu au aer conditionat si nu au cititoare de carduri bancare. Tramvaiele sunt dintre cele mai vechi, cu scari la 40-50 cm deasupra nivelului strazii, imposibil de urcat cu un carucior cu rotile sau unul pentru bebelusi. Discriminare totala!

Vara, la temperaturi de peste 30 grade, in aceste autobuze si tramvaie e o sauna generala, pentru ca la interior e mai cald cu inca 10 grade. Aglomeratia si lipsa aerului conditionat descurajeaza orice cetatean civilizat sa utilizeze mijoacele de transport in comun! 

Pe Calea Giulesti, exceptand maternitatea, nu exista statii STB!!! De ce? Unde pot sa se aseze varstnicii, parintii cu copii in brate, scolarii cu ghiozdane in spate si ceilalti calatori, in timp ce asteapta poate si zeci de minute pana apare un autobuz sau un tramvai pe traseul Crangasi-Giulesti-Basarab si invers???

Incurajati un mediu mai curat si mai putin poluat si semnati aceasta petitie! 

STB, modernizati parcul de autobuze si tramvaie din Giulesti si montati statii!

 

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Talida Pamfil va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...