Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

cica eu

#29412 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZ

2014-11-20 09:54

#29403: CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006 - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! 

 Orice ai spune, tot obositor esti. Poate ar fi mai bine sa il cenzurezi si domolesti pe cioaca ala de fota, care saracul e din alt film. Poate ca intentiile tale sunt bune, insa forma de abordare si prezentare sunt total ineficiente si obositoare atat vizual cat si lingvistic. Cand le mai si colorezi, bolduiesti si le pui cu MAJUSCULE, esti deja enervant, trust me. E o parere impartasita de mai multe persoane, ideal ar fi sa nu o iei in nume personal , ci ca pe o recomandare. Multi am renuntat o perioada la a citi aceasta petitie din trei motive: unul e looserul de fota, cu dejectiile lui, altul e repetitivitatea postarilor tale si mai erau aberatiile repetate (again) ale lui eugen ala, locotenentul sau avocatul lui cernev, cum vreti voi. 

Ce legitimitate poate avea o petitie cu mii de poze cu carnati, scheleti etc?! 

Raspunsuri

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006

#29414 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIB

2014-11-20 11:08:17

#29412: cica eu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZ 

 

Cica tu pama ieri ai scris doar a ma face pe mind in toate felurile si ati bate joc de adevar, eu nu am asupra nimanui cenzura, cum nici tu nu esti cenzurat, poate asa te porti tu, ceea ce este inuman, am vazut ce a facut rau i-sa sters.Ti-am mai scri majuscula se scrie a vedea mai bine., tu refuzai sa vezi..Mai multe persoane si multi in situatia noastra mi-au atras atentia ca un oarecare cica el instiga., vorbeste foarte urat. se ocupa cu dezbinarea si dezinformarea., poate esti sau nu tu acela..,. Tu nu te intrebi ce legitimitate au istigarile,dezinformarile si rautatile tale egoiste.? Uite cum s-a ajuns sa asteptam noi data de 28.01,2015 asa uite asa TOTI...

Musafir

#29434

2014-11-20 16:39:05

#29412: cica eu -

 Mai acesta, care le spui așa cu foc, am senzația ca tu de fapt vrei sa fii mințit... frumos.

Tu, care zici ca ai citit treburile pe aici de la începuturi, te-ai lămurit cam cum stau lucrurile? Ai reușit sa discerni? Ce e adevăr? Ce e patima? Ce e inventat de zvonaci si raspandaci la un păhărel?

Întreb așa, de curiozitate.