Impotriva fracturării hidraulice a gazelor de șist în ROMÂNIA


Musafir

/ #773 alex

2012-05-01 03:31

Acest guvern de bolsevici liberali plus PSD-ul nu numai ca a vandut tara la propriu si figurat unde bogatii imense sunt platite la un pret de batjocura, ci a vandut-o si pentru experimente diabolice facute cu asa zisele "tehnologii avansate", cu urmari deosebit de grave pentru mediu si populatie. Lista celor pesrte 250 de substante otravitoare ce urmeaza sa fie pompate adanc in pamant spun din capul locului totul. Lista lor se poate vedea pe internet. Aceste experimente nu sunt acceptate de populatia niciunei tari care stie la ce dezastre se poate astepta in urma lor si care se gandeste la generatiile urmatoare, avand constiinta si datoria de a le lasa ca mostenire un mediu sanatos si curat pentru a se putea dezvolta in conditii normale. Aici e vorba de un act de constiinta si respect de sine sa nu mai spunem demnitate, de a nu permite sa se faca din noi lada de gunoi a tehnologiilor diabolic avansate.
Toti vor sa faca cu acest popor orice pentru ca i s-a rupt sira spinarii dupa un plan diabolic ce are traditie de secole, unde interesele straine sunt puse in practica de tradatorii autohtoni numiti politicieni! Acesti guvernanti total incompetenti si criminali profita de vacuumul din constiinta poporului pe care-l conduc, de faptul ca are o intelectualitate venala de care nu poate sa-ti fie decat rusine si care nu se implica in nimic, ca are o biserica a "neamului" lasa si care tace, preocupata fiind numai de contructii megalomane si un popor dezorientat, parasit de toti, umilit si dezinformat si tradat. Noua forma de exterminare a sa, se preconizeaza a se face prin distrugerea conditiilor sale de viata sub mantia dezinformarii si a falsului, deci pe sest. Toti acesti guvernanti bolsevici liberali deci globalisti au pe conturile lor secrete din Elvetia miliarde furate din vanzarile oneroase efectuate in numele acestei democratii "corecte" fara adevar si fara libertate. Poporul doarme si nu vede cum i se fura pamantul de sub picioare! Asista neputincios la acest proces sinistru efectuat de firma lui Rockefeller prin extragerea gazelor de sist ce nu tinteste in ultima instanta decat distrugerea mediul sau de viata prin otravirea solului, a apei precum si prin expunerea sa la riscurile incalculabile ale cutremurelor (vezi Japonia si gandeste Cernavoda). Si toate acestea pentru a umple buzunarele profitorilor!
Aceste concerne au planuri criminale o data de a te ucide sub pretextul ca te ajuta, in al doilea rand cei care mai scapa vor fi total dependenti de ei, incepand cu apa de baut si terminand cu produsele industriale. Aceasta se numeste oricum ai suci-o si invarti-o sclavie!
Fiecare cetatean are dreptul si este dator de a-si apara existenta si circumstantele ce o determina si ameninta!
Toti atenteaza la dreptul tau prin cele mai rafinate si sinistre strategii, cine nu si-l apara si-l piede. Cine sta de veghe in lanul de secara stie ca e de datoria lui sa o faca si ca nimeni nu o va face vreodata in locul sau.
Romani treziti-va si protestati pe internet, in strada si in toate formele ce va stau la indemana asa cum au facut-o bulgarii si puneti capat acestei crime contra mediului si a voastra!