Vrem ca abatoarele din Germania să ne angajeze direct, fără firme intermediare. Ne-am săturat de sclavie modernă în abatoare!

Vrem ca abatoarele şi fabricile de prelucrare a cărnii din Germania să ne angajeze direct. Suntem zeci de mii de români în Germania care lucrăm în abatoare şi în fabrici de prelucrare a cărnii. Ne-am săturat să fim umiliți, batjocoriți si exploatați de către firmele intermediare. Susținem proiectul de lege al Ministrului Federal al Muncii Hubertus Heil ca de la 1 ianuarie 2021 abatoarele să aibă numai angajați direct şi să se interzică firmele intermediare. Vrem condiții şi salarii decente, vrem să fim apreciați şi respectați la locul de muncă şi vrem mai multă securitate şi protecție a muncii în abatoare!

98104040_3824033137638437_5600378161297620992_o.jpg

Prin semnare, autorizez pe Daniela Reim să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.