Impotriva fracturării hidraulice a gazelor de șist în ROMÂNIA

Quoted post


Musafir

#6

2014-08-03 09:42

Buna ziua,
Sint impotriva exploatarii gazelor de sist prin fracturare hidraulica atit timp cit sint premise ca aceasta tehnologie sa fie utilizata in Romania cu costuri minime pentru masurile de protectie a mediului pe termen scurt si lung.
Sint impotriva tendintei de a spune NU "din prima" la orice.
Sint PENTRU exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica printr-o tehnologie corect aplicata si cu redevente corecte pentru statul roman si pentru cetatenii pe ale caror proprietati se fac sau urmeaza sa se faca explorari si exploatari.

 

Deja apar comentarii din categoria " NU la orice". In mesajul meu nu am folosit cuvintul politica si nici trimiteri la aceasta. Pentru ca sa ne descurcam prin noi insine avem nevoie de utilizarea corecta a resurselor. Cind s-a inceput construirea de cai ferate in Romania, ieseau comunitatile, cu preoti in frunte, sa alunge unealta diavolului. Sper ca am invatat cite ceva. Ar trebui sa ne pese de tara asta la modul practic, nu declarativ, incepind cu grija fata de natura si terminind, daca vreti si politica, cu atentia, maturitatea si lipsa de patima cu care votam.

De ex. nu agreez mitingurile ecologistilor dupa care trebuie facut curat. Nu agreez exprimarea dezacordului fata de exploatarea gazelor de sist in timp ce poluez, constient sau nu mediul.

Ma intreb cum este posibil ca intr-o tara cu atit de "multa grija manifestata pentru conservarea mediului" este atit de multa mizerie in natura si atit de multa desconsiderare a acesteia.

Mai mult rau decit prostia si saracia nu poate sa faca nici macar fracturarea hidraulica.

Raspunsuri

Radu Humor

#12 Re:

2014-08-03 16:30:28

#6: -

Vrăjeală tipică de Chevronist !

Lasă tu ţara asta în grija noastră, a românilor !

Lasă gazele şi vezi--ţi de Gaza voastră !

Mai bine ai milita pentru oprirea genocidului pe care-l fac acolo nişte descreieraţi de-ai tăi !