Crin Antonescu președintele României 2018,VOTAȚI!

Quoted post


Musafir

#25

2014-05-31 19:48

Eu am fost si sunt fidel acestui partid si datoria domnului Crin Antonescu ! Imi pare rau ca oameni ca dumnealui nu au succes, ar fi fost bine pentru toti romanii! Asa ca oamenii cinstiti, unul cate unul, se vor retrage si tara aceasta va fi condusa de oportunisti ! Eu personal, am dubii si ma gandesc serios daca se merita sa te lupti, sau sa nu-ti pese de ce se intampla in jur. Voi reflecta si voi lua si eu o decizie , daca se merita sau nu sa te lupti !

Raspunsuri

S.

#30 Re:

2014-05-31 20:32:42

#25: - Bine zis! Oamenii seriosi de cele mai multe ori nu se ridica si in general, in politica, majoritatea-s niste non-valori oportuniste.

La cum se intrevad lucrurile cred ca trebuie sa recapitulez germana si sa-mi vad de drumul meu!


Musafir

#90 Re:

2014-06-04 14:34:03

#25: -

"în urma trecerii PNL la PPE au apărut o serie de informații cu privire la adevărata miză a acestei decizii luate de conducerea PNL și anunțată ieri de Crin Antonescu.
Surse politice au confirmat pentru pesurse.ro faptul că Adina Vălean va fi viitor comisar european. Funcția de comisar european a fost prețul pe care Vălean l-a cerut pentru vânzarea PNL către Popularii Europeni.
Acest lucru vine în contextul în care niciunul dintre europarlamentarii PNL sau din alte grupuri politice nu au știut despre mișcarea preconizată de cuplul Vălean – Antonescu. Anunțul de trecere la PPE a fost o surpriză de proporții pentru liberali."
http://www.pesurse.ro/2014/06/01/zvon-motivul-uluitor-pentru-care-crin-antonescu-s-/