Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Freaky Mouse

#50808 Fota agramatule PSDist sa iti intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi

2018-10-27 12:38

Footache mooystule ordinar sugaci de dickuri PSDiste agariciule patentat pupa~l in kur pe Ponta, Cernev, MihaitaTalpasita, Balan, Pirvu, Dumitru si fa~ti singur felatie prostule ordinar patentat. 

Inca odata baga la cap ca sa tii minte gloaba PSDista

Victorie-finala 

Fostul director al SC Oltchim SA, Constantin Robiu, a câştigat definitiv procesul cu Rominsolv SRPR şi BDO Business Restructuring SPRL, joi, 25 octombrie 2018. În fapt, este vorba de atacarea în instanţa a raportului de insolvenţă pe care avocatul Gheorghe Piperea l-a redactat, odată cu intrarea în reorganizare judiciară a combinatului din Vâlcea. În mai, Tribunalul Vâlcea a dat câştig de cauză lui Roibu. La Curtea de Apel,magistraţii au menţinut decizia de la fond.

Rominsolv şi BDO Business îl acuzau pe fostul director în raportul de insolvenţă de spolierea companiei, decizii eronate de management şi investiţii ineficiente. Se solicitau pagube de 500 de milioane de euro. Victoria lui Robiu este colosală. Pe unde va mai scoate cămaşa administratorul judiciar, care şi-a făcut port drapel din teza potrivit căreia fostul director a nenorocit combinatul?!

Implicaţiile acestei decizii sunt de necalculat.

 

Solutia pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Admite cererile de acordare a cheltuielilor de judecată:

21882 lei pentru Mihăescu Daniel şi 26040,45 lei pentru Roibu C.

care se vor suporta din averea debitoarei. Irevocabilă.
Document: Hotarâre  2205/2018  25.10.2018

 

 

FOTA NOAPTE BUNA !! DU~TE SI FA~I O FELATIE LUI PIRVU SI LUI TALPASANU ASA DE CIUDA

Raspunsuri


Musafir

#50809 vorbeste lupul in blana de mielusel?ZZZ,TACI SI SU..GE SU..GACIULE,SCZ. CITESTE BOULE

2018-10-27 15:12:47

#50808: Freaky Mouse - Fota agramatule PSDist sa iti intre bine in cap Roibu a castigat procesul in instanta pe dovezi  

linge mi doar un pic papsulaciul meu in aceasta noapte,vrei nu vrei poti sa l si igus,pofta buna kakanarule,moarte voua mizerabililor comunisti,moarte voua borfasilor in special tu mai moistule si nu uita ca eu chiar vreau moartea comunistilor,ai uitatnemernicule ce ti spuneam de penalu adi nastase si patriciu,ia mai lin..ge o cu ROIBU prin spatele gari.