Spune NU construirii de biserici in Parcul Natural Bucegi

Quoted post

Bucuresteanul

#572 STATUL LAIC MAFIOT, TALHARESTE DE 25 DE ANI, POPORUL ROMAN CRESTIN- ORTODOX !

2014-09-18 11:31

Identitatea si cultura poporului roman, a fost pastrata in acesti 2.000 de ani, doar datorita Bisericii Ortodoxe! Aceasta fiind si singura religie a romanilor!

Cat priveste construirea de scoli si spitale, STATUL LAIC (FARA DE DUMNEZEU) DE AZI, ne fura pe noi ortodocsii practicanti, cel mai mult. De ce? Pt ca a bagati ZECI DE MIL. DE EURO in buzunare, prin asa zisele zugravei (s.a.) anuale pt scoli, spre finantarea MAFIEI voastre! Iar in valorile noastre ortodoxe, ni se intoarce PRAF IN OCHI.

Religiei noastre ortodoxe,  dati prin cel mai sarac minister, cel al Culturii si Cultelor, apoi, printr-un alt prog. de acolo, un mititel % (alaturi de toate religiile din tara), fara ca noi sa 

Tot voi, STATUL LAIC, ati inchis zeci de spitale prin Guv. Boc si acum (2014-2015), voiti sa faceti la fel. Apoi, aveti pretentii sa nu mai donam noi bani/bunuri, pt Biserica Ortodoxa ci sa-i redirectionam catre voi, ateii....hm.

Voi FURATI, de 25 ani si acum cand ati imprumutat cu 20 MLD euro, Romania, ati tabarat pe capul nostru, sa va finantam. Totusi, aminiti-va ca nici parintii vostrii PCR-isti, n-au facut-o...chiar daca ati castigat cu 1.000 de membrii alegerile din 1947. Ateii (Basescu/Ponta s.a.) care conduc STATUL LAIC, trebuie sa fure mai putin, tara e la marginea prapastii.

Raspunsuri

Nicu

#674 Re: STATUL LAIC MAFIOT, TALHARESTE DE 25 DE ANI, POPORUL ROMAN CRESTIN- ORTODOX !

2014-09-18 16:17:48

#572: Bucuresteanul - STATUL LAIC MAFIOT, TALHARESTE DE 25 DE ANI, POPORUL ROMAN CRESTIN- ORTODOX ! 

Prietene, cu cine te certi ?

Petitia asta e impotriva construirii unei cladiri intr-o arie protejata. Intamplator sau nu, aceasta cladire este a bisericii ortodoxe, institutie care nu-si mai serveste de multa vreme enoriasii ci doar interesele. Romania nu este condusa de mafioti pentru ca este un stat laic, ci din alte motive.

Probabil vei fi surprins sa afli ca rolul bisericii este de a indruma pe calea cea buna pe acei care ne conduc si fac parte din aceasta confesiune. Caci pe cei ce ne conduc ii vad destul de des pe la manifestari religioase mediatizate, desi sunt reprezentantii unui stat laic. De asemenea, te poate surprinde faptul sa biserica trebuie sa fie un exemplu de corectitudine, nu sa fie primii care incalca legea. Se numeste exemplu personal.

Aaa, apropo, nici poporul roman, nici BOR nu au 2000 de ani. In jurul anului 1000 apar primele mentiuni despre poporul roman si tot pe atunci s-au spart si crestinii in catolici si ortodocsi. Locuitorii acestui spatiu au fost monoteisti si si-au pastrat identitatea si cultura cu mult inainte de aparitia crestinismului in lume.

Deci n-ai nicio treaba.