Modificarea Constitutiei Romaniei - casatoria barbat si femeie

Quoted post

Gigel Chioru

#23

2016-10-21 12:15

Nu inteleg cu ce va deranjeaza pe voi ce fac acesti oameni in viata lor personala. Alo? Toleranta??? Romania secolului 21????? Daca Ion si Gigel vor sa fie recunoscuti de stat ca fiind o familie, care e problema voastra? Nu inteleg cu ce e mai bun un cuplu care isi bate copiii, sunt niste betivi sau divorteaza si astfel, isi supun copii la toate chinurile imaginabile, distrugandu-le viitorul. Later Edit: In caz ca nu v-ati dat seama, oamenii respectivi nu vor sa fie recunoscuti de prietenul vostru imaginar si nici de institutia BOR care il reprezinta. Ei au treaba cu partea laica.

Raspunsuri

robul Domnului...

#68 Re:

2016-10-21 20:10:22

#23: Gigel Chioru -  

 de ce trebuie sa existe toleranta fata de pacat in romania secolului 21? Pacatul nu trebuie tolerat niciodata, dar asta nu inseamna ca uram acei oamenii. Uram ceea ce fac ei dar nu pe ei insisi. Ei au dreptul si sansa sa se pocaiasca de pacatele lor pana mai au viata. Prietenul nostru imaginar e cel ce te-a creat , tu nu te tragi din maimuta , El te-a facut dupa chipul Lui si a pus in tine lucruri minumate printre care dorinta de a comunica cu El. Daca vreodata vei asculta de aceasta dorinta din inima ta si vei deschide scriptura El iti va vorbi in mod clar ceea ce tu ai nevoie sa stii si vei descopeti adevarul care te va face liber de orice! Fii binecuvantat


Musafir

#81 Re:

2016-10-21 21:30:51

#23: Gigel Chioru -  

 Din pacate Romania secolului 21 este prea toleranta.....


Musafir

#125 Re:

2016-10-22 09:48:05

#23: Gigel Chioru -  

 Tot ce ne deranjeaza este ca exista oameni ca tine cu o asa gandire. Mai degraba sustii cupluri precum: Mark Newton si Peter Truong? Unul din cuplurile care au exploatat sexual copii?

Vorbesti de toleranta! Asa a inceput peste tot miscarea LGBT. Prima oara: cer toleranta;

apoi vor sa fie acceptati;

apoi vor dreptul de a celebra ceea ce fac;

apoi vor ca toti sa participe la ce fac ei;

iar in urma cine nu este de acord este pedepsit.

Ce toleranta mai vrei?

Fer

#146 Re:

2016-10-22 11:58:19

#23: Gigel Chioru -  

 Nu vreau sa fiu răutăcios dar daca esti dupa cum ti-ai pus numele ,,chioru'' sincer nu ma astept sa întelegi si sa vezi lucrurile clare....mai dai cate o tură pe la biserica si intreaba pe d'om părinte cum sta treaba si poate vei căpăta vedere...multa sanatate vizuală :)))


Musafir

#156 Re:

2016-10-22 13:43:45

#23: Gigel Chioru -  

 Ma deranjeaza pt ca in Biblie scrie CLAR ca a facut parte barbateasca si parte femeiasca.Citeste in Biblie si acolo o sa te convingi singur dc nu este bine...ROMANI 1:26-32.Vrs 32:"Si,macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu,ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte,totusi,ei nu numai ca le fac,dar si gasesc de buni pe cei ce le fac".


Musafir

#195 Re:

2016-10-22 22:00:48

#23: Gigel Chioru -  

 Bunul Dumnezeu a lăsat clar scris in Sfanta Scriptură ca familia este compusă dintre un bărbat si o femeie.  Dumnezeu condamnă  homosexualitatea si sodoma. Citiți Biblia si nu fiti ignoranți pentru ca copii nostri vor creste intr-o tara unde daca se vor schimba valorile lăsate de Dumnezeu pedeapsă Divina va coborî peste toți. Daca aveti copii cum ati reacționa daca intr-o zi copilul dumneavoastra var spune ca este homosexual? Hadieri sa citim Sfînta Scriptură si sa cerem Domnului sa ne dea putere sa implinim tot ce Domnul care de la noi. Doamne ajută 


Musafir

#217 Re:

2016-10-23 13:05:20

#23: Gigel Chioru -  

 Nu subscriu parerii tale pt ca Nici Dumnezeu nu sibscrie si pt ca nu vreau sa mi se fure copii ca sa ii dea unora carora nici macar oameni nu le pot spune nici macar animale .astfel de pacate sunt facute doar de cei subjugati si condusi de Satan ; cu parere de rau o spun...

Domnul sa pazeasca tara noatra ;familiile si copiii!!! Dumnezeu pedepseste pacatul sa stiti ! Si nu se lasa batjocorit ,stii ,nu?Deci nu fi slab de inger ci spune-ti parerea sincera nu ceea ce te obliga altii  sa spui..