Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post


Musafir

#26094 Re: vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati

2014-01-18 16:23

#26011: - vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati 

 bravo, prietene!

Ia-l tu pe sticatu' tau de basescu, cu toata sleahta de curve si hoti si plecati si traiti fericiti pana la adanci batraneti, coclitule! Daca esti atat de prost si nesimtit, lasa-ne in pace, idiotule! Nu le amesteca voit ca sefu'tu, nu-l iubim nici pe Voiculescu, nici pe-ai lui, iar eu pe nimeni in mod special dintre toti jegosii din politica, dar sa devii sluga si lingau, sa admiri nesimtirea ca politica interna si hotia pe fata - la rang de mod de viata, sa admiri prosteala si nepasarea ca s-ar putea sa iti vina data scadentei mai repede decat crezi, este de Congo si poate nici acolo, ca se gaseste vreun babuin sa iti ia gatu', ca aia nu stiu prea multe!

De fapt, atat vreme cat vor exista in tara asta idioti ca tine, care se lasa cazuti in admiratie pentru un turnator jegos (chiar daca la americani, inca de pe vremea lui Ceasca), bisnitar cu stat de plata ca presedinte, un betiv de doi bani, e clar ce fel de om esti si care e viitorul la care aspiri, lepra!

 

Raspunsuri


Musafir

#26189 Re: Re: vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati

2014-01-18 16:36:38

#26094: - Re: vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati

Pentru toti labarii care n-au inteles, in timpul lui Base justitia a putut baga la zdup marii hoti ai tarii ca nastase... Voi stiti ce averi a strans ala dobitocilor ? Ce avere are el ascunsa prin cotloane cand doar usierul lui Truica este multimiliardar ?

Voi credeti ce va varsa voiculescu seara de seara pana va tampeste! Adunatura de handicapati spalati pe creier !