VREM SPITALE NU CATEDRALE

Quoted post


Musafir

#207

2015-11-01 11:49

Isteria cu "spitale, nu biserici", o manipulare ieftină și veche la care idioții pun botul din nou acum!

Trepanaților de internet le-a fost sugerată de către ong-urile soroșiste prin ”săgețile” lor, cum ar fi dobitocul Bendeac, ideea că biserica e de vină că nu au fost locuri în spitale după tragedia de la club. O mare prostie, fiindcă nu biserica a închis spitalele și a gonit doctorii în Occident, ci impostorii care ne conduc de 25 de ani!
Nu-i ceva nou, doar se caută motive de fiecare dată ca să se repună pe tapet o atitudine dușmănoasă față de un reper identitar românesc: biserica ortodoxă.
Culmea este însă să scoți vinovată biserica pentru o tragedie întâmplată la o sărbătoare satanică, Halloween.
Biserica si cu spitalul nu se concureaza in societate, ci se completeaza.

 

Raspunsuri

Ionelia

#216 Re:

2015-11-01 12:05:26

#207: -  

 Da-mi un singur exemplu in care oamenii bisericii au investit din "putinul lor,adunat de la noi" in ajutorarea celor nevoiasi!Au ajutat la ridicarea unei scoli, au avut grija ca un copil sa nu moara de foame, au ingropat oamenii sarmani gratuit!La asta am ajuns ?Fa un exercitiu si pune-te in locul unui copil sarman, cum sunt enorm de multi acum in Romania.Care sunt sansele tale la viata si cine te ajuta sa ramai viu?Daca statul nu e in stare, atunci institutia in care CREZI,ar trebui sa intinda o mana de ajutor.La asta se reduce totul.