DESPAGUBIRE PENTRU CARNETELE CEC

Quoted post

CRISTINA

#22 PROCES

2016-10-26 12:19

AM PUTEA INTENTA (IN COMUN) UN PROCES PRIN CARE SA CEREM DESPAGUBIRI; AM CITIT DESPRE SOLUTII FAVORABILE.HAIDETI SA NE DECIDEM UN LIDER CARE SA SE DOCUMENTEZE PE ACEASTA SPETA, POATE SE NUMARA UN AVOCAT PRINTRE NOI...

Raspunsuri

ronic53

#99 Re: PROCES

2020-01-03 10:38:11

#22: CRISTINA - PROCES 

Nici un avocat nu se implica in procesul cu cec bank sa recupereze banii titularilor de librete cec de 5000 lei spunandu-mi-se ca ,,este ordin pe unitate " sa se respinga actiunile in judecata. Singura solutie este sa se initieze  o petitie  prin care sa se solicite restituirea sumelor depuse majorate cu dobanda legala practica pe fiecare instrument de economisire si actionarea in judecata a CEC Bank. O incercare cu avocat s-a initiat, dar cei care au fost reprezentati de acel avocat au pierdut procesul si taxele judiciare si onorariul acestuia nu au mai fost recuperate.In prezent se lucreaza la un RIL(recurs in interesul legii ) la ICCJ ca urmare a unui memoriu inaintat de catre CEC Bank  pentru despagubirea posesorilor de librete cu dobanda si castiguri in autoturisme  actualizate cu rata inflatiei.Daca ICCJ  emite o decizie in acest sens, in opinia mea va ,,legaliza o ilegalitate,, intrucat aceasta speta juridica este supusa dreptului comun .

Prin aceasta solicitare CEC Bank face o mare ,,smecherie", intrucat  doreste sa obtina de la ICCJ acel RIL pentru a invoca in instanta legea 348/2004 a denominarii monedei nationale , iar prin aceasta va restitui posesorilor de librete ,,praful de pe toba" adica: 5000 lei x dobanda practicata x rata inflatiei= sa zicem dupa efectaurea calculelor ca suma de restituit pentru un libret este ptr o perioada de depune de 15 ani de 25.000 lei. Prin aplicarea denominarii aceasta suma va  deveni 2,5 lei si prin aplicarea ilegala a unui comision de administrare de  0,10 lei/luna rezulta dupa cateva luni ca primim ,,praful de pe toba".Comisionul de administrare se aplica numai conturilor curente  prin care se fac operatiuni de plati si incasari,nu si depozitelor bancare conform regulamentului bancar.

In data de 20.01.2020 urmeaza ca ICCJ sa decida in privinta RIL.

http://www.mpublic.ro/ro/content/ril-civil-din-data-de-26032019

Avocatul care a pierdut procesul pentru un grup de cca 120 persoane este dl Cuculis din informatiile pe care le detin.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...