S.O.S. familia!

Quoted post

Vlase.

#2370 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:42

#2368: - Re: Re: Re: Re: Re:

Ti-a spus cineva ca fac parte din vreo asociatie? Ti-a spus cineva ca ma foloseste cineva?

Pentru mine, ca si om aflat intr-o relatie cu un alt om, e o necesitate parteneriatul civil pentru ca parcurgem impreuna cativa ani in care amandoi ne facem o casa, din punct de vedere juridic e strict interesul nostru, al meu si al partenerului de a fi recunoscuti ca si cuplu in fata statului.

Raspunsuri


Musafir

#2373 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:54:42

#2370: Vlase. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Prea des te referi doar la propria persoana, desi discutam un fenomen de amploare.

Sunteti folositi toti, la gramada, se fac atatea in numele vostru, poate unele lucruri nici nu va reprezinta (pe unii).

Cu siguranta exista varii contracte care se pot face la notariat pentru a reglementa asemenea aspecte.


Musafir

#2377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 15:25:56

#2370: Vlase. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 nu puteti fi numiti "parteneri" in mod oficial pentru ca asta va insemna sa se modifice intreaga legislatie cu tot ce inseamna, definitii (normale de altfel) si concepte si in mod sigur vor fi repercursiuni asupra familiei de drept.  iata o opinie postata anterior:

"1. Institutia parteneriatului civil distorsionează și falsifică o institutie deja existentă, cea a căsătoriei.

2.Singura ratiune pentru care o astfel de falsificare are sens este acceptarea indirectă a casătoriei homosexuale – pas care precede o acceptare directă a acesteia."

notarii vor fi obligati sa incheie aceste parteneriate peste voia lor si contra constiintei lor si in contrast cu legile tarii. legile sunt construite pe principii morale si etice recunoscute (ce corespund constiintei generale a umanitatii), tocmai pentru a anticipa eventuale derapaje sociale imorale, printre care si homosexualitatea. homosexualitatea incalca toate principiile moralei si naturale."

voi simplificati totul, ca si cand totul s-ar reduce doar la o hartie. nu, acea hartie se face in baza unei intregi legislatii bazate pe ordine, demnitate, moralitate si echitabilitate:

Declarația Universală a Drepturilor Omului

Articolul 16
1. Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbătul și femeia, fără nicio restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei și la desfacerea ei. (nu se specifica (dez)orientarea sexuala)
2. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimțământul liber și deplin al viitorilor soți.
3. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului. (natural si fundamental - daca intelegi asta, adica baza a evolutiei in timp a omenirii prin nastere (si nu accept adusa in discutie inseminarea in vitro care este o nenorocire dupa parerea mea) - asta are prioritate in orice lege, iar daca vor fi legile modificate pentru ca "familia" sa nu mai fie naturala si fundamentala, atunci toata societatea se destrama de la toate incheieturile)

incercati sa priviti mai departe decat la propriul "confort" egoist si limitat. mai bine incercati sa cautati revenirea la firesc. exista in voi, nu poate fi sters, doar ignorat.

si intr-adevar, doar Dumnezeu poate fi Adevarul si Calea daca vreti sa va faceti bine. dintr-o asemenea cadere care colcaie in intreg organismul si in toata fiinta umana si care a pervertit atat de mult sufletul incat l-a facut sa fie incoerent si ilogic, doar Dumnezeu poate fi adevarata scapare. si nu loviti mana (lui Dumnezeu),care sta sa va scoata, cu vorbe ticaloase la adresa Lui pentru ca il veti indeparta si va pleca izvorul vietii de la voi si va veti topi ca ceara in fata focului. doar Dumnezeu are putrea de a-l restaura pe om prin duhovnic.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...