Spatiu de infasat copiii in benzinarii

Ne dorim sa putem schimba scutecele si infasa copiii in conditii civilizate in benzinariile de pe drumurile nationale din Romania si de pe autostrazi! Este foarte important, atat din punct de vedere al igienei, cat si al confortului copilului! Dorim un minim de atentie fata de mamele cu copii mici & bebelusi care, dupa ore in sir petrecute in trafic, au nevoie de o masa de schimbat scutece/infasat in benzinarii pentru a se putea ocupa de copii in mod decent si igienic! Exista mese pliante care pot fi puse in benzinarii, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu! Imi doresc sa ajunga aceasta petitie in atentia lanturilor de benzinarii care opereaza in Romania.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).