Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!
Musafir

#28036 Re:

2014-10-23 11:49

#28034: -  

???? IAR INCEPI SA INSTIGI AIUREA, DENIGREZI SI ABEREZI, AI GRIJE CA-MI CREEZI MIE PREJUDICII DAUNE-INTERESE SI TUTUROR PRIN CEEA CE FACI, CORECT. MA BUCUR CA AI PRICEPUT, UITE CA SE POATE.

" OK. NU ESTI PERSOANA PUBLICA,  SCUZELE NOASTRE UMILE, TU POTI SA-TI CERI IERTARE DE TOT CEEA CE AI FACUT????

CREDE-MA DACA AM SPUS DE TINE, FI SIGUR MI-AI FACUT RAU, FOARTE, FOARTE,FOARTE MUUUULT RAU...!!!!"

" Observi, te-am prins fraiere. Esti public si la vedere. Te cunoastem, dar n-ai putere nici sa-ti asumi ceea ce ai comis tu. Familia ta, dar famiiliile noastre !!!!!!!!! Cand ai trambitat aiurea de ce nu te-ai gandit de miiii.... si sute de  mii de ori ceea ce faci si  iei decizii, chiar si-n numele meu si al colegilor, bine, voi atunci erati pe val si nimeni nu-si permitea sa se ridice la nivelul vostru de somitati si revolutionari in a "stie tot si nu stie nimic". CU ASTA VA OCUPATI SI NU MA MAI IMITA IN CEEA CE TI-AM SCRIS SI-TI RESCRIU, DENIGREZI, DETURNEZI FAPTE, EVENIMENTE, MAI INJURAT SI MAI SPURCAT, PORCAIT, INJOSIT, UMILIT CONTINUU..., MAI OTRAVIT CU ILEGALITATILE  TALE, ATACI FARA TEMEI, IMBARLIGI, INSITIGI, AIURESTI PE TOTI...SI MUUULTE ALTELE...S..A.M.D. ASTA CA NU NE VEDE NIMENI SI NU STIM AICI INTRE NOI, STAM SUB ANONIMAT. "

DAUNE-INTERESE PREJUDICIUL CREATE NOUA TUTUROR, DE FAPTE COMISE DE UNII CA TINE.

Raspunsuri


Musafir

#28039 Re: Re:

2014-10-23 12:23:05

#28036: SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!! - Re:  

 Tu ai probleme destul de grave, vad ca iei totul foarte personal, desi colegul de discutie e foarte ponderat. Esti o cauza pierduta, mi te si inchipui ca intr-o discutie mai aprinsa cu cineva, in lipsa de argumente , sa ii tragi un scuipat in ochi. Nu esti o persoana coerenta, esti intunecata de ambitii si refulari. Acum e problema ta, toti avem mici frecusuri in viata, dar tu le-ai strans pe toate.

Faptul ca tot scrii cu majuscule, probabil "strigi" la noi si repeti la nesfarsit o serie de afirmatii, denota niste obsesii. Incerci cu forta sa impui nistr idei. E grav.