Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#31653 Re:

2015-01-02 17:17

#31646: -  

Unii din disponibilizati in loc sa fi stat pe la prefectura, pe la consiliul judetean, pe la guvern, pe la Oltchim, pe la alte puncte de lalaieli si pacaleli ( si angajatii fiind participanti...).... (angajatii salariati fiind muti si orbi la tot ce se intampla,... incasandu-le in continuare cotizatii  dar pierzandu-si locurile de munca pe viitor la fel  ca si disponibilizatii 2013...si sumele de bani fiind creante restante neachitate...), mai bine ne implicam pe procesul insolventei mult mai legal si cum se intampla chiar acum pe proceduri ale legii si legilor.... ( sindicatele fugind de acest proces vital Oltchimului...), nu ne lasam la mana avocatilor falsi pusi de sindicate chipurile sa ne sustina interesele (fals..sti stiti si voi de ce... ) sa ne pacaleasca... si nici la cei de ocoloesc voit legile sau scot din context tot, acestia fiind  sindicatele  si statul roman...."

Sa intelegem ca esti singurul destept ? Unde ai stat mai omule pana acum? Salveaza-ne si iti vom fi recunoscatori. Nu , nu e cazul , salveaza-te pe tine, ia-ti bani si fane in ciuda, dar pana acum de ce nu ai facut-o? nu ai nevoie de bani sau vrei sa se stranga penalitatile si dobanzile sa ii cureti pe astia de bani? Baga-i la puscarie dai dracului de nemernici, pai ce ei se pun cu tine? 

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.
Musafir

#31655 Re: Re:

2015-01-02 18:36:37

#31653: - Re:  

 Am procese si sunt in derulare ca toti cei care avem de fapt aceste procese, ce vrei sa-ti spun mai mult... ??? Scoaterea ta din context este total absurda si nu vei intelege poate niciodata si sub nicio forma la tot ce am publicat eu sa intelegi si tu si altii ca tine, pentru multi care au inteles continua in bine...,  insa tu si altii continuati in greseli. Daca nu vrei sa intelegi e vorba si de tine si de noi daca esti disponibilizat, ... am patit aceleasi fapte ilegale asupra noastra cu toti cei publicati si multi vinovati direct pe lege si legi care vor raspunde in fata justitiei la momentul respectiv.../. Ce o fi greu sa pricepi ca suntem in aceeasi oala si cu aceleasi fapte intamplate noua cat si celor care inca sunt angajati someri. Poate e prea greu sa intelegi daca tot scoti din context tot, asta esti si asa vei ramane...
Facebook