Somn linistit pe Aleea Sinaia

Dragi vecini, 

Mă numesc Constantin și stau pe aleea Sinaia de aproximativ un an. Cu timpul am observat ca aproape în fiecare joi, mai nou si marti, serviciul de salubritate Supercom își începe turele pe aleea noastră. La ora 5 dimineața ridica sticlele și la 7 restul gunoiului menajer. După cum bine știți, Aleea noastră are forma circulară și zgomotul produs chiar de la primele opriri ajunge până în capătul opus. Zgomotul produs de sticlele care se sparg și de mașină se aude în case chiar dacă geamul termopan este închis.

Avem cu toții dreptul la orele de liniște legale (22-08), pentru a ne putea odihni și a fi productivi a 2 a zi. De aceea, mi-am propus sa adun cat mai multe semnături din partea dvs pentru a schimba ora la care vin sa ridice gunoiul. Aceste semnături vor fi înaintate spre compania Supercom în speranța că vom găsi înțelegere la dânșii și își vor ajusta orarul conform doleanțelor noastre.

Vă multumesc anticipat pentru increderea dvs


Constatin Ipsilanti    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Constatin Ipsilanti să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...