Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Bokank

#51063 SA O LAMURIM DECI CAJBECULE.

2019-01-29 18:55

 

Așa va mințit pe voi piperea fraiericilor de serviciu. Minciuna nu a mai ținut în instanță. Si pentru că a mințit piperea. Instanta îl obligă să-i plătească despăgubiri fostului Director Roibu.

Despagubirile se plătesc tot din banii voștri fraiericilor pentru că așa va trebuie. Veți fi muiti de piperea pe banii voștri până vă treziți. 

Hai pa. Și la fier vechi cu voi fraiericilor. 

 

De patru ani, pe rolul Tribunalului Vâlcea se află dosarul nr. 2038/90/2014, în care administratorii judiciar ai Oltchim SA, ROMINSOLV S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L., sunt reclamanți, iar Constantin Roibu, Vasile Măndică, Veronica Preoteasa, Radu Olaru, Daniel Mihăescu, Ionela Vasile și Ion Vasile sunt pârâți. Zilele trecute, mai precis în data de 8 iunie, instanța a decis că acţiunea formulată de ROMINSOLV S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L. este nefondată.
Iată soluția pe scurt: aprobă onorariul definitiv cuvenit exp. Aluchi Virgil – specialitatea „Petrol si Gaze/Utilaje petroliere si petrochimice” la suma de 50.000 lei. Aprobă onorariul definitiv cuvenit exp. Călinescu Natalia – specialitatea „Petrochimie” la suma de 62.000 lei. Aprobă onorariul definitiv cuvenit exp. Şchiopu Nicolae – specialitatea „Contabilitate” la suma de 118.890 lei. Respinge acţiunea formulată de reclamanta OLTCHIM S.A. – societate în insolvenţă prin Consorţiul de administratori judiciari ROMINSOLV S.P.R.L. şi BDO Business Restructuring S.P.R.L împotriva pârâţilor Roibu Constantin, Vasile Măndica, Preoteasa Veronica, Olaru Nicolae Radu şi Mihăescu Daniel. Obligă reclamanta la plata către pârâta Preoteasa Veronica a cheltuielilor de judecată în cuantum de 14.250,75 lei. Obligă reclamanta la plata către pârâtul Roibu Constantin a cheltuielilor de judecată în cuantum de 14.251,63 lei. Obligă reclamanta la plata către pârâtul Mihăescu Daniel a cheltuielilor de judecată în cuantum de 9.904,63 lei. Obligă reclamanta la plata către pârâtul Olaru Nicolae Radu a cheltuielilor de judecată în cuantum de 6.268,75 lei. Obligă reclamanta la plata către exp. Aluchi Virgil a sumei de 10.000 lei ce reprezintă cheltuieli ocazionate de efectuarea raportului de expertiză. Obligă reclamanta la plata către exp. Călinescu Natalia a sumei de 6.800 lei ce reprezintă onorariu şi la plata sumei de 8.000 lei ce reprezintă cheltuieli ocazionate de efectuarea raportului de expertiză. Obligă reclamanta la plata către exp. Şchiopu Nicolae a sumei de 68.890 lei ce reprezintă onorariu. Cu drept de recurs în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii; în cazul exercitării căii de atac, cererea se va depune la Tribunalul Vâlcea.

Raspunsuri


Musafir

#51065 Re: SA O LAMURIM DECI CAJBECULE.

2019-01-30 22:02:37

#51063: Bokank - SA O LAMURIM DECI CAJBECULE. 

deci nu te lasi de soopt alup?