Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Quoted post


Musafir

#1

2016-04-16 12:11

Stimată doamnă/domnişoară,
Demersul dumneavoastră este lăudabil şi vă mulţumesc în numele tuturor mamelor oropsite din Romania, în urma aplicării legilor copiate fără discernământ după legile canadiene.
Să ştiţi că azi, în Romania, mamele care-şi cresc singure copilul/copiii sunt discriminate, prin acordarea autorităţii părinteşti comune aproape tuturor cuplurilor despărţite, cu minori, indiferent dacă au fost căsătorite, au trăit în concubinaj sau n-au avut niciodată viaţa de familie.În virtutea acestei autorităţi părinteşti comune (garda partajată în Canada), în Romania, un părinte care şi-a recunoscut copilul chiar după 10 ani de la naştere sau unul care nu s-a interesat de copil ani de zile, poate să şicaneze mama şi să o distrugă fizic şi psihic.
În situaţia dată - cazul doamnei Ana Maria Nedelcu - dacă Anthony s-ar manifesta la fel cum am văzut din înregistrări vis a vis de plecarea la tatăl său, indubitabil mama ar fi învinuită că a alienat minorul, că mama l-a influenţat să nu dorească petrecerea timpului cu tata.
Avem un caz celebru acum - o mamă divorţată în 2010, care, de atunci, îşi creşte singură copilul, tatăl şi-a ascuns veniturile şi a plătit doar 167 lei pensie alimentară pentru copil, copilul refuză să plece în programul de relaţii cu tatăl său, fiindcă îi este frică de el în urma abuzurilor din timpul mariajului şi, ulterior, de traumele provocate de executările silite, de evaluări, consilieri psihologice, audieri în instanţă, toate în urma demersurilor tatălui său - ei, această mamă este azi penalizată, legal, cf. art.913 urmat de art. 906 Cod procedură civilă cu 500 lei/zi calendaristică întârziere de a pleca să doarmă cu tatăl său, adică este executată silit pentru 45000 lei ÎN FAVOAREA TATĂLUI (care, repet, din 2010 plăteşte 167 lei lunar pensie intreţinere pentru copil!) şi tatăl, împreună cu Protecţia Copilului ! cer decăderea din drepturile părinteşti tot a mamei! fiindcă ea a îndoctrinat copilul.
Acest concept de "alienare părintească" este prelucrat magistraţilor de către persoane influente din justiţia română, frustrate în urma divorţului şi preluat ca atare de aceştia. De aceea, în instanţele româneşti, acum, mamele pierd custodia copiilor pe bandă rulantă, cu toate dovezile care demonstrează contrariul.

Pe acelaşi fir logic, este explicabilă sentinţa judecătorului Podar, e "în trend".

Raspunsuri

Monica Petruţ

#3 Re:

2016-04-16 13:21:58

#1: -  

 Da. aveţi dreptate, atât în privinţa mentalităţii, cât şi a modului in care se procedează în România referitor la problemele ce apar în multe familii.

Cunosc astfel de cazuri, dar există şi soluţii, însă e nevoie de avocaţi experimentaţi şi mult curaj din partea lor ca să apăre acele mame prin toate procedurile legale, inclusiv prin plângeri disciplinare şi penale împotriva magistraţilor. De multe ori, mamele nu au posibilităţi materiale să-şi angajeze avocaţi şi luptă singure cu mentalitatea greşită a unor magistraţi, inclusiv a judecătoarelor.

Eu sper ca acest caz al d-nei Nedelcu să ne determine să ne unim şi să luptăm mai mult pentru apărarea drepturilor mamelor şi copiilor.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...