Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post

un altfel de roman.

#1115

2014-03-06 23:24

legea e lege pentru toata lumea. Gică Popescu va continua să rămână un simbol al performanței sportive romanești dar atat timp cat a incalcat legea au venit si consecintele acelor actiuni. Performantele sale sportive si imaginea ce si-a creat-o ar fi trebuit sa il faca sa nu accepte incalcarea legii cu buna stinta si sa'si pastreze verticalitatea. avem si alti sportivi care au dus renumele tarii dincolo de hotare si nu au averea altora pt ca au cautat sa se ridice cat se poate de cinstit si in limita legala. Cred ca ar trb sa plateasca pt greselile facute si asta sa fie o invataminte pt el si pt cei ce vor incerca sa mai faca asa ceva. ganditi-va si la cetatenii de rand care nu au ce pune pe masa si raman cinstiti sau la cei care dk au avut curajul de a incerca sa incalce legea si au ajuns dupa gratii nimeni nu face petitii pt ei. nu-mi aduc aminte sa se fii facut cineva petitie pt batrana care mutase un tarus jumatate de metru mai departe decat limita hotarului cu ceva anisori in urma.

Raspunsuri


Musafir

#1120 Re:

2014-03-06 23:33:33

#1115: un altfel de roman. -

Sentinta cu suspendare e tot o condamnare legala, e vorba doar de severitatea pedepsei tinand cont de persoana marelui fotbalist Gica Popescu. Bah saracule...cati ani de executare a primit jegul ala care a facut praf flota Romaniei? NICI UNUL! Sau ala care a cumparat o piulitza cu 5 milioane de lei vechi la CFR??? Tot NICI UNUL!!! Mama voastra de inepti...

Bah, nu esti un altfel de roman...Esti tot acelasi unicelular retardat...Ca si restul...


Musafir

#1146 Re:

2014-03-07 01:17:58

#1115: un altfel de roman. -

Un alt retardat...cum poti compara un simbol national care e cunoscut in toata lumea cu o baba ce-a mutat un tarus?

Daca tu crezi ca toti sunt egali te inseli,tu de ex esti mult mai lemn decat altii.Procurorii au cerut pedeapsa cu suspendare,judecatorii au dau mai mult ca aveau oridn de sus.Pricepi ceva sau iti desenez?

Popescu prin tot ce a facut a adus mult mai multi bani acestui neam decat ati putea voi numara.A platit ce avea de dat si mai mult acum e falit,ca l-a mancat in cur sa vina in tara sa faca ceva pentru neamul asta prost.

Pentru toti mortii de foame,sper sa ajungeti sa va cersiti pensiile pe strazi la batranete ca va meritati soarta,iar cand v-o prinde ca treceti pe rosu sau fara bilet in tramvai sa va bage la zdup.Urasc prostia si ma dezic de toti imbecilii cu cetatenie romana care ne fac de ras peste tot.Daca educatie nu e nimic nu e.