Petitie pentru demisionarea URGENTA a Guvernului Ponta-Antonescu


Musafir

/ #109 Victor Ponta trebuie judecat!

2012-08-05 18:29

Pentru ca egalitatea șanselor pentru toți cetățenii să redevină realitate, este nevoie ca NOI demnitarii USL să fim bogati, căci educația și asistența asistența socială, în general, dar și medicală, în special, costă, astfel ca veniturile NOASTRE, ale USL să le poată susține. DOAR prin impozite peste impozite si taxe peste taxe se umple visteria NOASTRA, a demnitarilor USL. AM ridicat plafonul la METROU: este 15 lei biletul. Continuam cu valoarea EURO. Împrumuturile externe sunt un mijloc de inrobire, nu de propășire. Un stat cu demnitari socialisti bogat este statul în care mijloacele de producție: pământul, fabricile, uzinele, mijloacele de transport, într-un cuvânt: capitalul, sunt proprietatea comună a demnitarilor USL, demnitari care aparțin poporului. În statul socialist scopul productiei nu este, ca acuma, obținerea de profituri cât mai mari și mai rapide de către capitaliști sau popor, ci satisfacerea nevoilor materiale și spirituale ale demnitarilor si acolitilor acestora, pentru asigurarea condițiilor de dezvoltare continuă a demnitatilor noastre.
Când un om, trebuind să traverseze o mlaștină simte că se afundă tot mai rău, pe măsură ce înaintează, nu are altă soluție decât să se intoarcă pe propriile sale urme, spre malul salvator al mlaștinii, sa desfinteze CCR, MONITORUL OFICIAL, PARLAMENT, JUSTITIE, PRESEDINTELE ALES. Așa suntem și noi, românii, acum! Înapoi, deci, spre socialism! Pentru că inapoi, inseamna de fapt inainte. Evenimentelor din decembrie 1989 li s-a zis in mod eronat „revolutie”. Revoluția înseamnă un salt calitativ, o trecere de la o orânduire inferioară la una superioară. Ori așa zisa „ revolutie” a readus capitalismul în România, orânduire depășită istoric. În istorie s-au mai intămplat și altă dată reîntoarceri temporare a vechii orânduiri și regimuri, dar repet: aceste reintoarceri sunt temporare, istoria merge inainte, justitia este a noastra, poporul roman ne apartine si facem ce vrem cu acesta!
Acum ANTONESCU, PONTA, VOICULESCU si alti penabili, ne pot reda libertatea noastra, fara democratie, fara Europa, dar mai presus de toate, fara presedintele de Drept al acestei tari: Traian Basescu.