Examen National

Quoted post

Un elev din clasa a VIII - a

#1241 Re:

2016-06-29 13:08

#1180: Diana Ewald -  

 Te crezi cam desteapta, ce pot sa zic, mai bine te-ai uita cu atentie la legenda, si nu vrem ca rezultatul sa fie 8, vrem ca rezultatul sa fie 3 si 8 fiindca 3 este daca o iei logic, insa 8 iei daca esti mai atent, ni s-a aratat clar la legenda ce a fost, era un patratel care arata numarul de elevi? Da, ni s-a aratat, si daca acel patratel era numarul de elevi era atunci 8, insa toti care merg pe baza logici pt ca stiu notele ca sunt de la 1 la 10 au mers pe cealalata varianta! NU JUDEC NICIUNA, RU ZIC CA AMBELE SUNT CORECTE SI E CORECT SA IA TOTI PUNCTAJUL MAXIM!

AICI A FOST O EROARE A M.E.C., daca sunteti o profesoara sau un parinte, va respect, insa va rog intelegeti-ma si uitati-va putin mai atent la acea diagrama, daca esti eleva in clasa a opta, tot uita-te mai atenta la diagrama, mai mult nu zic, nu vreau sa jignesc pe nimeni, mi-am zis opinia, deaceea traim intr-o tara democratica, la fel si tu ti-ai exprimat opinia. O zi buna!

Raspunsuri


Musafir

#1603 Re: Re:

2016-06-29 13:52:06

#1241: Un elev din clasa a VIII - a - Re:  

 Am 15 ani,  ma poți jigni în voie :))  Sunt de acord, a fost o eroare, însă cum am zis și mai jos (presupunând ca nu au scris răspunsul corect - 3), ei bine, dacă ai fi făcut-o, nici ție nu ți-am fi convenit sa fii nedreptățita așa. Alea 0,5 sutimi pe care cei care nu au scris corect le primesc, pot costa locul altcuiva care a scris corect la un liceu.