Apăraţi istoria românilor

Quoted post


Musafir

#16

2011-06-17 18:58

Intreva cineva aici, "UNDE ESTE COMUNITATEA CACADEMICA a istoricilor care trebuie sa iasa ca arsa la rampa? DE CE dr. EMILIA CORBU ESTE SINGURA CARE A INITIAT ACEST DEMERS?" Excelente intrebari! Inceputul raului pentru romani si al TRADARII DE NEAM SI TARA a avut loc in iunie 1989, odata cu Declaratia de la Budapesta din 16 iunie 1989. Daca ne uitam la numele semnatare pe acea declaratie si la pozitiile lor OFICIALE in Romania ultimilor 21 de ani, plus activitatea fiilor cominternisti, vom afla usor raspunsul la intrebarile de mai sus. Pentru a taia raul de la radacina, sugerez sa se vina cu propuneri pentru ca toti cei care-au semnat acea declaratie de la Budapesta, declaratie profund antiromaneasca si revizionista, sa fie declarati persona non grata.

Raspunsuri


Musafir

#17 Re:

2011-06-17 20:52:18

#16: -

de accord si sustin aceasta intentie si ceea ce ai scris in acest paragraf ,persoane ca cele care scriu aceste petitii sunt oameni care vor sa distruga romania si cauta motive in orice rahat sa ne dezbine tara,

 

Constantin_ox

#238 Re:

2011-07-18 20:01:30

#16: -

Perfect de acord. Avem dreptul, ca cetăţeni băştinaşi ai acestui pămînt românesc, să votăm expulzarea persoanelor vrăjmaşe românilor. Aş dori să-mi daţi şi mie un link unde să pot vedea această listă.

Pînă atunci, eu votez aici şi acum, ca H.R. PATAPIEVICI, pentru fapta sa premeditată, să fie declarat PERSOANĂ NON-GRATA ÎN ROMÂNIA. Ajunge!!!

Horia Roman Patapievici = Persona non-grata in România.

 
Facebook